Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayvis senide ekliyorum inş hayırlı olur
canım pko lu olmak bizim için şans çünkü çok fazla yumurta buda çok şans demek.tranferin hayırlıolsun.bende pko var eşimde de sperm sayısı ve hareketlerı cok dusuk.. o yuzden bızım tek sansımız tup bebektı, carsamba gunu transferım oldu, kadıkoy sıfa hastanesınde yapıldı, ıkı tane ıyı kalıtede emrıyo verdıler, 1 hazıranda da test yaptıracagım, hamıle arkadaslar, hıc belırtınız oldumu? benım ara ara kasıklarım agrıyo bazen sag bazen sol kasık, bı de goguslerım agrıyo...su anda da vajınal jel kullanıyorum, tavsıyelerınızzz??????
bu arada verdıgınız aydınlatıcı bılgıler ıcın tesekkur ederım, benım ıcın umut oldu :) bende hamıleler lıstesınde olmak ıstıyorummmmmmmmmmmmm, buradan hamıleyımmm kızlarrrrrr demek ıstıyorum :) benım ılk denemem bu arada :)
canım pko lu olmak bizim için şans çünkü çok fazla yumurta buda çok şans demek.tranferin hayırlıolsun.
canım yat kalkma uzanma bir yerlere belirtiler kşiden kişiye değişir. ama bizlerde olan belirtiler hamilelik değil biizm gerek toplamada gerek transferde geçirdiğimiz operasyonun izleri.kabız olma transferin 8 . günü test yapma ama ben sana ne kadar yapma desemde yapacaksın:) sana şuanda gerekli olan dinlenme ve morel...bu liste hepimize hayırlıolsun..bende budan 13 gün önce düşük tehlikesiyle 5 gün hastanede yattım. allah herkese hayırlısıyla çocuklarını kucağına almak nasip etsinn
tekrar herkese hayırlıolsunn