ilk ultrasonum

sanguine26

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
458
513
Merhaba kizlar kadin doguma gittim bugun ilk kez kolumda morluklar oluşunca, yoksa bekleyecektim. Rahlmde biraz kanama var dedi duphaston verdi. Başınıza geldi mi bu kanama olayi gebelik 5 haftalıkmış doktor biraz karamsardi canim sıkıldı açıkçası🙄
1000027069.jpg

progestan vermedi mi? bende 6.haftada lekelenme, 8.haftada kasılma olmustu. rahimde kanama vs görmedi ama ne olur ne olmaz diye progestan verdi. 10.haftada progestanı bıraktım ve 2 gün sonra tekrar lekelenmem olunca hemen progestana başladım yine. 15.haftadayım, doktor bir süre daha devam edeceğimi söylüyor ilaca 🥲 kan tahlilleri yapıldı mı her sey yolunda mı?

bol bol dinlenirseniz rahimdeki kanamalar büyük oranda geciyor genelde. 🤔

progestan vermedi mi? bende 6.haftada lekelenme, 8.haftada kasılma olmustu. rahimde kanama vs görmedi ama ne olur ne olmaz diye progestan verdi. 10.haftada progestanı bıraktım ve 2 gün sonra tekrar lekelenmem olunca hemen progestana başladım yine. 15.haftadayım, doktor bir süre daha devam edeceğimi söylüyor ilaca 🥲 kan tahlilleri yapıldı mı her sey yolunda mı?

bol bol dinlenirseniz rahimdeki kanamalar büyük oranda geciyor genelde. 🤔
Duphaston verdi progesteron hormonuymus gunde 2 kez ic dedi. Onun disinda saglikli kese olusmus vs dedi. Adet sancisi gibi agrim var bat gunumden beri ama normal demislerdi belki de en bastan gitmeliydim... herkes dinlen kalkma fazla demis ama benim doktor oyle seyler de demedi... size de gecmis olsun her sey yolunda devam eder insallah 🙏🙏🙏

Duphaston verdi progesteron hormonuymus gunde 2 kez ic dedi. Onun disinda saglikli kese olusmus vs dedi. Adet sancisi gibi agrim var bat gunumden beri ama normal demislerdi belki de en bastan gitmeliydim... herkes dinlen kalkma fazla demis ama benim doktor oyle seyler de demedi... size de gecmis olsun her sey yolunda devam eder insallah 🙏🙏🙏
benim de sancım regl günümde başlamıştı. 3 gün sürmüstü. doktorum ne olur ne olmaz diyip progestan başladı. ondan beri hiç olmadı sancım da. bol bol dinlenin bu gibi durumlarda en önemlisi dinlenmek

X