ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

sedacim nasilsin tatlim.bu ara sanki slkintili gibi bir halin var.hersey yolundami.

iiyim canım sen nasılsın neler yaptın tatilin nasıl geçti bakalım...sıkıntılı deilim ttlım sadece regli günümü sabırsızlıkla bekliorum senn haberin yok tabi doktor kontrollerim biti en son kadın doğumcumu gitim yarım saatlik bi muayeneden sonra herşey sorunsuz bu ay gebe kalabilirsin seni yakın takibe alıcam dedi hafta hafta takib edicekmiş bu kadar büyükken bebeğin neden düşttü acaba bi kısalmamı oluyo rahim boynunda dedi allahım inş bişiy olmaz şimdilik herşey ii bakalım hayırlısı 27si regli günüm aslında bu ay pek umutlu deilim başlarla umutluydum ama nedense kırıldı içimdeki umut....öle işte canımcım allah bu mubarek ayda yüzümüze güler inşş..:Saruboceq:

bende iyiyim canim sagol.pek bisey yapamadim sedacim.esim yoktu ya,dogru dürüst gezemedim falan.ama ailemle birlikteydim sürekli.herseyin yoluna girmesine cok sevindim sedacim.gercekten dr.un öylemi dedi.bak simdi benimde kafama takildi benimkiside büyüktü ya,zaten buradaki dr.lar hic bisey demiyor.sadece kendi dr.um hersey yolunda demisti.umudunu kaybetme bitanem.insaallah hersey yoluna giriyor yavas yavas.burada günleri beraber sayicaz.hic bi zaman umudumuzu kaybetmiyecegiz.senin güzel haberlerini alicaz buradan ve bizimde tabi.olmazsada saglik olsun tekrar tekrar deniyecegiz.insaallah canim.Rabbim dualarimizi kabul eder insaallah.opuyorumnanaktan

canım panik yok bendede düzensizlik vardı ama oldu bebişim. canım bebiş oluncada stres bitmiyorki şuan benim bebişim aşağıda duruyor hep. korkuyorum erken doğum yapmaktan çarşamba kontrolüm var dra soracağım bakalım ne diyecek.canım rabbiminde izni ile seninde olacak

korkma esracim.dr.unla konus bakalim ne diyecek bizede haber ver meraklandirma oldumu canim.opuyorumnanaktan

hamıle kaldıktan sonrada bıtmıyo sıklıntılar yanı ne zormus anne olmak yaa,inş önemlı bıseyın yoktur canım

canlarım nasılsınız. dün drdan geldim ve rabbime şükür herşey yolundaymış sadece fazla ayakta kalma dedi.ellerim ve ayaklarımda uyuşma başlamıştı onun için kalsiiyum verdi.yeğeniniz 772 gr. saçlı bir kız

benim de içim hala yanıyor ben de haziranda 3 aylık bebeğimi düşürdüm nasıl oldu anlamadım bile temmuz 27de adet oldum doktor 6 ay bekle dedi 1 kez kazara korunmasız ilişki oldu ve bu ay adet olamıyorum bir türlü günüm geldi 28.günde hafif bir kahverengi leke oldu bitti 29. günde 1 damla bir kan geldi bitti 31.günde tekrar çok açık renk bir kan geldi pedime bile gelmiyor kızlarr nolur yardım edin bu tarz şeyler düşükten sonra normal mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

esracım benim kuzenimişn dokuz ay boyunca bebeği hep aşada durdu ve zamanında doğum yaptıı sende gönlünü ferah tut tatlım allahın izniyle yeğenimiz gelicek inşş..tabi sen yine önlemini al ayakta durma yorma kndini

caniiimm benim cok gecmisolsun.Allah sabir versin.ayni kaderi paylasmisiz.bende nasil oldugunu anlamamistim.hersey normaldi.birden oldu.Rabbim bir daha o acilari yasatmasin.tekrar bize saglikli hayirli bebekler nasip etsin.aysimacim ben düsük yaptiktan sonra reglim bayagi gecikti 2 ay sonra falan oldum.normal geldi.seninkiside normal olabilir.ama sen yinede druna sor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…