İlle de otel

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
29
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım orta okul mezunu. .Mesleği ise aşcı bende üniversite öğrencisiyim ben de dedim ki açıköğretimden okuyacaksın çünkü ister istemez bakış açılarımız farklı oluyor. Neyse açık öğretime de yazıldı. Gayret ederse 2,5 yıl da okulu bitebiliyor. Asıl sorunum şu işten çıkmıştı yeniden girecek. Bi otelde iş buldu kendini geliştirmesi için inanılmaz bir fırsat çünkü mutfağın farklı bir bölümünde çalışacak ama sezonluk.
Ustası ben seni sevdim efendiye benziyorsun beraber bi çalışalım iyi çalışıyorsan seni gittiğim her yere götürürüm demiş. Buraya kadar sorun yok çünkü otelde 8 saat çalışacak 2-3 gün mesaisi var ama mesai parasını da alacak biraz kilolu sağlığın için kilo versen iyi olur dedim. İşten çıktıktan sonra hayalimiz spora gitmesi ve ders çalışıp 2,5 sene de liseyi bitirip üniversiteyi bitirmesi henüz 22 yaşında.Bu güne kadar herşey yolundaydı arkadaşı aramış başka bi yere iş görüşmesine gitmiş. Bildiğimiz meyhaneye öğlen 1 de gidecek gece 1 de işten çıkacak. Bu çocuk işten çıkıp eve gidinceye kadar 2 olacak sonra 12 de uyanıp işe gidecek resmen ömrü uyumak ve çalışmakla geçecek ve izin sadece 15 günde bir. Haliyle karşı çıktım şunu da belirteyim otelde 1500 civarı maaş alacak meyhane de ise 1800 fakat meyhanenin servisi olmadığı için eve gitmek için bi şekilde para harcayacak. Neyse ben karşı çıktım annesi de demiş ki (İSmimi söyleyip o ne anlar oğlum otelden sen git meyhane de çalış) Yalnız şöyle birşey var ben turizm meslek lisesi mutfak bölümü mezuyum 5 yıldır otelde çalışıyorum ayrıca restaurantta çalışmışlığım da var. Bu durum da kim haklı düşündükçe başıma ağrılar giriyor annesi demiş oğlum orası sezonluk bak burda hep çalışırsın. Meyhanede fırın başında duracak ve otelde sürekli yükselebilir iş iştir ama otelin daha iyi olduğunu düşünüyorum bi kapı kapanır bi kapı açılır sezonun bitmesine yakın yeni bi iş buluruz. Ne yapmalıyım kim haklı bana bi akıl verin Allah aşkına

vallahi şunu bilir söylerim, erkek kadından daha az okumuşsa dönüp dolaşıp illa ki kompleks yapıyor. önceden bana da bunu söylediklerinde çok kızardım ama haklılarmış diyorum şimdi. siz bu ilişkinin geleceğini görüyor musunuz? önce ona bir cevap bulun

vallahi şunu bilir söylerim, erkek kadından daha az okumuşsa dönüp dolaşıp illa ki kompleks yapıyor. önceden bana da bunu söylediklerinde çok kızardım ama haklılarmış diyorum şimdi. siz bu ilişkinin geleceğini görüyor musunuz? önce ona bir cevap bulun
Bunu biliyorum bu yüzden okuması için ısrar ediyorum.Çok şükür dışardan okuyor.

X