İlk kalp atışlarını ne zaman duydunuz?

merhaba arkadaşlar. ben dün doktora gittim aşırı mide bulantım ve afederiniz ishal vardı.
doktor usg de bebeğede baktı. kese 20 mm olmuş ve içinde yolk sac izleniyor dedi. ama bebeği göremedi.iki hafta sonraya gün verdi. bu gittiğim başka bir doktordu.

kendi doktorum ise iki hafta önce 28 ağustosa gün vermişti sizce hangisini dinlemeliyim:(
ya boş gebelikse çok korkuyorum senağlama

bende 6+4 te duymuştum.bazen 8.haftaya kadar duyulmayabiliyo.veya geç geblikten ileri bi tarih bile olabiliyo...

ben de 6+4 te duydum, bi kaç gün öncesinde başka bi dr ye gitmiştim bebeği görememişti, vajinal ultrason yaptı diğer doktor - ki artık ona gidiyorum- kalp atışlarını dinletmişti :) bişi merak ediyorum, arada mesela gögüslerim agrimiyor, çokkorkuyorum babyiiş öldü die , üzülüyorum aradan 5dk geçmeden inanılmaz mide bulantısı oluyor(heralde ben buradayımm güselimmmm diyo :) ) , normal bişi di mi ara ara gögüslerin ağrımaması??

nihayet bugün kalp atışlarını gördük ve duydud 6+5 dedi ölçümlere göre.yani satla arasında 2 gün fark var bu da hiç önemli değil dedi yumurtlama tarihinden kaynaklanan fark dedi.allahıma şükürler olsun bu sefer duyduk kalbini çok endişeliydim.

allegra sen de bugün gidicektin noldu?inşallah allahım sen de iyi haberler verirsin.dün akşam yatarken hep dua ettim kendim için ve senin için inan.iyi haberlerini bekliyorum.

ben 7 + 3 te kalp atışlarını duydum ve ilk fotosunu çekti doktor teyzesi :dance:
doktora geç gittim ben...gitmişken hem kese hem bebek hem kalp atışı görülür toptan diyerek bekledim :)
ilk muayenemde zaten kalp atışlarını da duymuş olduk ...

darısı tüm bebişlerini görmek isteyenlerin başına.allah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah.

ya arkadaşalr bende 12 haftalık hamileyim 3 kez gittim ultrasona vajinal ultrasonda oldum 1 kez ama kalp atışını dinlemedim hiç sadece gördüm dinletmek için ayrıc doktordan özel bir randevu felan mı alam gerekiyro ?

ilk kez gördük bebişimizi ve dinletti.ama çok kısa dinletti neden bilmiyorum.bi de çok küçük olduğu için zaten az duyuluyo ama çok net görülüyo.bi dahaki kontrolüne gittiğinde dinletmesini istersin.gerçekten enteresan bi duygu.allah herkese yaşatmayı nasip etsin.

Allahın izniyle bende yarın ilk kez bebeğimin kalp atışını duyucam, bundan önce boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşamıştım...
Rabbim bu sefer nasip edicek inşallahhhhhh

Ben beş haftalıkken duymuştum canım hemde karından ama dokuz haftalıkken falan doktor görmeyip vajinal bakmıştı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar ben bugun doktora gittim kese görünüyor 6 haftalık olabılır dedı doktor ama içi boş ve kalp atışı falan yok :( doktor haftaya gel dedi sizce boş gebelik ihtimali nedir?:43:

Merhaba arkadaşlar ben bugun doktora gittim kese görünüyor 6 haftalık olabılır dedı doktor ama içi boş ve kalp atışı falan yok :( doktor haftaya gel dedi sizce boş gebelik ihtimali nedir?:43:

bencede dur bi, haftaya kadar neler olurrr neler... Seni çok iyi anlıyorum, ama bende senin gibi tuhaf bi beklemediyim... Kalp atışlarını bende duyamadım daha bi doktor bu cuma duyarsınız dedi, öteki gittiğim doktor daha çok erken mayıs 25 te gel dedi...
Yani, anlamış değilim bende, bu doktorlara aklım sırrım ermiyor. Allah yardımcımız olsun..
Daha önce ilk gebeliğim boş gebelikti, bilirim üzgüntüsünü.

bencede dur bi, haftaya kadar neler olurrr neler... Seni çok iyi anlıyorum, ama bende senin gibi tuhaf bi beklemediyim... Kalp atışlarını bende duyamadım daha bi doktor bu cuma duyarsınız dedi, öteki gittiğim doktor daha çok erken mayıs 25 te gel dedi...
Yani, anlamış değilim bende, bu doktorlara aklım sırrım ermiyor. Allah yardımcımız olsun..
Daha önce ilk gebeliğim boş gebelikti, bilirim üzgüntüsünü.

Rabbim kimseye yaşatmasın boyle bir üzüntüyü inşallah herşey yolunda gider sizin içinde :)

bu hafta gittik doktora kalp atışlarını duyduk :) çok güzeldi o kadar çok korkmuştum ki o sesi duyunca dünyalar benim oldu :) Allah herkese nasip etsin inşallah

neden bilmiorum ama 5+4 hamileyim . 10 gün sonra doktora gidicem.. sanki kalp atışını duyamıcakmışım gbi boş gibi hissediyorum .. o kadar kötüyüm ki şuan .. neden böyle oldum anlamıyorum

Ben de 6+1 olucam dr a gittiğimde.duyulur mu acaba?

Arkadaslar ben de bugun doktora gittim kese gorundu 10 gun sonra kalp atisini duymamiz gerekiyor dedi. Acaba hamileyim demek icin erken mi millete soyleyip aa yokmus demek istemiyorum. Kalp atisini duyana kadar emin olamicam gibi hissediyorum.

Back
X