hosbulduk fistigim.iyiyim canim.size sürpriz yapamiyorum esracim ya,cünkü tatile yanliz gittim.sürpriz yapabilmem icin esiminde gelmesi lazimdi kaydirigubbakcemile3insaallah yakinda bizlerde veririz o sürprizi.trde fazla birsey yapamadim,doya doya ailemle vakit gecirdim.sen nasilsin.nasil geciyor hamilelik canim.teyzesinin kuzusu kac aylik oldu simdiopuyorumnanaktansüpriz yapar belki bize gerçi gelmiş ama bişey anlatmamıi
canım benim iyiyiz rabbime şükürler olsunki.büyüyor valla göbiş iyice çıktı artık.
inşallah canım ben ayağımı sürttüm peşimdende sizler gelin.hareketlenmezmi artık dışarıdan bile gözüküyor hareketleri. en yakın zamanda sizlerde öyle olacaksınız inşallah
kız kanarya neler yaptın bakalım. hoşgeldin
hosbulduk fistigim.iyiyim canim.size sürpriz yapamiyorum esracim ya,cünkü tatile yanliz gittim.sürpriz yapabilmem icin esiminde gelmesi lazimdi kaydirigubbakcemile3insaallah yakinda bizlerde veririz o sürprizi.trde fazla birsey yapamadim,doya doya ailemle vakit gecirdim.sen nasilsin.nasil geciyor hamilelik canim.teyzesinin kuzusu kac aylik oldu simdiopuyorumnanaktan[/QUO
canım olsun en azından moral depoladın ve stres yapmadın. buda iyi bişey eee bundan sonra olur artık. teyzesi 6 yı dodurduk 7 den gün aldık. pek şikayetim yok rabbime şükür.sadece mide yanmalarım başladı. bide artık kasılmalarım oluyor. bunada şükür
canim ya,cok gecmis olsun sanada.Rabbimin dedigi olur.o yüzden herseyin hayirlisi be canim.bak ben simdi dogum yapmak üzereydim.23 agustosta dogumum vardi.aklima geldikce icim aciyor.ama elden bisey gelmiyor.stress yapipda ikinci meleklerimizin gelmesini geciktirmeyelim.bencede iyi düsünelim canim.kanarya senı çok ii anlıyorum bende 15gün önce 2aylık bebegımı kaybettım yıprandım üzüldüm hala üzülüyorum ama saglıklı diildi demekkı bööle oldu rabbım hayırlısını versın.çok geçmiş olsun elımızden gelen bişi yok allah verdı allah aldı..ii düşün iyi olsun herşey.:teselli:
evt canim aynen öyle oldu.bakalim tatlim hayirlisi.artik olsun da yani.ayy kocaman olmus bu.:CüvCüv:yesinler onu.cok az kalmis esracim ya.ne güzel sikayetinin olmamasi.artik bize dogum hikayeni anlatirsin hayirlisiyla.hosbulduk fistigim.iyiyim canim.size sürpriz yapamiyorum esracim ya,cünkü tatile yanliz gittim.sürpriz yapabilmem icin esiminde gelmesi lazimdi kaydirigubbakcemile3insaallah yakinda bizlerde veririz o sürprizi.trde fazla birsey yapamadim,doya doya ailemle vakit gecirdim.sen nasilsin.nasil geciyor hamilelik canim.teyzesinin kuzusu kac aylik oldu simdiopuyorumnanaktan[/QUTE
canım olsun en azından moral depoladın ve stres yapmadın. buda iyi bişey eee bundan sonra olur artık. teyzesi 6 yı dodurduk 7 den gün aldık. pek şikayetim yok rabbime şükür.sadece mide yanmalarım başladı. bide artık kasılmalarım oluyor. bunada şükür
cok sagol canim.amin insaallah.Rabbim isteyen herkese versin ve bu acilari kimseye yasatmasin.çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah tekrar kısa zaman da sana bebek verir inşlh...:çok üzgünüm:
bekleki burdda buluşalım hep yoksunuz yoksunuz biriniz bi bakın off offf konuşmak istiorum sizinle kızlar beni siz anlıosunuz....
