İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

bebis ıstıyoruz, cok gecmıs olsun canım, sımdı ıyımısın?

sağolun şimdi iyiyim yatıyorum... aman benden size tavsiye ev işi yapmayınnnnnnnn...siz yumoşlara iyi bakın.. stres yok tammmam mı

hiram inşallah 1 haziranda sende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazacaksın aman iş yapma yatt gezme fazla

ayvis canım 8. günde çıkıyor ben yaptım ama çıkmayanda var sonra morel bozuluyor ve bebek kendini güvende hissetmiyor ve sonuç kötü oluyor..

Inş canım aminnnnnnnnnnnn ama ben daha lucrine başlamadım ancak temmuzda diyebilirim hamişim diye inşşşşşşşşş

Merhaba ben de ilk denemede ikizlerime hamile kalmıştım ama 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği sebebiyle bebeklerimi erken doğurdum..Şu an yaşamıyorlar...senağlama senağlama

canım benim allah sabır versinnnnn..söylenecek söz yok

badem çok geçmiş olsun
kızlar bende ilk denememde tek embriyo transferiyle hamile kaldım
hamileliğim dvm ediyo
bizdeki sebp benim tüplerim tıkalıydı
eşimin sperm sayısı ve morfolojisi yetersizdi
ama geçenlerde tkrar test yapmış bzm adam değerlerii normale çıkmış ameliyat omuştu varikoselden 6 ay sonra düzelmiş oldu

maşallah maşallah maşallah inşallah hamile olan herkes sağsalim bebeğine kavuşur bizede dua edin ne olur hamilelerin duaları geçekleşirmiş allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlar

saol canım insan neye inanırsa o oluyo
ben embriyon oluştu dedikleri günden itibaren bebişimi içimde hisssettim
tutunacağına inandım konuştum hep
o da annesini daha fazla üzmedi
zaten bunu doğrim bi korunmıycam eşimn değerleride düzelmişken arayı açmadan 2. yapçam heheheh
millet bıkcak benden

evet hep dua ediyom size özel bi dua edim rabbim çifter çifter versin başınızı kaşıycak vakit bulamayın emi
bende 3 seneden sonra kavuştum cennet kokuluma
hiç ümidinizi yitirmeyin elbet olcak
sabır

olacak olacak, sabır ve ınanç.... ben ınanıyorum benı bırakmayacaklar....

allah hepinizin bebeklerini saglıkla kucagina almayı nasip etsin insallah. hepimize sagliklı hayırlı evlatlar ve anne olmanın guzelligini nasip etsin

ben size birsey sormak istiyorum. aranızda endometriosis olup ilk tup bebek denemesinde tutturan var mı?

bende varım ama bebeğim yanlış yere yerleşti malesef.dış gebelik oluştu ve mecburen onu benden aldılar.....

ben varim, endometriyozis, hipotiroid ve kistle ilk denemede basarili olduk. 10 hafta 2 gunluk bebegim!

haftaya bugun buradan sızlere haykıracagım arkadaslar :) sımdı bı sorunum var, vajınal jel kullandıgım ıcın kasıntı baslıyo orada, cirinone vajınal jel kullanıyorum sabah akşam, artık zor olmaya basladı kullanmak :) sızde de kaşıntı olmusmuydu???

Back
X