Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benım 5.gündüMeraba kızlar aranıza yeni katılıyorum ilk demeniz kaçıncı gün embriyo suyla yaptiniz
canım benim iki tane dondurulmuş blast seviyesinde olduğu söylendi. ilkleri de aynıydı fakat tutmadı. hayırlısı bakalım senin nasıl durumun.Geçmiş olsun canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah,Dondurulmuş ların kaç tane var
Arkadaşlar selam, biz de tüp bebek olayına girdiğimizden beri bu siteyi takip ediyorum. Çarşamba ve bugün yaptırdığım kan testleri sonucu ilk denememizin negatif sonuçlandığı kesinleşti. Transfer edilen 2 embriyo da 5. gün blastosist evrede idi. Hatta çok iyi olduğu söylenmişti. Biz de bu sonucu beklemiyorduk.Negatif sonuctan sonraki sebepler
Arkadaşlar selam, biz de tüp bebek olayına girdiğimizden beri bu siteyi takip ediyorum. Çarşamba ve bugün yaptırdığım kan testleri sonucu ilk denememizin negatif sonuçlandığı kesinleşti. Transfer edilen 2 embriyo da 5. gün blastosist evrede idi. Hatta çok iyi olduğu söylenmişti. Biz de bu sonucu beklemiyorduk.
Negatif sonuç üzerine doktorum ile görüştüm. Net bir sebep söylemedi.histereskopi yapılacağını söyledi. Genetik taraması ve kan pıhtılaşmasına ilişkin kan testi istedi. Bir de yumurta kalitesini artırıcı DHEA verdi.
Sonucun neden böyle olduğunu bilemiyoruz ama moralimiz bozuk olsa da denemeye devam edeceğiz.
Canim benim çok geçmiş olsun öncelikle kısmet degilmis demekki
Bir konuda sanslisin hemen araştırmaya girisilmis bu iyi birsey,bende tam tersi hemen dondurulmuslari koyalım dediler 2 ayda ama sebep aranması gerekli diye düşündüğüm için Dr degistirdim