Kızlar selam. Ben dün doktordaydım, daha önce size bahsetmiştim benim SAT 25 Haziran ama adet düzensizliği yüzünden geç döllenme olduğundan geriden takip ediyor. Dün ultrasonda ilk defa kese görüldü, minicik bir yuvarlak görebildim şimdilik yerimseniben Doktor ultrasona göre 5 haftalık olduğunu herşeyin normal olduğunu söyledi, kalp atışlarını daha duyamayız 2 hafta sonra gel dedi. Sizce işte duyurmak için iyi bir zaman mı ne dersiniz diye sorduğumda kalp atışlarının duyulmasını beklemenizi tavsiye ederim, şimdilik duyurmak için biraz erken dedi. Herşey normal diye üstelese de ben çok endişeli ve gerginim benneyaptımki Ya 2 hafta sonra kalp atışları duyulmazsa diye içim içimi yiyor. Boş gebelikten çok korkuyorum. Bu endişe ve negatif duygular biraz da değişen hormonlarımla ilgili büyük ihtimalle ama kendi kendime ne desem içim rahatlamıyo senağlama Siz ne zaman duymuştunuz bebişlerinizin kalp atışlarını? Ya da benim gibi beklemede olanlar var mı aranızda? Çevreme de çok duyuramadığımdan dertleşmeye çok ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum :teselli: