Illa kıralım mı ?

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.643
141.604
Iyi aksamlar umarım bu konumda kaosa dönmez diyerek iyi niyetimle basliyorum burdaki bicok uye ne kadar sorunlu agresif ve sert oldugumu dusunuyor yalanda degil ama surekli boyle degilim :))
Gel gelelim esimle arada bir anlasmazliklar cıkıyor
Bazen tavrım "bak boyle yaparsan boyle olur hayatım ,uzuluyorum bunu oyle degil boyle yapalım vs " tatli sekilde davranip mutlu mutlu hallediyorum anliyor kapaniyor konu ama
bazen "ahhh yeter be dogru duzgun ol seninle ugrasamam ben boyle" diye damarıma geliyor ki anca boyle anlayıp farkına varıyor ve istedigim oluyor

Ancak ben boyle olsun istemem cunku kalbi kırılıyor ,bi baslarsam tam basliyorum ama hersey cidden" bak guzelimm ,bakk tatlim" diyede halolmuyor denemedim degil illa kırıp olay cikartmaya bende bayılmıyorum eşim sonucta ama o cidden boyle olmadan an la mı yor !

Sonrada beni hic sevmiyorsun seven insan boyle mi davranır diyor :))
Sevmesem niye evleneyim -.- bu durumlarda baska odaya gidip onu kirmadan sakinlesmeye calisiyorum asiri sinir oldugumda ki adam nasiplenmesin incitmeyeyim diye ama oda fayda etmiyor illa ofkem biyerden taşıyor

Ben hala sakinken benle anlaşsa problem kalmayacak ama sakin oldugum süre boyunca benimle orta yolu bulamıyor tam kızıyorum ozaman çözülmüs konu oluyor ilginc bi şekilde...

Illa kalbini mi kırayım ?
Bazen gözleri doluyor laflarimdan ozamanda benim içim yanıyor
Ama arkadaslar onyargi yapmayin cidden iyilikle yaklasinca bazi kilit yerler denedim açılmıyor cözülmüyor o an kirnasam o konu gunlerce gundemde kalip halolmayacak ama kırınca cozume kavusuyor ve sonra gonlunu aliyorum yine mutlu devam ediyoruz ben istiyorum ki uzmedende ayni sekilde haledelim kapansin konu ama ne yapayim ki yahüü ???? Kendisi hatri sayilir derecede iyi bi eştir oyuzden gonlu kirilsin istemiyorum artik

Edit: amac kendi isteklerimi bagirarak yaptirmak degil ancak ben kizinca tek tarafli dusunmekten siyrilip objektif bakışı açiliyor iki yonlü

Son düzenleyen: Moderatör:
hoslanmadıgın seylerimi yapıyor tam acsan belli bir konudan ornek versen cunku esin sinirli degil demekki gozleri doluyor dedigine gorede duygusal bir adam nasıl cıldırtıyor bu kdr seni:)

hoslanmadıgın seylerimi yapıyor tam acsan belli bir konudan ornek versen cunku esin sinirli degil demekki gozleri doluyor dedigine gorede duygusal bir adam nasıl cıldırtıyor bu kdr seni:)

Ya mesela cidden istemedigim durumlar oluyor veya hoslanmadigim seyler genelde ailesi tarafindan olur kendisi cok sorun cikaran biri degil ben guzel guzel soyluyorum hayir o oyle degildir hayir hayir herkes hayir herkes super moduna geciyor birden laf anlatamiyorum ya sabır ya sabır sakincene konusalım istiyorum yok sonuclanmıyor ama şalter atiyor ortada sorun morun kalmıyor -.- ama boylede olmaz ki

Öyle anlaşıyorsanız aynen devam edin canım..Ayrıca erkekleri çok yüzlemek iyi değil,tepeye çıkıyor sonra..Sert mizacını bozma:KK53:

Evet en guzel boyle anlasiyoruzda oyle olmaya gerek kalmasin ben sakinken dikini gitmek yerine uzlassin diyorum ne gerek var uzmeye ama baktim olmuyor haydee olay sonra olay cozuluyor sarmas dolaş olmusuz -.- cok sacma kendi iyiligi icin diyorum

Genelde sevmesem niye evleneyim cümlesini erkekler kurar :KK48:

Bazen güzellikten anlamıyorlar işte. İyice bir silkelemek gerekiyor.

