İlkokul öğrencilerine zikirmatik dağıtıldı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Esenyurt Erdoğanlar İlköğretim Okulu'nda öğrencilere zikirmatik dağıttılar. En çok zikir çekene çekene ödül vereceklerini ileri süren öğretmenler, zikirmatiğe boşa basmanın da günah olduğunu söylediler.
(İleri - Haber Merkezi) AKP'nin eğitimde gericileşme çalışmaları devam ediyor. İstanbul Esenyurt'ta bulunan Erdoğanlar İlköğretim okulunda Din Külütürü öğretmeni ile Beden Eğitimi öğretmenleri, öğrencilere zikirmatik dağıttı. Zikirmatiği dağıtma gerekçesi olarak da yarışma düzenlediklerini, en çok zikir çekene ödül vereceklerini söylediler.

BOŞA BASMAK GÜNAH
Öğrencilere zikirmatik dağıtan öğretmenler yarışma düzenlediklerini belirterek zikirmatiğe boşa basmanın günah olduğunu ileri sürdüler. Esenyurt Erdoğanlar İlköğretim Okulu velileri öğrencilere zikirmatik dağıtılmasına tepki gösterdi.
http://ilerihaber.org/ilkokul-ogrencilerine-zikirmatik-dagitildi/11256/

Benim diyen troll'e taş çıkarır vallahi bunlar. Zikirmatik dağıtıp zikir yarışması düzenlemek, boşa basmanın günah olduğunu söylemek ve bunu ilkokul çocuklarına yapmak nedir ya? Çocuğum olsun istemiyorum valla bu manyakları görünce.

keşke birde fikirmatik olsa bu tip eğitimcilere dağıtlısa.
hadi din öğretmeni konusu gereği bir şeyler söylemiş.Beden eğitimi öğretmenine ne oluyor.Parmakla o alete basmak cimnastik mi sayılıyor ?

Küçücük beyinlere yapılan dayatmalara bakın... Yazık yazık... Kaç zikirden sonra yok olur bunlar....

X