hosbolduk angelim.ben iyiyim caniim,sen nasilsin.inan bende sizi özlemisim.esracim nasil.hamileligi nasil gidiyor iyidir insaallah.bende seni öpt caniiim.Şeniz
canimsiiiin.hosbulduk tugbam.evt sükür Rabbime kavusabildik.opuyorumnanaktan
evt canim gecti.ailemle doyasiya birlikteydim zaman yetmedi ama bunada sükür.zor oldu canim.buduruma alismakta,biraz zamanimi alir.tr den dönüste hep böyle oluyorum.opuyorumnanaktancanimsin kocis olsaydi bos gecirmezdik ama esim gelmedi ki,ben yanliz gittim.esim isinden dolayi gelemedi.sende varmi birseyler.ıyıym ende canım saol tetılın guzelgectımı zor olmustur tekrar ayrılmak,orda boş durmasaysınız cocuk yapsaydınız kızzzkaydirigubbakcemile3memeleketının havası yayardıbelkıopuyorumnanaktan
hayirlisi olsun canim. bazen bende öyle düsünüyorum angelim.benimde 10 gün sonra 7 ay olacak.bu ayda dogumum olacakti.dr.agustun 23 demisti.ama nasip olmadi iste.simdi kucagima almak üzereydim.mafoldumbenzaman ne cabuk geciyor.evt bazilari hemen kaliyor,demekki bizim daha zamanimiz dolmadi.Yüce Yaradan bilir.karamsarlik yok angelim kendimize gelelim.rahat olalim canim.eger anlimzda yaziyorsa anne olmak,kimse önüne gecemez.Rabbim onun tarihini yazmistir zaten.YOK CANIM YA BENDE NERDEEEE,BUGUN YARIN GORURUM KIRMIZILARI KARIN AGRILARIM BASLADI CUNKU BU AY DUSUK YAPALI 5 AY OLDU BAZILARI DUSUKTEN HEMEN SONRA HAMILE KALIO NIYE BEN KALAMADIM HALA ACABA BEN BIDAHA HAMILE KALAMAYACAKMIYIM DIYE DUSUNUYORUM VALAsenağlamasenağlama
amin charmingcim insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.güzel dileklerin icin cok sagol arkadasim.Rabbim şu mübarek aylarda sizede anneliği nasip eder inşallah.
Allah'ım gönlünüze göre versin.
YOK CANIM YA BENDE NERDEEEE,BUGUN YARIN GORURUM KIRMIZILARI KARIN AGRILARIM BASLADI CUNKU BU AY DUSUK YAPALI 5 AY OLDU BAZILARI DUSUKTEN HEMEN SONRA HAMILE KALIO NIYE BEN KALAMADIM HALA ACABA BEN BIDAHA HAMILE KALAMAYACAKMIYIM DIYE DUSUNUYORUM VALAsenağlamasenağlama
sedacim nasilsin tatlim.bu ara sanki slkintili gibi bir halin var.hersey yolundami.herkeze hayırlı ramazanlar allah bu ayda dualarımızı kabul eder inşş...:Saruboceq:
hayirlisi olsun canim. bazen bende öyle düsünüyorum angelim.benimde 10 gün sonra 7 ay olacak.bu ayda dogumum olacakti.dr.agustun 23 demisti.ama nasip olmadi iste.simdi kucagima almak üzereydim.mafoldumbenzaman ne cabuk geciyor.evt bazilari hemen kaliyor,demekki bizim daha zamanimiz dolmadi.Yüce Yaradan bilir.karamsarlik yok angelim kendimize gelelim.rahat olalim canim.eger anlimzda yaziyorsa anne olmak,kimse önüne gecemez.Rabbim onun tarihini yazmistir zaten.
canım karamsarlık yok dememişmiydik ben 8 ay sonra hamile kalabildim. stres yapma en yakın zamanda inşallah sende bebişine kavuşacaksın
mutlaka canim.Rabbim dualarini kabul etsin insaallah.bende dua ediyorum angelcim:Saruboceq: hepimiz icincanım her şer gıbı gorunenlerın altında bı hayır vardırdrmrkkı senın ıcınde boylesıhayırlısıymıs,hepımız için dua edıyorum inş rabbım bu mubarek gunun hurmetıne hepımıze hayırlısıyla bı evlat nasıp eder:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?