Karsindaki adamın değerini bil bence elysionight. :)
Kırıp dökmeye lüzum yok bugün var yarin yokuz, önceki konuna da yazdım no pain no gain :))

sivriköşe şimdi bana da atarlanma ama harbiden çok sert bi mizacın var şu yazın bile :KK17: böyle okunur cinsten.

eşine biraz daha uysal davransan,nasıl sinirleniyorsan adamın gözleri doluyormuş be ya:KK67:

yapma,hayatı biraz daha sakin ve anlayışlı yaşamaya çalış belkide o zaman çok daha rahat edersin.

Genelde sevmesem niye evleneyim cümlesini erkekler kurar :KK48:

Bazen güzellikten anlamıyorlar işte. İyice bir silkelemek gerekiyor.

Silkele silkele kac aydır :KK70: silkiyorum bikere silkelesem hersey duzelse yine iyide ikide bir boyle hoş olmuyor :KK70: onada uzuluyorum
Sevdigimi gostermek icin herseydede sevgi pıtırcıgı olamam ki biliyor zaten sevdigimi ama ikide bir sen beni sevmiyosun biliyorum diyor tobeee :KK70:

Ya mesela cidden istemedigim durumlar oluyor veya hoslanmadigim seyler genelde ailesi tarafindan olur kendisi cok sorun cikaran biri degil ben guzel guzel soyluyorum hayir o oyle degildir hayir hayir herkes hayir herkes super moduna geciyor birden laf anlatamiyorum ya sabır ya sabır sakincene konusalım istiyorum yok sonuclanmıyor ama şalter atiyor ortada sorun morun kalmıyor -.- ama boylede olmaz ki
bazı insanların huyu boyledir degişmezler kabullenmek lazım oda senin sinirli halini kabul etmiş ama baksana baska adam olsa gozlerini dolmasını bırak daha farklı tepki gosterirdi..bence bu tarz anlasmazlıklarda tamam de gec yok oyle degil boyle diye bastırma cokda

sivriköşe şimdi bana da atarlanma ama harbiden çok sert bi mizacın var şu yazın bile :KK17: böyle okunur cinsten.

eşine biraz daha uysal davransan,nasıl sinirleniyorsan adamın gözleri doluyormuş be ya:KK67:

yapma,hayatı biraz daha sakin ve anlayışlı yaşamaya çalış belkide o zaman çok daha rahat edersin.

denedim diyorum ya canim cicim hayatim diye sakincede basliyorum ama ozamanda anlamiyor iste bende iyi birisi oldugu icin kirmak istemiyorum ama zorunda birakmasa ben oyle yapmama gerek kalmadananlasin ama bazen oluyorki sakinken cozulmeyen sey ben kizinca cozume kavusuyor cok sacma degil mi :/

Evet en guzel boyle anlasiyoruzda oyle olmaya gerek kalmasin ben sakinken dikini gitmek yerine uzlassin diyorum ne gerek var uzmeye ama baktim olmuyor haydee olay sonra olay cozuluyor sarmas dolaş olmusuz -.- cok sacma kendi iyiligi icin diyorum
Haklısın ama demek ki senin eşinde kaşınıyor biraz,ayarı verince rahatlıyor:KK53: Madem öyle sende aynen devam etcen yapcak birşey yok..Birde gerçekten erkekleri yüzlemeye gelmiyor..Görüyoruz burda ki konuları hep..Ses çıkartmayınca nasıl eziliyor kadınlarımız..Ben sert mizaclı kadınları severim,kendimde öyleyim..Gerçekten kadın dediğin ters olcak..Mıy mıy olunca ters tepiyor çünkü adam tepene çıkıyor bu sefer..Ha şöyle yapabilirsin bir tavsiye olarak hani eşinle arandaki diyalog tam nasıl geçiyor bilmiyorum ama işin içinde çok ağır laflar ve hakaret varsa onu yapma derim..Yine ters ol,tepkini koy ama azcık dediğin laflara dikkat et ki aranızda ki saygıyı kaybetmeyin..Ilişkinin b.ku çıkmasın yani..Tabi ben varsayım üzerine konuştum..Diyalogumuz seviyeli dersen o zaman sorun yok aynen devam edin...

