- 2 Temmuz 2013
- 318
- 213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 sene hap kullandım,kafam rahattı, suprız ıstemıyordum
Karar sızın ama evlenmeden once kontrole gıtmenızı tavsıye ederım.
Peki hapin yan etkilerini gördünüz mu ?
bir de eşinizin korunması bıraz rısklı gelıyor bana,
ilk yıllarda cok aktıf cınsel yasantı oluyor.yanı rısk fazla :)
eşinizin korunmasını öneririm bence en sağlıklısıdır
bunu eşinize de sormalısınız benim eşim evli bi çiftin prezervatif kullanması kadar saçma bişi olmaz diip redetmişti kullanmayı gerçi zaten bende hap kullanmayı kendim istemiştim 1 sene kullandım bıraktıktan sonra adet düzensizliğim çok olmadı bıraktıktan 5 ay sonra da hamile kaldım. erkeğe çok güven olmaz zaten en son takcam der takamaz geri çekilcem der çekilemez falan gerek yok bence risk almayaEyvah :) eşimin korunması derken geri çekilme mi tehlikeli. Prezervatifte risk pek olmaz heralde
bunu eşinize de sormalısınız benim eşim evli bi çiftin prezervatif kullanması kadar saçma bişi olmaz diip redetmişti kullanmayı gerçi zaten bende hap kullanmayı kendim istemiştim 1 sene kullandım bıraktıktan sonra adet düzensizliğim çok olmadı bıraktıktan 5 ay sonra da hamile kaldım. erkeğe çok güven olmaz zaten en son takcam der takamaz geri çekilcem der çekilemez falan gerek yok bence risk almaya
bence bile bile lades oluyo. hap kullanırken hamile kalana bişi diemem o da Allah'ın bi mucizesidir zaten =)Katılıyorum sonra kaza oldu dıyorlar bunun nesi kaza