İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

konu bizi çok aydınlatacak saol başka kimse yokmuuuuuuuu arkadaşlar sorunlarınızıda yazarsanız seviniriz

benim ilkiinde tutmuştu kan pıhtılaşması sonucu bebeğimin kalbi hiç atmadı ve kürtaj oldum ikincisindede tuttu ama bu seferde benim yüzümden düşük oldu ama inşallah sizlerin bebkleri ilk seferde tutunur ve hiç bırakmaz

Be de varım canım.İlk denememde tuttu.Şükürler olsun halen devam ediyor.9 hafta 1 günümüzdeyiz.

Allah yüzünüe bakmış drcum sende pkoluyden değilmi
ben bugün yolda giderken antepteki ukkeş hz kabrinde hepimiz için dua ettim inş kabul olur canlarım

İLK TÜP BEBEKLE HAMİŞ KALANLAR -:nazar::nazar::nazar: merkez sorun
hiram06 :CüvCüv::CüvCüv: inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta:CüvCüv::CüvCüv: :nazar: o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki seferea.s
- dr günay : 9 haftalık :CüvCüv:
- azbyc :CüvCüv:
-nadya 81:CüvCüv:
-aysun 76:CüvCüv:
-nehir 7680:CüvCüv:
-burcum tf:CüvCüv:
-nevrosky:CüvCüv:
-egelii:CüvCüv:
-olmuyo:CüvCüv:
-ozlenozlem:CüvCüv:
-tuğbaa:CüvCüv:
-tulayza:CüvCüv:
-turser:CüvCüv:
-kinder:CüvCüv:
-angel 78 :CüvCüv: 8 haftalık maşallah
-ayvis :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast ben sana yazmıştım dimiiiiiiiii
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar:teselli:
-myocean ::CüvCüv: .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine süprizzzzz
-mamboo : :CüvCüv: 10 hafta 2gün :nazar:endometriosis ,hipotroidi
-realistt ::CüvCüv: 8 hafta yumurta rezervi az, sperm az
-babytwin::CüvCüv: çok çok yeni bebişimiz pko,morfoloji maya tüp bebek
-artvinli9876: ilki tuttu ama düşük 2, 3 dondurulmuş onlarda düşük inş tutunacaklar bidaha,azosperm
-thirdeyes::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar::teytey: 7 hafta beylikdüzü medicana
-comeback::CüvCüv:
-galatea79::CüvCüv: tüpler tıkalı şuan kızı 2 aylık :nazar:... american hastanesi
-hakper::CüvCüv::CüvCüv: 23+1 hafta
-angel1426::CüvCüv: 14+4 hafta
-penses::CüvCüv::CüvCüv: 13+2 hafta
-hoho.:CüvCüv: 9+5 Erasmus kadın sağlığı merkezi

liste bizlerede uğurlu gelir inş ilkinde tutanlar yazsın ekleyelim arkadaşlar:nazar::nazar

Son düzenleme:
bende varim.ilk denememde tuttu.8 haftalik hamileyim.darisi olmayanlarin basina...

hiram soruları yazın bizde cevaplıyalım....canım ben hazırım nasıl olsa artık evdeyim raporluyummm

cnm listedekiler ne sorunları vardı yazsın birde hangi merkezde tedavi gördüklerini ekleyelim bizde birde kaç bebiş bekledikleri tabi

pko hastasıyım ikiz oğullarıma hamileyim medicana international beylikdüzü selman bey

canım bendede pko var dua et inş olur ilk seferde sen daha önce tedavi oldunmu tüp bebekten önce

bende pko var eşimde de sperm sayısı ve hareketlerı cok dusuk.. o yuzden bızım tek sansımız tup bebektı, carsamba gunu transferım oldu, kadıkoy sıfa hastanesınde yapıldı, ıkı tane ıyı kalıtede emrıyo verdıler, 1 hazıranda da test yaptıracagım, hamıle arkadaslar, hıc belırtınız oldumu? benım ara ara kasıklarım agrıyo bazen sag bazen sol kasık, bı de goguslerım agrıyo...su anda da vajınal jel kullanıyorum, tavsıyelerınızzz??????
bu arada verdıgınız aydınlatıcı bılgıler ıcın tesekkur ederım, benım ıcın umut oldu :) bende hamıleler lıstesınde olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm, buradan hamıleyımmm kızlarrrrrr demek ıstıyorum :) benım ılk denemem bu arada :)

hiram canım neyi çok istersen o olur.içini ferah tut.. sana şimdi morel lazım.lucrinle başladın..

ayvis senide ekliyorum inş hayırlı olur

tamam lısteye ekle, hamıle yaz yanınada :))))))))))))))) ınsallah 1 hazıranda hamıleyım dıyecegım nasıl olsa :))))))))))))))))))))

bende pko var eşimde de sperm sayısı ve hareketlerı cok dusuk.. o yuzden bızım tek sansımız tup bebektı, carsamba gunu transferım oldu, kadıkoy sıfa hastanesınde yapıldı, ıkı tane ıyı kalıtede emrıyo verdıler, 1 hazıranda da test yaptıracagım, hamıle arkadaslar, hıc belırtınız oldumu? benım ara ara kasıklarım agrıyo bazen sag bazen sol kasık, bı de goguslerım agrıyo...su anda da vajınal jel kullanıyorum, tavsıyelerınızzz??????
bu arada verdıgınız aydınlatıcı bılgıler ıcın tesekkur ederım, benım ıcın umut oldu :) bende hamıleler lıstesınde olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm, buradan hamıleyımmm kızlarrrrrr demek ıstıyorum :) benım ılk denemem bu arada :)
canım pko lu olmak bizim için şans çünkü çok fazla yumurta buda çok şans demek.tranferin hayırlıolsun.
canım yat kalkma uzanma bir yerlere belirtiler kşiden kişiye değişir. ama bizlerde olan belirtiler hamilelik değil biizm gerek toplamada gerek transferde geçirdiğimiz operasyonun izleri.kabız olma transferin 8 . günü test yapma ama ben sana ne kadar yapma desemde yapacaksın:) sana şuanda gerekli olan dinlenme ve morel...bu liste hepimize hayırlıolsun..bende budan 13 gün önce düşük tehlikesiyle 5 gün hastanede yattım. allah herkese hayırlısıyla çocuklarını kucağına almak nasip etsinn
tekrar herkese hayırlıolsunn

8. gun gercekten sonuc cıkıyomu yaw :) herkes yaptırmıs da doktor neden ısrarla 12. gun dıyor, eger 8 de cıkıyorsa neden ezıyet cekıyoruz :))))))))))))))

canım pko lu olmak bizim için şans çünkü çok fazla yumurta buda çok şans demek.tranferin hayırlıolsun.
canım yat kalkma uzanma bir yerlere belirtiler kşiden kişiye değişir. ama bizlerde olan belirtiler hamilelik değil biizm gerek toplamada gerek transferde geçirdiğimiz operasyonun izleri.kabız olma transferin 8 . günü test yapma ama ben sana ne kadar yapma desemde yapacaksın:) sana şuanda gerekli olan dinlenme ve morel...bu liste hepimize hayırlıolsun..bende budan 13 gün önce düşük tehlikesiyle 5 gün hastanede yattım. allah herkese hayırlısıyla çocuklarını kucağına almak nasip etsinn
tekrar herkese hayırlıolsunn

canım iyi bak yeğenlerime yakında inş kardeşleri gelecek bizlerden kaydirigubbakcemile3

Back
X