ilk düşükte genetik test üniversitede yaptırılabilir mi?

esing87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
3
1
36
yaklaşık bir ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra bebeğe hiç bir test yapılmadı. ama eşimle ben genetik test yaptırmak istiyoruz. doktorum gerek olmadığını söyledi. özellerde çok pahalı. üniversite ya da devlet hastanelerinde de 2-3 düşükten sonra yaptırdıklarını duydum hep. ama bu forumlarda ilk düşükte yaptıran birkaç kişi de gördüm. bir yolu var mı bunun lütfen yardım edin. izmirde ikamet ediyorum.

öncelikle geçmiş olsun cnm aynı seyi bende yaşadım ve çok araştırdım, aynen 1 düşükte yapılmadığını sölediler ama çoğu arkadaşım araştırma hastanelerine gidip 2-3 düşük yaptım deyip bu testleri yaptırıyor, genetik testden ziyade trombofili testi dedikleri bi test var ona baktır kanda pıhtılaşma olup olmadığına yani, genelde düşüklerin nedeni buna bağlı çıkabiliyor ilk gebelik ve ilk düşüklerde kromozom anomalisi teshisi konuyor benm 8 haftalıktı potolojiye gitti genetikte temiz çıkmıştı ama düşüğün sebebi bilinmiyor...

kendi doktorum trombofili testini yaptırcağını söyledi zaten ama özel hastanede. acaba araştırma hastanesine gitsem yaparlar

Ben ozele gittim.dr kromozom analizi istedi ozelde 200du.esimede aynisi olacaktı. Devletten genetik bolumune randevu aldik drumu anlattik hemen arastirmaya tabi tuttu.haftaya sonuc çıkacak bakalim hayirlisi olsun.

canım benim bebeğim doğumdan sonra vefat etti.oğlum 3 buçuk yaşında çok şükür sağlıklı.ana kızım vefat edince panikledik.otopsi yaptırmadık.bu yüzden tam nedende bilmiyoruz aslında.ama kadın doğumcu muhtemel ister diye üniversiteden bi doçentten randevu aldım.durumu anlattım.oda genetik bölümüne gönderdi.bu ayın 28 de randevu verildi tahlil için.evet 7 kat sülalene iniyorlar öle mi böle mi diye ama ne bilim bana tamam dediler.hakkımızda hayırlısı

yaklaşık bir ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim. kürtajdan sonra bebeğe hiç bir test yapılmadı. ama eşimle ben genetik test yaptırmak istiyoruz. doktorum gerek olmadığını söyledi. özellerde çok pahalı. üniversite ya da devlet hastanelerinde de 2-3 düşükten sonra yaptırdıklarını duydum hep. ama bu forumlarda ilk düşükte yaptıran birkaç kişi de gördüm. bir yolu var mı bunun lütfen yardım edin. izmirde ikamet ediyorum.
Canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende bu hafta 9 haftalık Bebeğimi kaybettim ilk hamileliğimdi çok üzülüyorum etkisinden çıkamıyorum bende izmirdeyim konak doğum hastahanesindeki doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelenilendi ve test yaptırmamı istedi senin sürecin nasil işledi üniversite yada devlet hastahanesinde yaptırabildinmi yardımcı olursan çok sevinirim canım Rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin :nazar::KK200:

Canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende bu hafta 9 haftalık Bebeğimi kaybettim ilk hamileliğimdi çok üzülüyorum etkisinden çıkamıyorum bende izmirdeyim konak doğum hastahanesindeki doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelenilendi ve test yaptırmamı istedi senin sürecin nasil işledi üniversite yada devlet hastahanesinde yaptırabildinmi yardımcı olursan çok sevinirim canım Rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin :nazar::KK200:
Geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 ay önce kaybettîm bebeğimi 9. Haftada testlerim de yapıldı ünv. Hastanesinde yapıldı ancak doktorumun kaşesi yani talebi olmadan yapmıyorlar doktorunuzdan rica ederseniz eminim yardımcı olur. Çevremde bu sebeple bebek kaybeden atkadaşlarım var tedaviden sonra bebişlerini aldılar kucaklarına lütfen îhmal etmeyin rabbim birdaha yaşatmasın

Geçmiş olsun arkadaşlar bende 1 ay önce kaybettîm bebeğimi 9. Haftada testlerim de yapıldı ünv. Hastanesinde yapıldı ancak doktorumun kaşesi yani talebi olmadan yapmıyorlar doktorunuzdan rica ederseniz eminim yardımcı olur. Çevremde bu sebeple bebek kaybeden atkadaşlarım var tedaviden sonra bebişlerini aldılar kucaklarına lütfen îhmal etmeyin rabbim birdaha yaşatmasın
Canım yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum inşallah Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip eder bizlerede bende doktorumdan talep alayım o zaman yanımda bulunsun en kısa zamanda yaptırayım

X