ilk kez pozitif çıktı?

alekta movik movik

Prosuz
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
2.801
2.688
Kızlar pkoluyum 5 aylık evliyim ama doktorum kendiliğinden olur deyip iğne falan vermiyodu. Geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay bi şey yapmadım 5 gün geciktim zaten normalde 1 hafta kadar geçiyor hatta daha da fazla. Ve sonuç bu. Ateşim yükseliyor iştahım azaldı mide yanmalarım kramplar ve idrar koyulaşması. Bir haftadır da kâbuslar görüyorum :KK43:
Yarın kan testi yaptıracam. :KK43:
Havalara girer gibi oluyorum sonra kendimi zor zaptediyorum daha dur diye. :KK70:

Eklentiler

• 20150428_100321-1.jpg
    20150428_100321-1.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 511
Kızlar pkoluyum 5 aylık evliyim ama doktorum kendiliğinden olur deyip iğne falan vermiyodu. Geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay bi şey yapmadım 5 gün geciktim zaten normalde 1 hafta kadar geçiyor hatta daha da fazla. Ve sonuç bu. Ateşim yükseliyor iştahım azaldı mide yanmalarım kramplar ve idrar koyulaşması. Bir haftadır da kâbuslar görüyorum :KK43:
Havalara girer gibi oluyorum sonra kendimi zor zaptediyorum daha dur diye. :KK70:

Allahım tamamına erdirsin inşaallah :)

içini ferah tut Allahın izniyle çıkmaz bir sorun :) bişey sorucam göğüslerinde acıma ya da ağrı gibi bir şey oldu mu birde kramp dediğin şey batma gibimiydi
10 gündür desteksiz iççamaşırı giyemiyorum hele bişey takmayınca kopacak gibi ağrıyolar biri sarılınca da aynı. Adet olacam sanmıştım ama hiç bu kadar uzun sürmemişti ağrısı.
Kramp da rahim ağzında oluyodu bazen içinde bişey varmış da batıyomuş gibi bazen adet sancısı gibi

Tebrik ederim arkadaşım. Kan tahlilini yaptır sen bence.

10 gündür desteksiz iççamaşırı giyemiyorum hele bişey takmayın kopacak gibi ağrıyolar biri sarılınca da aynı. Adet olacam sanmıştım ama hiç bu kadar uzun sürmemişti ağrısı.
Kramp da rahim ağzında oluyodu bazen içinde bişey varmış da batıyomuş gibi bazen adet sancısı gibi

bende göğüslerimde acı var aynı seninki gibi ama kasıklarımda batma var ama o da çok değil nadiren, daha adetime var beklicem bakalım, ama sen içini ferah tut yarın kan testide yapınca yazarsın müjdeli haberi :)

bende göğüslerimde acı var aynı seninki gibi ama kasıklarımda batma var ama o da çok değil nadiren, daha adetime var beklicem bakalım, ama sen içini ferah tut yarın kan testide yapınca yazarsın müjdeli haberi :)
Göğüs ağrısı normalde 3 4 gün sürerdi benim bu ay 10 gün ve geçmedi en çok bundan şüphelendim bi de bu ay ateşimi ölçtüm iki güne bir. Ay ortasından sonra yükseldi ve düşmedi 37yi gördüm.

Ben de kasık ağrısı, batması şüphesi ile hiç beklemediğim bir ay da hamile kaldım
Hayırlı olsun canım:))
Aralık annesi olacaksın o zaman...

Aiiiiiiy çok heyecanlandım bak şimdi. Doktor neden iğne falan vermedi ki her ay adet olabildiğinizden mi? Bende yeni öğrendim ve henüz tedavi olmak istediğimden emin değilim önce kafa olarak rahatlamam lazım çnkü ama nedense bu ay sık idrara çıkma ve adetime 10 gün kadar olmasına rağmen göğüs agrısı yaşıyorum.. İnşallah hamilesindir ve biz pkolulara umut olursun. Sonucu yazarsan sevinirim :)

benim her ay aynı belirtiler. adetime 6 gün var zor duruyorum test yapmamak için. adet olcak gibiyim bu ayda mı boş geçti yaaa :mad:

10 gündür desteksiz iççamaşırı giyemiyorum hele bişey takmayınca kopacak gibi ağrıyolar biri sarılınca da aynı. Adet olacam sanmıştım ama hiç bu kadar uzun sürmemişti ağrısı.
Yazdiklarini okuyunca benim test gunlerimi hatirladim ayni belirtiler Allah kucagina almayi nasip etsinn :))

Aiiiiiiy çok heyecanlandım bak şimdi. Doktor neden iğne falan vermedi ki her ay adet olabildiğinizden mi? Bende yeni öğrendim ve henüz tedavi olmak istediğimden emin değilim önce kafa olarak rahatlamam lazım çnkü ama nedense bu ay sık idrara çıkma ve adetime 10 gün kadar olmasına rağmen göğüs agrısı yaşıyorum.. İnşallah hamilesindir ve biz pkolulara umut olursun. Sonucu yazarsan sevinirim :)
Kilom vardı kilo ver düzelir dedi yeni evlisin ilaç için erken dedi. 4 kilo vermiştim sadece. :KK70:
Kilon varsa ver yoksa iyi bir doktora git bana sorarsan. Tahlillerini yaptır hormonlar temiz çıktı benim ama yoğun pko var dedi. Benim de geçen hafta idrara çıkma fazlaydi bu kaç gün azaldı sanki.

yerinde olsam amuda kalkar bütün sokakları öyle dolaşırdım :))) Allah'ım tüm bekleyenlere nasip etsin çift çizgi görmeyi :)))

Yazdiklarini okuyunca benim test gunlerimi hatirladim ayni belirtiler Allah kucagina almayi nasip etsinn :))
Aminn inşallah teşekkürler :)

valla ya benimde bugün itibariyle 5 gün var yani seninle aynı zaman var ama inş Allah hayırlı bir şekilde gönlümüze göre versin ya :)))
akşam rüyamda gördüm çift çizgiyi havalara uçuyorum, sonra eşim geliyo o test bozukmuş boşuna sevinme diyo. rüyamda bile hüsran :))) psikolojim fena :)

X