Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilkokul 2. sınıf öğrencileri için sınıf kitaplığımızı boşaltıyorım.hikayeler yardımcı kaynak ve test
arkadaşlar 2. sınıfa ait herşey burada.hikaye kitapları el yazılı olanlar ,düz yazılı olanlar büyük boy ,küçük boy en önemlisi bol resimli büyük puntolu masallardır bunlar.sınıfımdaki dolabı seneye yeni kitaplar alabilmek için boşaltıyorum.şunu da belirteyim' aldatan bizden değildir' .o nedenle bazı kitaplarımın sırt kısımlarında basit aşınmalar mevcut ama kesinlikle boya çizik yoktur.bu anlayışla alışverişinizi yapın lütfen .test kitaplarına gelince onlar da sene başında kitapçılardna dolaşarak aldığım kitaplardır.gıcır gıcır kitaplardır tek bir çizik yıpranma yoktur zaten hepsini gruplayıp tek tek iç kısımlarını çektim.fiyat belirtmedim çünkü sizin bütçeniz benim için belirleyici olacaktır yani satın alırken en ucuza alayım satarken de pahalı satayım mantığıyla hareket etmiyorum ben bir anneyim aynı zaman da kendim için istediklerimi sizin içinde isterim.umarım kitaplarım hem sizin çocuklarınızın hem de benim öğrencilerim için faydalı olur saygılarımla kitapların devamını da ekliyorum
hikaye kitapları genllikle erdemli davranışlar kazandırmak amacıyla seçilerek alınmıştır.pembe renkli kitap sırtı aşınmış kitaplara örnek teşkil etmesi için koyulmuştur
merhabalar biraz geç farkettim kusura bakmayın evet haklısınız öğretmenim.fiyat telaffuz etmek istemiyorum çünkü mesajımda da belirtmiştim önemli olan sizin bütçeniz naçizane tavsiyede bulunmak isterim eğer 25 kitap okuması gerekiyorsa ve tercihi bana bırakırsanız en güzellerinden size 30 kitap göndermek isterim tabiki seviyesine uygun olarak.eğer sizin özel tercihiniz varsa lütfen onları belirtin çünkü hikaye sayısı fazla yineliyorum ücret önemli değil gönlünüzden ne koparsa önemli olan miniğin kitap okuması