İlk geceden sonra....

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
Merhaba,3hafta önce evlendim ve ilk gece çok kanamam oldu eşim biraz zorladı canım yandı ikinci ilişkimizde kanamam olmadı ama peçeteyle sildiğim zaman kan gördüm.üçüncü ilişkimizde pozisyon değiştirdik ve çok kanamam oldu acıyla beraber hiçbirinden zevk almadım sanki kazık sokmuşlar gibiydi :KK23:tekrar kanamam olucak canm yanıcak diye korktum. Biraz ara verdik yaklaşık 5gün felan o arada aniden kaşıntı başladı ve sonraki gün sanki vajinamı kesmişler o şekilde acıyor kızarıklık yanma ve batma oluyor mantar ya da enfeksiyon diye şüphelendim eczaneye gittim krem ve ilaç aldım şuan devam ediyorum ama anlamadım neden böyle oldu.bu şekilde olan var mı ya da yardımcı olabilecek biri :cry:

Canım benimde öyle olmuştu ilk gün fena derecede kanamam oldu arkasından bi kaç kere daha dewam etti kanamalar lekeler sonrasındada kaşıntı falan bende doktora gitmek yerine eşime eczAcı arkadaşı var ondan ilaç aldırdım öyle geçti :KK15:

A
Canım benimde öyle olmuştu ilk gün fena derecede kanamam oldu arkasından bi kaç kere daha dewam etti kanamalar lekeler sonrasındada kaşıntı falan bende doktora gitmek yerine eşime eczAcı arkadaşı var ondan ilaç aldırdım öyle geçti :KK15:
Tabi kızlık zarı yapısına da bağlı bu olay ama ben korktum netten de birçok şey okudum daha çok korkuttu çağresiz kaldm olmadı dr.a gidicm ama normalde olabilecek birşeyse şüphelenmeme gerek yok o zaman.peki seninde acın olmuşmuydu ilk zamanlar

X