ilk gece korunma

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
318
213
Merhaba arkadaşlar. Nasipse 3 ay sonra dugunum var. İlk.günlerden hamile kalmamak için nasil bir korunma yöntemi olabilir, özellikle ilk gece o da tecrübesiz ben de. Nasil korunabiliriz. Kadin doğum doktoruna gitsem yönlendirir mi? İyi günler hepinize :)

Kadin doğuma gidersn buyuk ihtimal dogum kontrol hapi verecek dugunden onceki adetinnden itibaren kullanmaya başlayacaksin bana yasmin dogum kontrol hapini verdi iki ay kullandim sadece. Simdiki bilgilerim olsa hic kullanmaz dogal yöntemlerle korunurdum. Zaten kadının yumurtasi 24 saat yaşıyor riskli adet periyodunda 6-7 gunun var. O günlerde dikkat edin esin korunsun. Bosu bosuna kimyasalları vucuna alma bence

[QUOTEeeploneliness, post: 41045822, member: 327337"]Kadin doğuma gidersn buyuk ihtimal dogum kontrol hapi verecek dugunden onceki adetinnden itibaren kullanmaya başlayacaksin bana yasmin dogum kontrol hapini verdi iki ay kullandim sadece. Simdiki bilgilerim olsa hic kullanmaz dogal yöntemlerle korunurdum. Zaten kadının yumurtasi 24 saat yaşıyor riskli adet periyodunda 6-7 gunun var. O günlerde dikkat edin esin korunsun. Bosu bosuna kimyasalları vucuna alma bence[/QUOTE]
Valla cok haklisiniz benim zaten vücudum kimyam her biseyim çok hassas aninda dengem bozulur. Da doğal korunma yöntemlerinde de çok risk var diyorlar. Teraziye koydugumda ne yaocam bilmiyrm

Ben de ana çocuk sağlığı merkezine gitmiştim,hap vermişlerdi,sonra unuttum kullanmayı,kontrole gittiğimde iğneye geçirmişlerdi.

Ben 2 sene hap kullandım,kafam rahattı, suprız ıstemıyordum
Karar sızın ama evlenmeden once kontrole gıtmenızı tavsıye ederım.

Yerinizde olsam asla kımyasal birşeye basvurmam .
Doğal yollardan korunun .
Hap kullanan ve bıraktıktan sonra 85 gun adet goremeyen bırını tanıyorum ben

Peki hapin yan etkilerini gördünüz mu ?

ben bir yan etki gormedim.
sonrasında adetım normal olarak devam etti.bıraktıktan 7 ay sonra hamıle kaldım.
en yakın arkadaslarım da 1 yıl cıvarı hap kullandı,b
iri bıraktıgı ay bırı 3.ayda hamıle kaldı.
ama oncesınde bır sıkıntı olup olmaması onemlı.sonucta hormon alıyorsunuz.

bir de eşinizin korunması bıraz rısklı gelıyor bana,
ilk yıllarda cok aktıf cınsel yasantı oluyor.yanı rısk fazla :)

bir de eşinizin korunması bıraz rısklı gelıyor bana,
ilk yıllarda cok aktıf cınsel yasantı oluyor.yanı rısk fazla :)

Eyvah :) eşimin korunması derken geri çekilme mi tehlikeli. Prezervatifte risk pek olmaz heralde

geri çekilme bir korunma yöntemi değildir arkadaşım zira zevk suyunda bile sperm olabiliyor.en iyisi prezervatif.temiz iş :)

Eyvah :) eşimin korunması derken geri çekilme mi tehlikeli. Prezervatifte risk pek olmaz heralde
bunu eşinize de sormalısınız benim eşim evli bi çiftin prezervatif kullanması kadar saçma bişi olmaz diip redetmişti kullanmayı gerçi zaten bende hap kullanmayı kendim istemiştim 1 sene kullandım bıraktıktan sonra adet düzensizliğim çok olmadı bıraktıktan 5 ay sonra da hamile kaldım. erkeğe çok güven olmaz zaten en son takcam der takamaz geri çekilcem der çekilemez falan gerek yok bence risk almaya

bunu eşinize de sormalısınız benim eşim evli bi çiftin prezervatif kullanması kadar saçma bişi olmaz diip redetmişti kullanmayı gerçi zaten bende hap kullanmayı kendim istemiştim 1 sene kullandım bıraktıktan sonra adet düzensizliğim çok olmadı bıraktıktan 5 ay sonra da hamile kaldım. erkeğe çok güven olmaz zaten en son takcam der takamaz geri çekilcem der çekilemez falan gerek yok bence risk almaya

Katılıyorum sonra kaza oldu dıyorlar bunun nesi kaza

X