İlk tüp bebeği negatif olup ikinci tutanlar

gamze kuskon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
38
10
1
29
Herkese merhaba. Önümüzdeki ay tekrar transfer deneyeceğiz ve son ebriyolarım. Çok stresliyim 10 gibi AMH değerlerine sahip olunca kendiliğinden çocuk sahibi olamadık ikinci transferinde gebe kalanlar varsa sürecinden bahsedebilir mi ? İlkinde tutmayınca sanki yine aynı şeyi yaşayacakmış gibi hissediyorum

Son düzenleme:
İlk iki transferim negatif üçüncü pozitif oldu

Merhaba farklı olarak ne yapmıştınız merkez mi değiştirdiniz yoksa aynı doktorla mı üçüncü pozitif oldu
Merkezimi ve doktorumu değiştirdim ilk ikisi devlette oldu üçüncü özelde ve farklı olarak ilk iki transferimde çok dikkat ettim hatta ikincide hiç kalkmadım yemeğim bile önüme geldi iğne yapmaya eve hemşire geldi o kadar dikkat ettim olmadı üçüncüde ise sade hastanede 20 dk yattım çıktım eve geldim bir saat falan dinlendim normal hayatıma döndüm olumlu oldu

Çok sevindim darısı bize

Çok sevindim darısı bize
Amin bekleyen herkess nasip olsun oğlum 4 yaşında ve ben pazarteia günğ tekrar tranafer oldum oğluma kardeş için hiç dikkat edemiyorum yine oğlumlada ilgilenmem lazım malum her şeyi yapıyırum dün mesela oğlum sinirlendi kasık bölgeme vurdu ona birşey demedim tabi çocuk sonuçta haberi yok ama onu uyuturken çok ağladım sonrada nasip dedim nasibi varsa olur yoksa yapacak birşey yok

Bence güzel düşünün sizin vücudunuz artık hamile kalmayı ve bebek taşımayı doğurmayı deneyimlemiş bir defa. O yüzden bu seferde tutar ve sağlıkla doğum yaparsınız diye düşünüyorum allahın izniyle

İnşaAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnşallah güzel sonuç alırsınız benim kaçıncı transfer olduğundan ziyade son olması endişelendiriyor geriye kalan olsaydı daha rahat olurdum sanırım nasip inşallah bizim de güzel sonuçlankr
Benimde son 2 embriyomdu açıkçası başka yok ve 6. Gün embriyosu kaliteleri de 3cc yani biraz daha zor ihtimaller ama nasip tabi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…