• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk Türk uzaya çıktığında.....

royall

yaşamak herşeye rağmen
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.209
17
116
Kırklareli
İlk Türk uzay adamı (artık astronot mu denir, kozmonot mu denir,
uzay fatihi mi denir bilinmez) uzaya çıktığında atılacak olası gazete
manşetleri

- Kendimizi aştık...
- Bekle ay geliyoruz...
- Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!..
- Uzaya kapak attık...
- Artık biz de uzaylıyız
- Türkler uzayda
- Türk'üz doğruyuz uzaylıyız...
- Bu bizim için büyük, insanlık için küçük bir adım!

Gaza gelmiş bazı gazete başlıkları

- Alemin kralı geliyor..
- Bekle bizi İngiltere..
- Uzay tamam sıra güneş'te!
- Bekle bizi samanyolu
- Marslılarla Türkler arasında genetik bağ bulundu!

Star - Açın mekiklerimizin önünü! durduramazsınız...
Hürriyet - Uzanlara rağmen...
Milliyet - İstikbale eriştik (yanda üzerinde oynanmış bir Atatürk
resmi, yanında mekik)
Sabah - İlk biz duyurmuştuk..
Zaman - Ve mümin uzayda
Türkiye - Allah'a şükür..
Vatan - İşte Hezarfenin torunları.
Bulvar - Uzaya da girdik yada milli olduk
Star - Uzayın ulen
Hürriyet - Aydın doğandan Türk astronotlara jest
Akit - Uzayda duyulan ezan sesi
Sabah - Aydın doğandan büyük şantaj
Şamdan - Marslı erkeğimin geyşası olurum
Bulvar - Ay fena oluyorum
Star - Güneş ufuktan şimdi doğar yürüyoruz uzayaaaa
Star - Welcome to space

Spor sayfasının manşeti..

Hürriyet - Fenerbahçe rüya takımı kurdu..
Fanatik - Uzaylılar da Fenerbahçeli mi?
Fotomaç - Bir gün her uzaylı fenerli olacak
Milliyet - Uzay Fener'e dar gelecek..

Köşe yazarı başlıkları..

Oktay Ekşi - Marslılara savaş açalım..
Ertuğrul Özkök - En pahalı mars şarabını içtim..
Erman Toroğlu - N'aber hıncal bak gönderdik çocuğu uzaya..
Nihat Genç - Uzaylı olmanın topluma negatif etkisi..
Hıncal Uluç - TK00XV2 plakalı uzay aracı'nın sorumsuz astronotu..O
ne dönüş öyle kardeşim ?
Emin Çölaşan - Uzay mekiğinin yapımı için neden iki firmadan teklif
alınmadı ?
Bekir Coşkun - Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete..
Ahmet Altan - Astronotları çıldırtan kadınların öğleden sonraları
ten kokusu ne ola ki ?
Ayşe Arman - Yine evleniyorum..
Turgay Şeren - Ben geçen haftaki yazımda belirtmiştim..
Haydar Dümen - Aktif seks uzayda olmaz.
Haşmet Baboğlu - Uzayda mı olmak, dünyada mı olmamak konusuna dikkat
etmek lazım..

Yabancı basından başlıklar..

Washington Post : Insanlı ilk Türk uzay aracı astronotu almadan
uzaya çıktı..
Le Figaro : Astonotlar arasında hiç Kürt yok....
Die Zeitung : Verhaugen : 'Büyük başarı, eğer mekiği sağ salim
indirirlerse, 2034'de müzakerelere başlarız' dedi..
Die Welt : Aya gitmesi gerekirken mars'a yönelen insanlı ilk Türk
uzay aracı İstanbul üssünün yardımıyla Jüpiter'e indi..
Corierra Della Serra : Incedibile..Berlusconi, Türk Astronot'un
çocuğunun sünnetinde kirve olacak....
Elefteros Rimos : Yunan hükümetinin büyük hezimeti....

