Yahu dikkatli okudum zaten, anlamak istemiyor musunuz?
Kocası neden konuyu açmasın, eğer zar kafalı bir adamsa konuyu açardı "hayırdır ilk gece kan gelmedi, daha önce ilişkin mi oldu" diye sorardı, sormadığına göre karısına güveniyor ve bu konuyu hiç dile getirmemiş bile. Konu sahibinin içerisinde kalan bir soru işareti bu, acaba neden kanamadı diye kendi kendine soruyor, kocası sormuyor. Bende diyorum ki kocanız Kanamanın olmamasını problem yapmıyorsa gidip doktora sormaya gerek yok ama çok merak ediyorsanız normal bir jinekolojik muayenede sorun doktorunuza. Büyük ihtimalle zarınız esnektir dedim, sizin gibi uçuk tahminlerde bulunarak "ooo bakire siniz, bakireyken hamile kalınamaz" gibi tahminlerde bulunmadım ki. Ayrıca ilişki yaşadınız mı bilmiyorum ama yatağı boyayacak kadar kan gelmiyor, bazen az geliyor, bazen ilişkiden sonra sızıntı gibi geliyor farkedilmiyor. Aslında farklı cümlelerle aynı konuyu anlatıyoruz ama siz benim yazdığımı anlamamışsınız, ben kocanızın aklında bir soru işareti kalmış demedim konu sahibine. polemiğe de girmeye gerek yok. İyi günler.