IYIYIM SEDACIGIM SEN NASILSIN NIYE GIRMIYOSUN TOPIGE KANARYA YOK DIYEMI YOKSA:jeyyar:
aa canım olurmu öle şey geliorum siz yoksunuzz.. bnde iiyim canım nasıl olıyım işte hayatla savaşmaya devamm kandilde hepimiz için dua ettim bebişlerimiz gelio inşşsen napıosun canım başka nasıl gidio hayatt...
ıyı olmana sevındım canım bılgısayardan bıraz uzak durman gerekıo haklısın ama arada bı ugra merak etmeyelım bebişinle seni
canlarım napıosunuz esracım angelcm iisiniz dimi görüşemiorus artık:(((
canım ara ara uğramaya çalışıyorum hatta sizleri merak ettiğim için giriyorum topiğe. sen nasılsın canım
iyiyiz canım dün dr randevum vardı.detaylı ulrason için ama bebişimin pozisyonu uygun olmadığı için doğru görüntüleyemedi bugün tekrar gideceğiz dra. kalbinde ekojen odak diye bişey varmış kafam ona takıldı. bugün tekrar gideceğim diye bişeyde sormadım. ama netten araştırdım biraz hamileliğin 3 . evresinde geçebiliyormuş.inşallah bugün herşey yolunda gider. sen nasılsın canım
inş önmli bişiy deildir tatlım allah bebeeğini korusun ....ben iiyim bildiğin gibi işte topiğe geliorum kmseler yok kanaryada gittii....sen zaten yoksun angelda fazla gelmio artıkk
ıyıym canım bende yavas yavas sonuna dogru yaklasıyosun gebelıgınıncanım zaten kızlar pek gostermezmıs kendını nazlanıyorlar yanı endıse etme
amin canım rabbime şükür bişey yok herşey temiz çıktı.merak etme canım arada birde olsa geliyorum yanlız değilsin ve iyi olmana sevindim
aynen canım bi çıksada rahatlasam sıcaklarla başım belada.çok terliyorum günde 3 kez duşa giriyorum.dediğin gibi nazlandı bizim kız ama sonunda gördük
canım ben bıle 3 kez dusa gırıorum normal senınkı gordugunuze sevındım rahatlamıstır için artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sedacıgım esracıgım nasılsınız ben gırmsem gırdıgınız yok topıge aaaaaaaa ayıp oluo kanaryamız bıze emanet etti topıgı o gelene kadar ıyı bakmalıyız topıge arka sayfalara dusmesın topiğimizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iiyiz angelcim hiç sorma misafirlwer vardı 15 gündür bilgisayarın yanından b
ile geçemedim dün gece yolcu ettik hemen geldim topiğe walla kanaryayıda özledik yaww ne zaman gelicekk...kıslar bu arada prolaktinim yine yüksek çıktı ama doktorum sorun deil bu kadarı gebe kalabilirsin dedi yarında başka bi doktorla randevum var bakalım hayırlısı o ne dicek...esracım sen napıosun ttlım bebişin büyüdü dimimaşallah ona ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?