Seri No: B 89 478201
PARA KONUŞUR!
Yıl 1995. Basıldık. Banknot olarak pırıl pırılız, cillop gibiyiz. Yeniyiz, heyecanlıyız, havamız da büyük. Piyasa ilk kez bir milyonluk görücek, kolay değil. Nereye dağıtılıcaz, görev yerimiz neresi olacak diye meraktan ölüyoruz.
Beni önce merkeze aldılar. Merkez Bankası'na gittim. Sonra bi sürü arkadaşımla birlikte, teşvik kredisi olarak bir işadamına verildik. İhracatta kullanıcak, memlekete hizmetimiz olucak diye beklerken, önce beni rulo yapıp kokain çekti, sonra da bi gece kulübünde garsona bahşiş olarak verdi. Aygır derisi cüzdandan, dandik bi kotun arka cebine gitmek koydu tabii.
Sonra sırasıyla bi ganyan bayiine, şarküteri kasasına, Madam Manukyan'a, istikbal Yaylı Yatakları müessesesine, hamburgerciye, bi tavernada dansözün göğsüne, haraç olarak bitirim lavuğun tekine, taksiciye, Milli Piyangocuya, Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları kurumuna, stadyum gişesine ve bir futbolcunun cebine girdim. Kebapçıya geldiğimde çok yıpranmıştım. Bu yetmiyormuş gibi, kebapçının, askerden izne gelen sinirli oğlu, üstüme "Şafak 340. Eşanjörden Hidayet" yazdı.Ne haysiyetim kaldı, ne değerim. Elalemin bir dolarına eşitim yahu. Yıllarca oradan oraya süründük, yakında ekmek fiyatı olucaz. Üstelik 20 milyonluklar da çıktı, artık bi anlamım yok. Dünyanın en değersiz 3. parasıyım.
Çekin beni piyaan, götürün. Arkamdaki baraj resminde keder, içimden geçen telde hüzün. Altı sıfırımın altısını da atın, yırtın beni yırtın. Ölmem mi, beni masa camının altına koyun!
Bir devlet memuruna rüşvet olarak verildiğim gün ölmek istedim. Ama emir birimisin, elinden bi şey gelmiyo ki. Memur, yine de iyi adammış, yırtılmak üzereyken bantladı beni.
O zaman henüz Türklere kapalı değildi kumarhaneler, 100 jeton karşılığı kasaya girdim. Orada çok zorlandım, ne kadar görmüş geçirmiş, ipten kazıktan kurtulmuş para varsa ordaydı. Kimisi para bile değildi, sahteydi. Bazılarının da üstündeki Atatürk resmine kurt bıyığı yapılmıştı. Neyse bizi toplu halde bi yere götürüp akladılar. Yakalanıcaz diye ödüm koptu. Ben karalanıp aklanmak için değil, ekonomiye bi miktar katkımız olsun diye yaşıyodum. Yine ölmek isledim.
Elden ele geze geze alemin kaşan olmuştum. Bi süre Didem adlı bi travestide kaldım. Hatta o süre içinde, kebapçının oğlu Hidayet, Didem'e müşteri olarak geldi. Askerliğini bitirmiş hıyar. Didem beni gazete bayiine verip tuhaf isimli dergiler aldı. Oradan sinema gişesine, oradan da bi barın kasasına girdim.
Barmen çocuğun hünerli ellerinde ikinci operasyonumu geçirdim. Çapraz bantladı. Sağlığıma kavuştum. Fakat beni bi votka bardağının altında unuttu! Bi süre hiç arayan soran olmadı. Sonra birisi alıp çorbacıya verdi.
Tekrar arka cepteydim. Pantolon yıkanırken bile. Kuruduğumda rengim solmuş, Michael Jackson gibi acıkmıştım. Boğaz Köprüsü'nden geçerken gişeye verdiler. Merkez Bankası'na dönüş yaptım.
Hayatımdaki çete süreci böyle başladı. Bir politikacıya oradan bir aşiret reisine ve daha sonra da bi kahramanın iç cebine yerleştim.
Uyuşturucu kuryesine ödendiğim gün, ece ölmek değil, paramparça olmak istiyordum. Ahım tuttu, herif cüzdanını düşürdü, biz rüzgârda dağıldık, ben bir çalıya takıldım kaldım

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
çokkk güzel yaa ellerine sağlık royalimmm
ahhh ahhhh nerde o günler keşke çıksalarda bizde bağırsak Galaksi galaksi duy sesimizi, işte bu Türklerin ayak sesleri!.. diyeee:yes: :laugh: :laugh:

Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası.

