ayy ne güsell.hayirli olsun.canim.teyzesinin kuzusuymus.ay yerim onu benamin canım amin. keseyi gördük teyzesi inşallah en yakın zaman da kalp atışınıda duyarım
valla ben iyiyim.sende iyisin görüstügümüze göre.eee kızlar ne var ne yok canlarım
ooooo angelcim gelmis kiz nerelerdesin sen.nasilsin iyimisin.dariliyorum ama hic ugramiyorsunuz artik eskisi kadar.saka tatlim.hepinizi öpt.....a.s.esracıgım keseyı gormuşsun hayırlı olsun canımhihoyyyt
geldim iste canim,bende bir bakayim m sedacim gelmistir belki diye.ama dedigin gibi oyuna dalmisim.tam skorlar silinmisken skor yapma zamani,sanki vatani kurtariyoz ama bagimlilik ne yapacaksin iste.bende yapiyorum onu konusuyorum kendi kendime. yavas yavas kafayi oyunla yiyiyorum diyordum ki ama benzeyen biri daha varmis.10 puanla oyunu kacirdiysan tekrar oyna o oyunu,bikma yeneseye kadar.azmin elinden hicbirsey kurtulmaz.göreyim seni.valla bilmiyorum.sana özel canim bu topik.ikimiz görüsüyoruz sadece.esraie yi biliyorum sadece hamile oldugu icin fazla takilmiyor,angelde arada geliyor hehalde isleri var.tugbamurat ise su siralar mesgul.kardesini sözlediler,onun telasi var,gelenler gidenler herhalde.neyse bende seni cok öpt canim.a.s.kendine iyi bak..bak gelmedin hala napalımbenmde uykum geldi çıkıorum tatlım zaten 10 puanla birinciliği kaçırdım çok sinirliyim-tatlicadiarzu-öptüm kanaryam ii gecelerr:)
iyiym canım bu sıra yıne koşuşturmadayım kardeşim nişan 26 nisanda baya yogunum yıne olsun ama tatlı yogunluk güle eylene yapıyorum ailem için canım feda canım benim senin için dua etmezmiyim dualarımdasın bakım bi oyuna nasılmış begenirsem oynarım seni çook öptcanim nasilsin.ins.hayirlisi.senin kalbin temiz dua et canim bana.m sedayla genel oyunlardan konusuyoruz.oynadigi oyun x boundmus.bende o,oyunu oynamadim henüz.m sedayida kendime benzettim.m sedayi,oyun bagimlisi yaptim.sira sende.oyunlari oyna bak cok eglenceli.hele puanlarin yükseldikce devamli oynayacagin geliyor.a.s.
ayy arkadasim benim yine kosusturuyor.sözden sonra hemen nisani yapiyorsunuz cok iyi.2 ay sonrada dügün.biraz daha dayan bunlar tatli telaslar.hayirlisi olsun.biliyorum senin bunlari isteyerek yaptigini.Allah kabul etsin dualarini canim.cümlemizi.bende seni öpt.iyiym canım bu sıra yıne koşuşturmadayım kardeşim nişan 26 nisanda baya yogunum yıne olsun ama tatlı yogunluk güle eylene yapıyorum ailem için canım feda canım benim senin için dua etmezmiyim dualarımdasın bakım bi oyuna nasılmış begenirsem oynarım seni çook öpt
canim bende iyiyim.ohhh sefan olsun ne güselll.geziyosun ha.bizim burada da güzel havalar.bunaldik kistan.hava güzel olunca insana bir nese geliyor.öpt canim.görüsürüz.ıyıyım kanaryacıgım sen nasılsın vala pek evde durmuyorum canım oyuzden pek gıremıyorum malum havalar duzeldı ya hep gezmelere gıdıyorumhihoyyyt
cok sevindim.ultrason resimlerini mi alacaksin simdi.ay ay ay yerim ben onu simdiden maasaallah diyorum.kendine iyi bak canim öpt...kanaryam evet bende iyiyim Allah'a şükür.dün dra gittim yine kan testi yaptırdık yine kese ,ile değer uyumlu canım 2 hafta sonra yeğenini görmeye gideceğim.
sedacığım şu an 5 haftalık canım
kızlar hala dua ediyorum hadi ama gelin peşimden
ben iyiyim.m sedacim,sen nasilsin.ayy canimsin.sen benden önce hamile kalirsin bence.evet belki sorun kalmadi ama,türkiyeye gitme durumumuz var canim,ama henüz hic birsey belli degil,kafamçokkarıştıolabilirde,olmayabilirde,kalabülürümde,kalmayabülürümde.gidebilürimde,gitmeyebilürimde hacen,hic bisey belli degil da.öpt.tatliskom...............kıslarr nasılsınızz esraiecmm hayırlı olsun canım inşş beş haftalıkmış bebiş amanda amann küçük noktacık yerim onu inşş canım ben şu ilaç tedavisini bitiriimde geliorum arkadann kanarya bnden önce gelicek gibi onun allaha şükür sorunu kalmadıı...kndine ii bak tatlımm öptümmm..
sagol canim.Rabbim sabrini veriyor.amin Allah kimseye yasatmasin.............canım benim Rabbbim bol bol sabır versin..bir daha evlat acısı yaşatmasın..amiinnn........
kıslarr nasılsınızz esraiecmm hayırlı olsun canım inşş beş haftalıkmış bebiş amanda amann küçük noktacık yerim onu inşş canım ben şu ilaç tedavisini bitiriimde geliorum arkadann kanarya bnden önce gelicek gibi onun allaha şükür sorunu kalmadıı...kndine ii bak tatlımm öptümmm..
ben iyiyim angelcim.sen nasilsin.hep ayni degisen birsey yok.ARKADASLAR NASILSINIZ,İNTERNETTE SORUN VAR PEK GIREMIYORUM,KANARYACIGIM SEDACIGIM NASILSINIZ,ESRACIK NASIL GIDIO HAMİŞLİK,HEPINIZI OPUYORUM KENDINIZE IYI BAKIN:lepi:
hadi hayirlisi.yoksa sirada sen mi varsin.güzel haberlerini bekliyorum.öpt canim sende kendine iyi bak....DUN KIRMIZILAR GELDI ARKADASLAR BU ARADAsırnaşık şey
ARKADASLAR NASILSINIZ,İNTERNETTE SORUN VAR PEK GIREMIYORUM,KANARYACIGIM SEDACIGIM NASILSINIZ,ESRACIK NASIL GIDIO HAMİŞLİK,HEPINIZI OPUYORUM KENDINIZE IYI BAKIN:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?