İlk denemede tutturanlar ve hamılelıklerı devam edenler....

iLK TÜP BEBEKLE HAMİŞ KALANLAR - merkez sorun
hiram06 inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki sefere
- dr günay : 9 haftalık
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-angel 78 8 haftalık maşallah
-ayvis hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar
-myocean : .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine
-mamboo : 10 hafta 2gün endometriosis ,hipotroidi
-realistt: erkek ve kadın infertilitesi 8 haftalık hamişşş
-thirdeyes: . 7. haftalik üçüzlere hamile. Beylikdüzü medicana Aysun Hanım ve Selman Beyin
-galatea79: su anda ıkı aylık bır kızı var :) tuplerı tıkalıydı, amerikan hastanesi bülent urman ve ekibi
-hakper: ikizlerine hamişşşş 23+1 :)

her gun bu listeye bır kısı daha ekliyorum ve pazartesi de kendimi ekleyeceğimmmm :)

inşallah canım .güzel haberlerini bekliyoruz

maşallah hepinize kızlar sorunlarınızı kaç bebiş birde yer nere yazarsanız listemiz daha bilgi verici olur

azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder

haydı kızlarrrrrrrrr sız de yazınnnnnnnnnnn

arkadaslar benıde ekleyin 13 hafta 2 günlük ikizlerime hamıleyım ilk denemem de tuttu allahıma şükürler olsun allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah

arkadaşlar maşallah listemiz dolduda taşıyor ikinci liste açacam yer kalmadı hepinizi bekliyoruz herkese umut oldu bu bebişler

iLK TÜP BEBEKLE HAMıŞ KALANLAR - merkez sorun
hiram06 inş inş pko anatolya
bebiş istiyoruz : 18 hafta o şimdi ikizlerini bekliyor medicana beylikdüzü pko
- kardelen 86 :ilkinde tuttu ama devamı yok inş bidaki sefere
- dr günay : 9 haftalık
- azbyc
-nadya 81
-aysun 76
-nehir 7680
-burcum tf
-nevrosky
-egelii
-olmuyo
-ozlenozlem
-tuğbaa
-tulayza
-turser
-kinder
-angel 78 8 haftalık maşallah
-ayvis hadi inş pko ve erkek infertilitesi kadıköy şifa hast
- badem :tuttu ama düştü bebişler inş bida sımsıkı tutunacaklar
-myocean : .......erkek ve kadın infertilitesi (tüplerde sorun )
-lansor 17 : ilkinde tuttu fakat dış gebelik inş bidahakine
-mamboo : 10 hafta 2gün endometriosis ,hipotroidi
-realistt: erkek ve kadın infertilitesi 8 haftalık hamişşş
-thirdeyes: . 7. haftalik üçüzlere hamile. Beylikdüzü medicana Aysun Hanım ve Selman Beyin
-galatea79: su anda ıkı aylık bır kızı var :) tuplerı tıkalıydı, amerikan hastanesi bülent urman ve ekibi
-hakper: ikizlerine hamişşşş 23+1 :)
-Penses:ikizlere hamiş... 13+2 :))))))))))

yakında bu listede ben de yazacagım (ayvis: ıkızlere hamile ılk denemede tuttu :))))))))))) ) diye :)

canım allah kızını sana bagıslasın :) cogulmu baslamıstı gebelıgın???? hamılelık belırtılerın nelerdı??????????
amin canım....Bana 3 embriyo konmuştu ama sadece biri tutundu annesine...hamilelik belirtim hiç olmadı benim, ne kanama ne başka bişey...10. gün test yaptım evde silik çıktı...12. günde değerim 135 çıkmıştı...darısı hepinize inşallah,dualarım sizler için...

Arkadaşlar benim de ilk denememde tuttu Allah'a şükür. 19+5 haftalık hamileyim kızıma.
Dr. Melih Aygün, Erasmus Kadın Sağlığı. Allah'ım her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
ayvissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss nerelerdesin test yaptını canım bizi haberdar etttt..bol şansssssssssssssssssssssssssssssssss

ne bılım ıyıyım bugun ağrım yok bakalım beklıyoruzzzzz...............inş ıyı olur
dun eşı yazı yazdı buraya ve ceza aldı bılıyorum bı gelse merakk ettım bende

canım belirti olmaması yada olması farketmez...ya niye verdiler cezaaaaaaaa ne güzel yazmıştı eşi duyarlı

ayvissssssssssssssssss nerelerdesin okuldan koşa koşa geldim daha haber yokk ölcem walla listemizi beraber kurduk bak seni başa eklicemmmmmmmm

Listeye artık RESMEN beni ekleyebilirsiniz:))))))))))))))))))))))
HEPıNıZı ÇOK AMA ÇOK SEVıYORUMMMMMMMMM
ALLAHH HEPıNıZE NASıP ETSıN ıNŞALLAHHHH

Listeye artık RESMEN beni ekleyebilirsiniz:))))))))))))))))))))))
HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMM
ALLAHH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH

sabahtan beri seni bekliyoruz valla:) çok sevindim canım yaaa. haberin gecikince korktum biraz. neysa allah sağlıklı sıhatli hamilelik ve bebiş nasip etsin. gelişmelerden haberdar et.:teytey:

allah tamamına erdirsin Ayvış

şuan bende tedavideyim inşallah hafta sonuna kadar yumoşlar güzel olurda gerçi şuan güzel gözüken bir tane var
diğerleri ufakmış
bakalım ne olacak

Bebiş ıstiyoruzzzzz

canım menogon kullandım dört gündür bugün menogonu yaptıktan sonra birde ORGALUTRAN diye göbekten bir iğne yaptı selman bey
belki perşembe belki cuma yumoş alırız dedi
şimdi kızlar tek yumurtayla gebelik elde edilir mi ne dersiniz

canım ınan bu işler kısmet işi neden olmasın.............sankı bızım üç beş varda tutuyomu....ınan kısmetı varsa tutar ..inşşş canım rabbım cumlemıze yardım ets

Back
X