1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..

:rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:
Çok ilginç adam deli miymiş acaba:dead: yani tek bir çeşit yetmemiş mi?Zaten hiçbiriyle ölmeyi başaramamış,ısı kaybıyla ölmüş,yaw dünyada ne tuhaf insanlar var:uhoh: Millet dermansız dertlere düşüyor yaşamak için,böyleleride ölmek için çabalıyor:cool2:

caba gerçekten çıksak nasıl olur merak ediyorum sanırım burdaki yazıların hepsi yazılır hemde on sayfalarda:eyes: :biggrin:

:bigeek2: çok ilgnç ya o kadar şeyden sonra olmuyoda nasıl oluyo:bigeek2:

Sünnetçinin biri yillardir kestigi deri parçalarini saklarmis ve bir gün artik emekli olmaya karar vermis.
Elindeki derileri alipterzinin birine gitmis ve bana bunlardan birsey yap, manevi degerleri çok fazla"demis.
Terzi de "abi sen bir tatile çik gel o zamana kadar ben de s iparisini bitiririm" demis.

Sünnetçi tatile gidip gelmis ve ilk is olarak terzinin yanina ugramis.
Ne oldu benim siparis demis.
Terzi de sünnetçiye bir cüzdan uzatmis.
Sünnetçi hisimla "Ulan bunca yilin emegi bu kucuk cuzdan mi? demis.
Terzi hemen cevaplamis "öyle deme abi, biraz oksayinca valiz oluyor!

General
General Kirk yillik kairisiyla muntazaman
sevismektedir. Gene bir sevisme esnasinda aklina bir soru takilir. Ulan ben
40 yildir ayni kariyla yatiyorum ve surekli ayni kadinla seks hayatim var.
Acaba bu zevk mi kulfet mi?
General gunlerce dusunur, kafa patlatir. I-ih bir turlu cevabi bulamaz. Bu
sefer Emir subay ve astsubaylarini yanina cagirir.
Arkadaslar benim gunlerdir kafami kurcalayan bir soru var size de
soracagim belki bir cevap bulabilirsiniz. Benim karimla 40 yillik yataktaki
birlikteligim zevk midir
kulfet midir?
Subaylar ve astsubaylar kipkirmizi olurlar.
Birbirlerinin suratina
bakarlar. Ne desinler, karsilarindaki koskoca General.
Surer valla diye
General den birkac gun dusunmek icin musaade isteyip
ayrilirlar ama tabii
ki guler boyunca da cikip bir cevap vermezler. Subay
ve astsubaylardan
umudu kesen General kisla da yururken bir asker gorur
ki O asker Er dir.
Omzuna dokunup evlat der. Bizimki hemen kunye patlatip
emredin komutanim
der. Beni rahatta dinle oglum der General. Bizim ki
her ne kadar rahatta
dinle komutu alsa da karsisisindaki General oldugu
icin tedirgindir.
General sorar, evladim sana bir soru soracagim.
Emredin komutanim.
Benim karimla 40 yildir yasadigim sex hayatim var. Bu
zevk midir,
kulfetmidir?Asker yapistirir; ZEVK tir komutanim.
General sasirir. Oglum ben bu sorunun cevabini
gunlerce dusundum. Benim
emir Subaylarim gunlerce dusunduler bulamadilar.Sen
nasil bu kadar cabuk
cevap verebildin.
Asker;
-Komutanim kulfet olsa bize yaptirirdiniz.!!!
)))))))))))))))))))))

hani meşhur zenciler varya afrikalı olan işte onların yeni yetmesi küçük babasına sormuş:

