İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

kızlar az önce dr geldik. detaylı usg yapıldı. bir bebişim 18 cm ve 240 gr diğeri 17 cm 230 gr...:nazar::sm_cool:

amaninnnnn yerim ben onlariii :)))))))))) darisi basimizaaaaaaaaa biz de bu gunleri gorelimmmmmmm

aminnn canımmm darısı başınıza inanın yaptığınız iğneler yumurta toplama transfer ve bu dönemde yaşadığınız sıkıntıları onların bir atışını görüce unutuyorsunuz...ben hepsini unuttum....darısı ve daha iyileri başınızaaaaaaaaaaaaaaa

maşallah cnm neden adet olamadın bu arada doğum kontrol hapı kullanmadınmı cnm lucrinle beraber
amin canım... adet olamamda bir neden yok sanırım stres yani kist falanda oluşmadı..d.kontrol hapı vermedi.ben sadece lucrin kullandım..sakın kendinizi sıkmayın stresi hayattan çıkarın. bakın ben 18 haftalık hamileyim ve evdeyim.raporluyumm.strese girdim ve düşük atlattım. sakın yumuşlarınıza güvensizlik yaratmayın

kızlar az önce dr geldik. detaylı usg yapıldı. bir bebişim 18 cm ve 240 gr diğeri 17 cm 230 gr...:nazar::sm_cool:

sağlıkla kucağına alırsın inşallah.detaylı usg 19.haftada mı yapılıyor?bir de ense kalınlığını nasıl ölçtürdün sorabilir miyim?ben bu haftasonu ense kalınlığına baktıracam.ikiz olduğundan kan testi yapılmıyormuş?senin de mi öyle oldu?

LK TÜP BEBEKLE HAMıŞ KALANLAR - merkez sorun
hiram06 inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki sefere
- dr günay : 9 haftalık
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-angel 78 8 haftalık maşallah
-ayvis hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar
-myocean : .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine
-mamboo : 10 hafta 2gün endometriosis ,hipotroidi

arkadaslarrrr bu lısteyı guncelleyelımmmmmmmmm

Arkadaşlar,az evvel eşim geldi,birlikte bebeklerimizin mezarına gittik.Bu arada araba ile giderken kulaklarım uğuldadı ve biraz da midem bulandı..gerçi bir iki gündür bulantım var ama kusacak durumda değilim..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ya..belki psikolojiktir diyorum ama arabada da devam edince bu bulantı,bir üstüne kulak uğuldaması olunca size de sorayım dedim..sonuçta her hamilelik birbirinden farklı olabiliyor..belki benzer şeyi yaşayan vardır diye...:sm_confused:

sanki beni araba tutmuş gibi hissettim..daha önceki hamileliğimde böyle bir şey hissedip hissetmediğimi hatırlayamadım açıkçası...:sm_confused:benneyaptımki

kızlarrrrr yarın da benım 8. gunum.... biri benı tutsunnnnnn tutsun kı test yapmadan 12. gune kavuşayım :) bu arada vajınal jel kullankıyorum, yalnız son uc gundur cok fazla akıntım var, seffaf renklı :) tam nasıl anlatayım sıze, yumurtalar toplanmadan once aldıgımız ılaclardan ostrejen yukselıyor ve su gıbı akıntı gelıyor ya, onun gıbı aynı :) seffaf.... bı de ara ara sankı regl agrısı baslıyor ve bıtıyor... haaa goguslerımı sormayın valla cok agrım var... her gecen gun agrım artıyor..... tavsıyelerınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????

LK TÜP BEBEKLE HAMİŞ KALANLAR - merkez sorun
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder

benim ilk denememdi yumurtalık rezervim azalmıştı, eşiminde sperm sayısı azdı bugün itibariyle 8 haftalık gebeyim. darısı tüm isteyenlere:Saruboceq:

maşallah bebişine ayvis inş hayırlı haberlerini bekliyorum listemiz uğurlu gelecek inş

LK TÜP BEBEKLE HAMıŞ KALANLAR - merkez sorun
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-realistt: erkek ve kadın infertilitesi 8 haftalık hamişşş

benim ilk denememdi yumurtalık rezervim azalmıştı, eşiminde sperm sayısı azdı bugün itibariyle 8 haftalık gebeyim. darısı tüm isteyenlere:Saruboceq:

realisttcim senı de listeye ekledim, darısı başımaaaa :)

sağlıkla kucağına alırsın inşallah.detaylı usg 19.haftada mı yapılıyor?bir de ense kalınlığını nasıl ölçtürdün sorabilir miyim?ben bu haftasonu ense kalınlığına baktıracam.ikiz olduğundan kan testi yapılmıyormuş?senin de mi öyle oldu?

canım amin hepinizde bu günleri göreceksiniz allahın izniyle..canım benim 11. haftada ense kalınlığı ölçüldü.usg de yapıldı.bana kan testideyaptılar .zaten ense kalınlığı ölçülürken iiy olupolmadıklarını söylüyor. kan testiöylesine idi. yanikısacası oda para tuzağı.. bana dr 4 lü test bile yaptı.oysa yapılmazmışşş..

Merhaba Arkadaşlar,
Benimde ilk denememde üçüzlerime hamileyim. 7. haftadayız. Beylikdüzü medicana Aysun Hanım ve Selman Beyin hastasıyım. Bir hafta sonra tekrar kontrole gidicez biri gidebilir dediler bakalım.

iLK TÜP BEBEKLE HAMıŞ KALANLAR - merkez sorun
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-realistt: erkek ve kadın infertilitesi 8 haftalık hamişşş
-thirdeyes: . 7. haftalik üçüzlere hamile. Beylikdüzü medicana Aysun Hanım ve Selman Beyin

arkadaslar liste guncellendikce moral buluyoruzzzzzzzzz hadi bakalim benim de ilk denemem ve testime az kaldi :) 1 haziran buyuk gun

kadıköy şifadamısın? tedaviye başladınmı başlıcakmısın? engin bey süper bi insandır.

canim benim tedavim bitti ben test gunumu bekliyorum hayirlisiyla :) ben Birgul Sarikamisin hastasiyim aslinda, benim tum tedavimi o yapti, kadikoy sifada da ameliyatim ve transferim oldu. Birgul Hanim ve Engin bey kordineli gidiyorlar zaten :)

azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder

arkadaslar kac haftalik hamissiniz :) ikiz ucuz dorduz :)))))))))))))))

Kıslar dıkkat ettımde pkolular ılk denemede hamıle kalıyor buda bana umut oluyor ıhsallah bende kalırım ılk denememde

Back
X