ilk gece korkusu

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
31
2 ay sonra evlwniyorum ama ben ilk geceden cok korkuyorum .. acisindan kan gelmeme ihtimalinden falan. Gecen ay doktora gittim evkenmeden muayene olayim ve korkumu nasil yenebilirim diye. Doktor ince kenarli rahat iliskin olur dedi kanamam olurmu dedim birazcik olur dedi. Amacok kastigimi boyle olursa yaoamayacagimi psikolojik yardom almam gerektigini soyledi. Ama ben rahatlayamiyorum agda yaptiriken bile o bolgeye dokunuldugunda kasilip kalıyorum ki o gece ne olucak bilmiyorum birde ince deyince kan gelmeme durumundan dolayida tedirgin oldum

nasıl yani.niye bunu doktora sordun ki? acır mı acımaz mı diye mi sordun ??ne gerek vardı.kan gelmeme durumunu niye merak ettin ? kafamda deli sorular

2 ay sonra evlwniyorum ama ben ilk geceden cok korkuyorum .. acisindan kan gelmeme ihtimalinden falan. Gecen ay doktora gittim evkenmeden muayene olayim ve korkumu nasil yenebilirim diye. Doktor ince kenarli rahat iliskin olur dedi kanamam olurmu dedim birazcik olur dedi. Amacok kastigimi boyle olursa yaoamayacagimi psikolojik yardom almam gerektigini soyledi. Ama ben rahatlayamiyorum agda yaptiriken bile o bolgeye dokunuldugunda kasilip kalıyorum ki o gece ne olucak bilmiyorum birde ince deyince kan gelmeme durumundan dolayida tedirgin oldum

ben 3 aydır evliyim ve hala korkuyorum :cry: ağda da senle aynıyım çok zor ağda yaptırıyorum doktora gitmek istiyorum senin gibi ama ben ondan bile korkuyorum :KK43:(( off canım kelin ilacı olsa kendine sürer ama rahat olmaya ve eşine güvenmeye kendini ona bırakmaya calış

Doktora gidip muayene olmaniz bile bir şey bunu yapamayan çok kadın var..
Cesaretiniz var gibi bence

Ve kan gelmemesinden neden korkuyorsunuz ne gibi bir sorun olabilir ki gelmezse

Doktor seni rahatlatmış sorun yok demiş. Yani daha çok kan gelince ne değişecek? Az gelince ne değişecek? Kan artınca hayatınızda ne değişecek? Bunu niye kafana takıp da sorun ettin çözemedim. Zarın kalın olsaydı da acı çekip kan kaybedecek ve onarım için ameliyat geçirecek olsaydın doktor bunları söyleseydi daha mı iyi olacaktı?

bak kan geldi diye gosteriliyormu ya eslere bir adamın buna bakmak isteyisi bile itici hem her kadında degişiklik gosteriri kiminden kan gelir kiminden gelmez bu erkeklerede biraz okutturmak lazım

korkulacak bişi yok ama sakınleşemıyorsanız endileşeleriniz geçmiyorsa gerçekten bı doktora gıdın o gec eiçin sakınleştırıcı versın sonra vajinismus falan dahada sorunlu bı tarafa gıtmesin

Yani kinamak gibi algilama o niyetle yazmiyorm bu durumu yasamadim da bekarim hala ama bu korku bana saçmageliyor.ssonuçta allah bizi o duruma gore yaratmis onlarinki belli uzunlukta seninkide ona gore tasarlanmış yapida.nesinden korkuyosun ne kadar aciyabilirki agdada çok aciyo hatta agdada kaç kere yapistir çek oluyo ama bunda bir kere aciycak ve gecicek bir kere acidimi söylersin birakir o gece o kadarla kalir sonraki geceyedezaten acimaz herhalde giden gitmişo olacaks sonuçta. Ve korksanda korkmasanda olacak yani bugünekadar o durumdan olende yok.yarin bbirgün oradan çocukta cikicak minicik şeyden korkarken oradan o çocuk nasil cikcak onu düşünde rahatla bari.yada doktora git sana dusunmemeni o gece 1 saatlik asiri sakinlestiren ilaç versin sabah kalktiginda oldumu bittimi dersin artik.kan gelmesi durumunda kafana hic takma sonuçta sen kendini biliyorsun allahta seni biliyor kandirmiyorsun yapmamissin kimseyle.o an kanamasa bu senin suçun değil ha inanmazsa gibi suphen olursa kan gelmezse ertesi gün goturursun doktora ne zaman bozulmuş söyler doktor zaten 7 gün içinde anlayabiliyomus zamanini doktor.diyelimki esnek cikti o zaten doğumdan önce bozulmayan bisy doktor söyler.normal şey bu hiç korkma .

X