- "Baba, pipinle oyanayabilir miyim?"
Babasi cevap vermis:
- "Oyna ama çok uzaklaşma"

-----------------------------------------------
Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş
-Hocam bir muhendisle yatarsak onun cezası ne kadar
hoca - 3 sene demiş
- avukatla yatarsak?
- 5 sene
- doktorla yatarsam?
- 4 sene
- peki hocam imamla yatarsam?
Hoca :
- seni gidi seniii ..sen cennete gitmek istiyorsun galiba...
------------------------------------------------
köyün birinde kör bi imam varmış. minareye çıkabilmek için merdivenin kenarına ip çekmiş her ezan vaktinde ipe tutuna tutuna inip çıkarmış. gel zaman git zaman caminin karşısındaki evin hanımıyla muhabbete başlamış.evin beyi yokken eve girer çıkar olmuşş. bi süre sonra kocası işi uyanımış minareye çıkan ipi alıp orasına bağlamış. bizim kör hoca da sabah ezanını okumaya çıkacak ya sarılmış ipe. gide gide adamın evine varmış minare diye. İpin ucuna vardığında anlar ki elindeki mikrofon değil bozuntuya vermeden mikrofona vurur gibi yaparak:
- püfff püfff allahü ekber allahü ekber
------------------------------------------------

****Satanist hikayelerin revaçta olduğu günlerde, abuk tv programlarının birinde, izmirde satanist olduğunu iddia eden bir arkadaşla, röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog:

muh- peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyorsununuz?
sat- yok be abi, izmir'de bakire kız ne arar?

****cnn türk'te çigdem anat'in "ajans 13"te yayina girdiklerini fark etmeyerek, yönetmenin "sen mi gircen yoksa ankara mi?" demesine anat'in "s...t et ankarayi simdi" demesi ve bunun yayin aninin ilk girisinde ekranda cinlamasi...

****bir de fransiz konsolosunun karisina tecavuz edilmesi olayinin tatbikat goruntuleri vardir.

fransiz kadina tecavuz etmişler, iki kişi, olay yerinde tatbikat yapiliyor. elemanlardan biri sanki meyhanede arkadaşlarina anlatiyormiş gibi:

- sonra şurayi gecince aldik mali [arkadaşi durtukler]... fransiz hanfendiyi....
vakasi vardir ki, o tatbikat yaran bir tatbikattir.
eleman son derece hardcore bir şekilde olayi anlatirken, arkadaşi bunu habire uyarmaya devam edince de:
- sana bir korum, şu ortamin icinde... (cevredeki kameralari gazetecileri polisleri gostererek)

****genc ve guzel di$i vj'imiz gunun konusunu "benimle beraber olmak icin ne verirdiniz" olarak belirler. guzelce de bi insan evladi olmasi sebebi ile canli baglantilar yagdirir da yagdirir. yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaad edilir. ve fakat bi seyirci ilginc bi meblag telaffuz eder, şoyle ki: "sizinle birlikte olmak icin 3 739 500 (uc milyon yedi yuz otuz dokuz bin beş yuz) lira verirdim" der, ay peki sagol falan der ama kafasina da takilir sorma ihtiyaci duyar vj "nerden cikti bu deger peki". seyirci hemen yanitlar "eski kaşarin kilosu o kadar"

****.ayrıca.; müslüm gürses filminden bir sahne; müslüm gürses kadını kollarından tutmuş sarsa sarsa sormaktadır;
müslüm: seviyor musun?
kadın: hayır!!
müslüm: seviyor musun!!!!!
kadın: hayırrr!!!!!!
müslüm: seviyor muusuunnnnn!!!!!!!!
kadın: eveett!!
müslüm: yalannnnn!!! (deyip kadına bir tokat atmıştır)

Back
X