İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

haftaya bugun buradan sızlere haykıracagım arkadaslar :) sımdı bı sorunum var, vajınal jel kullandıgım ıcın kasıntı baslıyo orada, cirinone vajınal jel kullanıyorum sabah akşam, artık zor olmaya basladı kullanmak :) sızde de kaşıntı olmusmuydu???
canım inşşşşşşşşşş................guzel haberını beklıyorum................jel sıkıntı dedığın gınbı............benım doktorum bana ıpne verıyo daha rahat sevmesemde rahat.......jel ve bant bendede kaşıntı yapıyoo yarısı akıp gıdıyo zor yanı.........ama az kalımış canım bıraz daha sabır..........................dua ile

ayvis canımm o jeliihmal etme bendede kaşıntı oldu allerji gibi ama tam dipine kadar koy ben hala kullanıyorum az kaldııı

kız bebek ıstıyoruz.............nerdesın canım yaaaaaaaaaaaaa...........nasılsın

bebiş istiyoruz selam canım
sende medicana beylikdüzü selman beye gitmişsin bende bugün reglemin 23 günü gittim ve devayiye başladık ama önce hap kullanacağım scuma günü tekrar kontrolüm var iğnelere başlayacağız galiba
selman bey öyle dedi
sen nasıl bir tedavi oldun
ben nelere dikkat etmeliyim bana yardımcı olurmusun
anlatacaklarını dört gözle bekliyorum canım

bebiş istiyoruz selam canım
sende medicana beylikdüzü selman beye gitmişsin bende bugün reglemin 23 günü gittim ve devayiye başladık ama önce hap kullanacağım scuma günü tekrar kontrolüm var iğnelere başlayacağız galiba
selman bey öyle dedi
sen nasıl bir tedavi oldun
ben nelere dikkat etmeliyim bana yardımcı olurmusun
anlatacaklarını dört gözle bekliyorum canım

canım selman bey olsun aysun hanım olsun süperler.. güven onlara..canım ben hap kullanmadım direk iğneye başladım .. stresten uzak dur inan onlar içindeyken herşeyiunutuyorsun
ben aralık 11 de tedaviye başladım lucrinle.. ve adet ol gel dedi. yok olmadım olmamamda sorunda yok stres çok etkili sonra bana farlutal verdi adet 20 ocakta sökülddü:)sonra 10 gün daha iğnelere devam ve 2 şubatta yumurta toplandı onu zaten anesteziyle yapıyor bir şey hissetmiyorsum 2 gün sonra arife hanım seni arıyor şu kadar oluştu diye bu arada sana verilen jeli ve aspirini düzenli kullan.5 şubatta transfer oldu bu arada çok dikkatlioldum 1 hafta yattım sadece wc ye kalktım tabii her zaman dikkat etmen gerek sen şimdilik sadece stresten uzak dur yumoşlarının buna çok ihtiyacı vardelikafadulden

bak ben yaşlı hatunum gezme çokkkk.................bı yered kal ................bu çocuk gezgıncı olcek bıde

canım benim bende çok gezdimmm ben şimdi yatıştayım...bende geliyorumçay içelim ...

arkadaslar, doktorum bana gunluk hayatına devam et dedı,ılk gun yattım ama ıkıncı gun ıse geldım, agır hareket etmeden tabıı sakin sakin yasıyorum ama hayatıma devam edıyorum :) yatmakla ılgısı yok dıyorlar, tutacagı varsa tutuyo yanıııı :)

canım selman bey olsun aysun hanım olsun süperler.. güven onlara..canım ben hap kullanmadım direk iğneye başladım .. stresten uzak dur inan onlar içindeyken herşeyiunutuyorsun
ben aralık 11 de tedaviye başladım lucrinle.. ve adet ol gel dedi. yok olmadım olmamamda sorunda yok stres çok etkili sonra bana farlutal verdi adet 20 ocakta sökülddü:)sonra 10 gün daha iğnelere devam ve 2 şubatta yumurta toplandı onu zaten anesteziyle yapıyor bir şey hissetmiyorsum 2 gün sonra arife hanım seni arıyor şu kadar oluştu diye bu arada sana verilen jeli ve aspirini düzenli kullan.5 şubatta transfer oldu bu arada çok dikkatlioldum 1 hafta yattım sadece wc ye kalktım tabii her zaman dikkat etmen gerek sen şimdilik sadece stresten uzak dur yumoşlarının buna çok ihtiyacı vardelikafadul

canım çok teşekkür ederim
ben geçen sene kendiliğinden hamile kaldığım için sanıyorum kısa protekol uygulayacak cuma tekrar kontrole gideceğim bakalım hangi iğneyi verecekler
çok heyecan yapıyorum ve stres bakalım nasıl olacak
içim kıpır kıpır
aklına gelen şeyleri paylaşırsan sevinirim canım
herşey gönlünce olsun canım

canım tedavin hayırlı olsun..ben geldikçe yazarım sana...ayvis canım sadece dikkat et uzanma bir yerlere ağır ağır yürü..

tedavi kaç gün sürüyor yumurtalar ne zaman toplanıyor ve kaç gün sonra transfer ediliyor canım
seninde başını ağrıtıyorum ama kusura bakma

ilk tüp bebekle hamiş kalanlar -:nazar::nazar::nazar: merkez sorun
hiram06 :cüvcüv::cüvcüv: Inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta:cüvcüv::cüvcüv: :nazar: O şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki seferea.s
- dr günay : 9 haftalık :cüvcüv:
- azbyc :cüvcüv:
-nadya 81:cüvcüv:
-aysun 76:cüvcüv:
-nehir 7680:cüvcüv:
-burcum tf:cüvcüv:
-nevrosky:cüvcüv:
-egelii:cüvcüv:
-olmuyo:cüvcüv:
-ozlenozlem:cüvcüv:
-tuğbaa:cüvcüv:
-tulayza:cüvcüv:
-turser:cüvcüv:
-kinder:cüvcüv:
-angel 78 :cüvcüv: 8 haftalık maşallah
-ayvis :cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv: Hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar:teselli:
-myocean ::cüvcüv: .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : Ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine süprizzzzz
-mamboo : :cüvcüv: 10 hafta 2gün :nazar:endometriosis ,hipotroidi

liste bizlerede uğurlu gelir inş ilkinde tutanlar yazsın ekleyelim arkadaşlar:nazar::nazar::nazar:

güncelllllll

canımmm lıstede bılgılerı eksık olanlar.... dolduralım lısteyı de tam bır kaynak olsun bekleyenlere :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tedavi kaç gün sürüyor yumurtalar ne zaman toplanıyor ve kaç gün sonra transfer ediliyor canım
seninde başını ağrıtıyorum ama kusura bakma

canım benim tedavi başlangıcıya tranfer arası 55 gün... çünkü ben lucrin yapınca adet olamadım o nedenle bu kadar sürdüuzun protokol..benim yumurtalar toplandı 3. gün transfer yapıldı. ne baş ağrıtması yardımcı olacağım bir şey varsa yaz banadelikafadulden

kızlar az önce dr geldik. detaylı usg yapıldı. bir bebişim 18 cm ve 240 gr diğeri 17 cm 230 gr...:nazar::sm_cool:

maşallah cnm neden adet olamadın bu arada doğum kontrol hapı kullanmadınmı cnm lucrinle beraber

Back
X