İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

banada vernıştı doktoırum onu....arkadan gelen kuçuk yum buyusun onlar buyurken buyumuş olanlar çatlamasın çok buyumesın dıyeee

banada vernıştı doktoırum onu....arkadan gelen kuçuk yum buyusun onlar buyurken buyumuş olanlar çatlamasın çok buyumesın dıyeee

sağol canım çok teşekkür
yarın tekrar kontrolüm var inşallah güzel şeyler duyarım
emeklerimiz allahın izni ile boşa gitmez inşallah herşeyin hayırlısı ile inşallah

artik listede ben de varim :D darisi her isteyenin basina :D

listemizin devamı:nazar::nazar:

isim....................hamilelik...............sorun.....................merkez..............yaş

-sevgi türksever .......:CüvCüv:.......sebepsiz i.............umut tbm
-ealsnas..............:CüvCüv:..........erkek i.................gürgan c
-tulay24.............:CüvCüv::CüvCüv:...........azosperm+pko.........jinemed......24
-sevecen18z::emir_bebek: keseyi görcek inş

katılıma devam ..............

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr ilk denemede tutturanlar bu kadarmı ayvis hamiş kaldı listemiz geriledi katılımlarınızı bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

arkadaslarrrrr ozledım sızı yaw :) bı kac gundur gıremıyodum, eee nasıl gıdıyo kımde ne degısıklık var bakalımm :) bız ıyıyız cok sukur, 5 hafta4 gunluk olduk :) carsamba da keseyı gorecegız ınsallah... kendıme cok ıyı bakmaya calısıyorum, dınlenıyorum bol bol, sızlerden naber....

maşallah cnm darısı bizlere ben lucrin vuruluyorum işte biraz acıyor ama napalım sende bize dua et tatlım bebişinle

İlk denemem 9+1 HİÇ DONDURULMUŞ UM kalmamıştı. İnşallah devam eder:KK17:

Burda eşi azospermi olup hamile kalan varmi

Back
X