DUN KIRMIZILAR GELDI ARKADASLAR BU ARADAsırnaşık şey
canim iyiyim ben,sen nasilsin.halledecegim canim.istedigin yegen olsun.senimi kircam tatlim.su disimi kontrol ettireyimde sira ona gelecek insaallah.cok sagolasin canim benim.bende senin icin ayni dileklerde bulunuyorum.bende öpt.kendine cok iyi bak.kanaryacım ve arkadaşlar nasılsınız canım arkadaşım napıyon bakım sen hee diş işini hallet yegenin çalışmalarına başla emi can arkadaşım bir bebegin olsun bir yegenim olsun çook istiyorum bunu bütün kalbimle diliyorum öpt seni canım
canlarim nasilsiniz,angel,m seda,esraie iyimisiniz.sedoscum nerelerdesin.esraiecim hamilelik nasil gidiyo.angel hadi sende artik basla calismalara hepinizi öpt.............
tesekkür ederim arkadasim.insaallah Rabbim gercekten isteyen herkese nasip etsin.çok geçmiş olsun rabbim hayırısıyla tekrar bebek sahibi olmak nasip etsin
canim iyiyim bende.ne olsun iste bende ise gidip geliyorum.ayy teyzesi onu yesin emi.gelisiyordur annesi merak etme.yegenim seni üzmiyecek.yanliz azicik simarik olcak gibi.icime dogdu.su anda bende pek birsey yok.dis dr.una gidicem tatlim.sonra hamilelikte cekiyorum.önce bir kendimi tamir ettireyimde,rahat bir hamilelik gecireyim.sen kendini yormuyosun demi.aman canim sakin.dedigim gibi yat yatabildigin kadar,kocisine söyle,isleri üstleniversin,biraz zahmet olacak ama,dayanacaklar canim.benim arkadasim yatacak sadece iste o, kaaaaiyiyiz canım sen nasılsın.yeğenin bildiğin gibi kesenin içinde inşallh gelişiyordur. sen ne alemdesin bebiş hazırlıkları falan
m sedacim valla özlettin kendini,seni aradi gözlerim ama müsait olmadigini anladim canim.nasilsin iyimisin.offf bak simdi özendim.ne güzel ailen le birlkte olman valla tadini cikar.bizimkiler benim burnumda tütüyo.Allah kimseyi ailesinden uzak etmesin neyse.öpt.seni canimcanlar nasılsınız kanaryacım esraiecim angelcim başka başka unuttuğum varsa affedin özledim sizleri giremedim üç gndür anmler bendeydi hasret giderdik sanki çok uzağızya :)))))))
sagol asi mavicim.insaallah kalirim,bu kötü günleri arkamda birakirim.seni taniyorum asi mavi,bir sekilde ismin aklimda kalmis..............canim gecmis olsun uzme tatli canini..ins tekrar hamile kalirsin
canlarim nasilsiniz,angel,m seda,esraie iyimisiniz.sedoscum nerelerdesin.esraiecim hamilelik nasil gidiyo.angel hadi sende artik basla calismalara hepinizi öpt.............
canım inşallah bir dahaki aya hamiş olarak girersin
bende iyiyim canim.hadi bakalim.hayirli haberler insaallah.valla dilegimiz o,pek nazlilar canim sorma.gelmek icin cok nazlaniyorlar ama nazda bir yere kadar demi.bir gelsin benim nazli melegim söyle poposundan issiracagim vallaıyıym canım sen nasılsın kırmızılar bıtsın hemen başlayacagız calısmalara inş cok bekletmez bebişimiz:ecrin_bebek:
bende iyiyim canim.hadi bakalim.hayirli haberler insaallah.valla dilegimiz o,pek nazlilar canim sorma.gelmek icin cok nazlaniyorlar ama nazda bir yere kadar demi.bir gelsin benim nazli melegim söyle poposundan issiracagim valla
aynen canim dedigin gibi.haklisin issirmaya kiyamam o zamanda.sabrediyoruz,geldikleri gün bizim dügünümüz,bayramimiz olacak insaallah............aman olsun canım gec olsun ama saglıklı turp gıbı olsunlar:ecrin_bebek:kıyamazsın ama ısırmaya ozamankaydirigubbakcemile3
aaaa bizim kizlara noldu ya.nerdesiniz canlarim.mseda iyimisin.merak ettim inan simdi..nerelerdesiniz canim.............
canım ben burdayımda gerçekten ömür kızlarr nerde.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?