Aslında çozume ulaşmıyor halının altına sokuşturuluyor. Gün gelecek dip köşe temizlikte çıkacaklar yeniden.

bazı insanların huyu boyledir degişmezler kabullenmek lazım oda senin sinirli halini kabul etmiş ama baksana baska adam olsa gozlerini dolmasını bırak daha farklı tepki gosterirdi..bence bu tarz anlasmazlıklarda tamam de gec yok oyle degil boyle diye bastırma cokda

Yok normalde kendide sinirlidir pasif bi adam gelmesin akliniza herkese cekinmeden oda gereken cevabi koyar filan oyle biridir benle tartisirken sirf ben kendimce tartismiyorum oda az degilde genel anlamda iyi bi estir bana karsi oyuzden kirilmadin diyorumda herseyede he he evet okeyde veremiyorsunuz ki ozaman cigrindan cikar

denedim diyorum ya canim cicim hayatim diye sakincede basliyorum ama ozamanda anlamiyor iste bende iyi birisi oldugu icin kirmak istemiyorum ama zorunda birakmasa ben oyle yapmama gerek kalmadananlasin ama bazen oluyorki sakinken cozulmeyen sey ben kizinca cozume kavusuyor cok sacma degil mi :/

saçma değil çünkü kocanı öyle alıştırmışsın.erkekler aslında çok basit düşünen ve eğitilebilen varlıklar:KK53:

önce kızınca yapmaya alışmış şimdi de güzelce söyleyince yapmaya alışabilir.bi de hayatta hep böyledir bir şeyi 10 kez canım yapma gülüm etme dersin yapar,sadece bir kez yapma uleyyn dersin biter.

Haklısın ama demek ki senin eşinde kaşınıyor biraz,ayarı verince rahatlıyor:KK53: Madem öyle sende aynen devam etcen yapcak birşey yok..Birde gerçekten erkekleri yüzlemeye gelmiyor..Görüyoruz burda ki konuları hep..Ses çıkartmayınca nasıl eziliyor kadınlarımız..Ben sert mizaclı kadınları severim,kendimde öyleyim..Gerçekten kadın dediğin ters olcak..Mıy mıy olunca ters tepiyor çünkü adam tepene çıkıyor bu sefer..Ha şöyle yapabilirsin bir tavsiye olarak hani eşinle arandaki diyalog tam nasıl geçiyor bilmiyorum ama işin içinde çok ağır laflar ve hakaret varsa onu yapma derim..Yine ters ol,tepkini koy ama azcık dediğin laflara dikkat et ki aranızda ki saygıyı kaybetmeyin..Ilişkinin b.ku çıkmasın yani..Tabi ben varsayım üzerine konuştum..Diyalogumuz seviyeli dersen o zaman sorun yok aynen devam edin...

Kufur hakaret icerikli olmuyor okadarda degil :KK70: kirici oluyor ama yipratici ve tamiri mumkun olmayan seyler yapmiyorum ozaman zaten bende kendimden biseyler kaybetmeye baslardim ona dikkat ediyorum

Aslında çozume ulaşmıyor halının altına sokuşturuluyor. Gün gelecek dip köşe temizlikte çıkacaklar yeniden.

Halinin altina sokulmuyor ben tamamen bastirip sus konusma boyle olcak okadar bu dogru kes demiyorum orta yol uzlasma olsun ama orta yol ben kizmadan olsun kizdiktan sonra orta yol olmasin yani ben konulari halı altina supurme taraftari degilim

Ne kadardir evlisiniz?eger yeniyse sanirim esiniz sizi daha tam cozememis:)zamanla son damlanizi farkedip daha temkinli davranir bence:)

saçma değil çünkü kocanı öyle alıştırmışsın.erkekler aslında çok basit düşünen ve eğitilebilen varlıklar:KK53:

önce kızınca yapmaya alışmış şimdi de güzelce söyleyince yapmaya alışabilir.bi de hayatta hep böyledir bir şeyi 10 kez canım yapma gülüm etme dersin yapar,sadece bir kez yapma uleyyn dersin biter.

Valla oyle alistirmadim kendiliginden oyle gelisti hep -.-

X