ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

hosbulduk fistigim.iyiyim canim.size sürpriz yapamiyorum esracim ya,cünkü tatile yanliz gittim.sürpriz yapabilmem icin esiminde gelmesi lazimdi kaydirigubbakcemile3insaallah yakinda bizlerde veririz o sürprizi.trde fazla birsey yapamadim,doya doya ailemle vakit gecirdim.sen nasilsin.nasil geciyor hamilelik canim.teyzesinin kuzusu kac aylik oldu simdiopuyorumnanaktan

kanarya senı çok ii anlıyorum bende 15gün önce 2aylık bebegımı kaybettım yıprandım üzüldüm hala üzülüyorum ama saglıklı diildi demekkı bööle oldu rabbım hayırlısını versın.çok geçmiş olsun elımızden gelen bişi yok allah verdı allah aldı..ii düşün iyi olsun herşey.:teselli:

çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah tekrar kısa zaman da sana bebek verir inşlh...:çok üzgünüm:

canim ya,cok gecmis olsun sanada.Rabbimin dedigi olur.o yüzden herseyin hayirlisi be canim.bak ben simdi dogum yapmak üzereydim.23 agustosta dogumum vardi.aklima geldikce icim aciyor.ama elden bisey gelmiyor.stress yapipda ikinci meleklerimizin gelmesini geciktirmeyelim.bencede iyi düsünelim canim.

ıyıym ende canım saol tetılın guzelgectımı zor olmustur tekrar ayrılmak,orda boş durmasaysınız cocuk yapsaydınız kızzzkaydirigubbakcemile3memeleketının havası yayardıbelkıopuyorumnanaktan

ıyıym ende canım saol tetılın guzelgectımı zor olmustur tekrar ayrılmak,orda boş durmasaysınız cocuk yapsaydınız kızzzkaydirigubbakcemile3memeleketının havası yayardıbelkıopuyorumnanaktan
evt canim gecti.ailemle doyasiya birlikteydim zaman yetmedi ama bunada sükür.zor oldu canim.buduruma alismakta,biraz zamanimi alir.tr den dönüste hep böyle oluyorum.opuyorumnanaktancanimsin kocis olsaydi bos gecirmezdik ama esim gelmedi ki,ben yanliz gittim.esim isinden dolayi gelemedi.sende varmi birseyler.

YOK CANIM YA BENDE NERDEEEE,BUGUN YARIN GORURUM KIRMIZILARI KARIN AGRILARIM BASLADI CUNKU BU AY DUSUK YAPALI 5 AY OLDU BAZILARI DUSUKTEN HEMEN SONRA HAMILE KALIO NIYE BEN KALAMADIM HALA ACABA BEN BIDAHA HAMILE KALAMAYACAKMIYIM DIYE DUSUNUYORUM VALAsenağlamasenağlama

hayirlisi olsun canim. bazen bende öyle düsünüyorum angelim.benimde 10 gün sonra 7 ay olacak.bu ayda dogumum olacakti.dr.agustun 23 demisti.ama nasip olmadi iste.simdi kucagima almak üzereydim.mafoldumbenzaman ne cabuk geciyor.evt bazilari hemen kaliyor,demekki bizim daha zamanimiz dolmadi.Yüce Yaradan bilir.karamsarlik yok angelim kendimize gelelim.rahat olalim canim.eger anlimzda yaziyorsa anne olmak,kimse önüne gecemez.Rabbim onun tarihini yazmistir zaten.

canım karamsarlık yok dememişmiydik ben 8 ay sonra hamile kalabildim. stres yapma en yakın zamanda inşallah sende bebişine kavuşacaksın

canım her şer gıbı gorunenlerın altında bı hayır vardırdrmrkkı senın ıcınde boylesıhayırlısıymıs,hepımız için dua edıyorum inş rabbım bu mubarek gunun hurmetıne hepımıze hayırlısıyla bı evlat nasıp eder:Saruboceq:

canım karamsarlık yok dememişmiydik ben 8 ay sonra hamile kalabildim. stres yapma en yakın zamanda inşallah sende bebişine kavuşacaksın

ins esracım ya 3 aydır adetlerımde duzensızleşmeye basladı dun olmam gerekıodu ama olmadım hala agrımda yok denecek kadar az stresten heralde ooof oooooff sen ne guzel şuanda bebegınle bırlıktesın rabbım bızede gostersın inş:Saruboceq:

hepınıze hayırlı ramazanlar canlarım inş rabbim bu mübarek ayların hurmetıne bebiş nasıp eder hepımıze:Saruboceq::Saruboceq:

mutlaka canim.Rabbim dualarini kabul etsin insaallah.bende dua ediyorum angelcim:Saruboceq: hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…