kıslarr nasılsınız hiçç urayan yok artık buraya nerelerdesiniz yaww..ben bebek çalışmalarına başladım doktor kontrolunden geçtim allahıma şükürler olsun hiç bir sorun yok bu ayın sonu regli günüm merakla bekliorum inş allahım yüzümüzü güldürür bu ay için çok umutluyum yumurtlama günlerimi takip ediorum bakalım herşeyin hayırlısı inşş...
kıslarr nasılsınız hiçç urayan yok artık buraya nerelerdesiniz yaww..ben bebek çalışmalarına başladım doktor kontrolunden geçtim allahıma şükürler olsun hiç bir sorun yok bu ayın sonu regli günüm merakla bekliorum inş allahım yüzümüzü güldürür bu ay için çok umutluyum yumurtlama günlerimi takip ediorum bakalım herşeyin hayırlısı inşş...
kanaryacım ya senide çok özledim walla dön artıkk :gitme:
canım hadi bakalım hayırlısı en yakın zamanda senide hamiş görmek istiyorum.
sana katiliyorum.amin arkadasim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bazıları sizin gibi 3 aylık bebek için içi parçalanıyor bazıları 2 aylık kürtaj limitini yetersiz bulup artırmak istiyor, ne tezat bir dünya yarabbim.
Allah hayırlı ve sağlıklı bebeler nasip etsin
evet tatlim iste burdayim artik.nasilsin sedacim.sohbet odasina bir girebilsem giremiyorum canim ya.ama yine bir denerim.bende cok istiyorum söyle doya doya sohbet etmeyi.canım angelim inş okadar çok istiorumki benmde dualarım hep sizinle bu yola başkoyduk dönmek yokkkkaydirigubbakcemile5kanaryamızda gelmiş amanda amann bigün hep beraber burda olsak ne güsel olur yaa sohbet odasından konuşurus daha kolay oluyo ordan hemen cevap alıorus beklemeden anlatıcak şeyleri vardır kanaryacımızınkaydirigubbakcemile3
canım angelim inş okadar çok istiorumki benmde dualarım hep sizinle bu yola başkoyduk dönmek yokkkkaydirigubbakcemile5kanaryamızda gelmiş amanda amann bigün hep beraber burda olsak ne güsel olur yaa sohbet odasından konuşurus daha kolay oluyo ordan hemen cevap alıorus beklemeden anlatıcak şeyleri vardır kanaryacımızınkaydirigubbakcemile3
hosbolduk angelim.ben iyiyim caniim,sen nasilsin.inan bende sizi özlemisim.esracim nasil.hamileligi nasil gidiyor iyidir insaallah.bende seni öpt caniiim.Şeniza.s.kanaryamız gelmiş hoşgelmiş:lepi::lepi:nasılsın canım nasıl gectı tatilin bakemm,çok özlettin kendini dur bi öpem seniŞenizŞeniz
canimsiiiin.hosbulduk tugbam.evt sükür Rabbime kavusabildik.opuyorumnanaktancanımmmmmmmmmmmmmm kanaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şükürrrrrrrrr kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewet kanaryamız ya cok ozledık topık sensız öksüz gıbı yeter artık ya cok tatıl yaptın:çok üzgünüm:bide hamiş olarak dönermıymış kanarya oooooooohhhhhh ne guzel olur vala:)
esracık sen nasılsın bakem,buyuyomu prensesımızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş canım benim sana yetişiris bakarsın allahın izni ile bizim bebiş napıo hareketlenmiştir artık iicee yavru kuşumuzz topimizin ilk bebişi
cok sagol canim.bak sende ayni seyi söyledin.genelde herkes bana ayni seyi söylüyor.güzel dileklerin icin tsk edr.çok geçmiş olsun.seni tam olarak anlayamıyorum ama çok üzücü bir şey. Allah bidahakini ikiz nasip etsin inşallah
cok sagol canim.amin.Rabbim kimseye yasatmasin.biraz olsun atlattim ama aklimdan hic cikmiyor.tekrar tsk edr.canim.Büyük geçmiş olsun cnm Allah birdaha yaşatmasın aynı şeyleri ,kimseye yaşatmasın :sinifsinif: bozma moralini :teselli:
sagol canim.amin Rabbim kimseye yasatmasin.cnm çok ama çok üzüldüm Allah evlat acısını kimseye göstermesin doğurupta kaybetseydin bebeğini daha kötü olurdun unutmaki her işte bi hayır vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?