- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Kızlar benim şuana kadar sevgilim olmadı.sevgililikten biraz korkuyorum.Sevdiğim bi çocuk var o da beni seviyormuş ama birazcık belli etti mi ciddiye bindirdi mi.ben de bi korku başlıyor surat asıyorum istemsiz olarak..Çk seviyorum hatta evleneceğim insan oldugunu düşünüyorum ama bir türlü başlayamıyorum.Hoşlanınca insan daha çekingen oluyor.Beğenir mi begenmez mi?dediğimi saçma mı bulur diye düşünüp duruyorum.Bir de sevgili olmak ne biliyim ben hep küçüktüm o yaşlarıma daha çok var derdim hep ertelerdim.Yani birinin elinin tutup gezme çok garip geliyor.Bir de aynı sınıftayız,üniversite ama lise gibi çünkü ingilizce hazırlık binası kampüste değil ayrı bir yerde ve tek bina..Kendime güvenim yoktur belki o yüzden çekiniyorumdur ama hani ortam olsa mesela yanımda otursaydı çok rahat arkadaş gibi konuşabilirdim. yani faarklı bi boyut değil mi sevgililik.Bu sefer çocuktan kaçtım ya artık bakamıyorum da zaten o da biraz utangaç en azından bu konularda,ama arkadaşına söylemiş ona bi dese çocuk yine gelicek konuşmak için.ama ben öyle yapınca çocuk da kötü oldu üzüldü sanki ama anlaması lazım.Birde insan hoşlandıgıyla konuşamıyor ki..an geliyor bakamıyor bile..Bİr de şimdi sevgili olucaksın.Sürekli dolaşman mı gerekicek herşeyi öğren arkadaşlarınla plan yapamıcaksın.Alışınca güzel de alışana çok utanıyoerum..Konu biraz kilit ama tavsiye verirseniz ç.ok sevinirim.en azından sizinki nasıldı? ilk ?