• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İllegal aşklar

araştırdım doğru olduğunu biliyorum çıkart kimliğine bakacağım demedim ama 6yıl olduğunu ayrıldığınından bu yana biliyorum.diğer konularda esrarengiz oluşu hiç hoşuma gitmiyor normal olması için her gün dua ediyorum yaşamayan bilemez

madem onun gizli olması esrarengiz olması hoşuna gitmiyor..
onun boşandıgını kim sana söylediyse o kişiden bilgiler edine bilirsin....
sevgilin kimdir necidir dimi....
belki sana boşandıgına dair bilgi veren kişinin başka şeyleride biliyordur yada o seni başkasına yönlendirir..

yani kusura bakma tamam aşk sevmek güzelde arkadaşım....
daha küm oldugunu bilmiyorsun...
aylarca ortadan kayboluyor sonra yanına geliyor....
insan sevdigi bir saat üçünde aramassa deliye döner ya...
nasıl sabretip bekliyorsun

ya bir yerlerde ölse ya öldürseler ya başın belaya girse......ne bileyim
aşik olursun ama en azından adam yanında olur yada onunla ilgili bilgin olur...güvenin olur...
yanında olmasada telefonla konuşursun....sesini duyarsın....
o gidiyor ve aylar günler sonra geliyor...

zor iş senin ki.....

aylar değilde duygu bikaç gün gidiyor bazen açıklamasını yapıyor ben ilk aşık olduğum günlerde bilmiyodum kim olduğunu daha hem kendisi hem çevresi açıkladı tam olarak tanımadan aşık olmayı engelleyemedim neden bilmiyorum.gerçekten zor bişiy yaşıyorum ama bunu şikayet olarak alma düzelse değişse ki bunun için çabalıyor çok daha mutlu olurdum katlanmak bazen olanlara zor evet ama sesini duyunca herşey bitiyor gelecek korkusu nun dediği gibi belkide mantığım devre dışıdır şuan

aylar değilde duygu bikaç gün gidiyor bazen açıklamasını yapıyor ben ilk aşık olduğum günlerde bilmiyodum kim olduğunu daha hem kendisi hem çevresi açıkladı tam olarak tanımadan aşık olmayı engelleyemedim neden bilmiyorum.gerçekten zor bişiy yaşıyorum ama bunu şikayet olarak alma düzelse değişse ki bunun için çabalıyor çok daha mutlu olurdum katlanmak bazen olanlara zor evet ama sesini duyunca herşey bitiyor gelecek korkusu nun dediği gibi belkide mantığım devre dışıdır şuan

Mantığın zaten devredışı orası belli de..

Umarım iyi yönde değişir sevgilin..

Ben şeyden korkarım böyle durumlarda; iyi yönde değişim olmaz da sen gün gelir bitirmek istesen, işte o zaman böyle esrarengiz illegal insanlarr bir bakmışsın başına bela olmuş, aslaaa bırakmazlar seni.. Anladın?
Şimdi bana ''yok canım daha neler'' diyceksin ama çok duyuyoruz bu tarz şeyleri..

Sen yine dikkatli ol bence, kendini çok kaptırma ona da fazla söz verme..Sonradan sözünden dönmek istersin ama o izin vermez buna...:)

teşekkür ederim deniz söylediklerini dikkate alacağımdan şüphen olmasın beni düşünerek yazdığın belli iyi niyetin için tekrar teşekkür ederim

ne diyecegimi bilemiyorum...dedigim gibi işin gerçekten zor....
inşallah sonunda üzülen taraf olmassın....
ve bu sabrının emeginin karşılıgını alırsın
ne diyeyim....
belkide yaşaman gerekiyor.....ama zor şeyler yaşıyorsun.....

merak ettim kaç yaşındasın.?

teşekkür ederim deniz söylediklerini dikkate alacağımdan şüphen olmasın beni düşünerek yazdığın belli iyi niyetin için tekrar teşekkür ederim

Tabii ki seni düşünerek yorum yazıyorum herkes gibi..:içelim:

Yoksa kime ne? Hayat senin, aşk senin?:lepi:

duygu 27 yaşındayım umarım dediğin gibi olur deniz tekrar tekrar harikasın duygu ve senin samimiyetin muhteşem

duygu 27 yaşındayım umarım dediğin gibi olur deniz tekrar tekrar harikasın duygu ve senin samimiyetin muhteşem

gerçekten seni düşünerek yorumlar yaptım
ve bütün içtenligimlede üzülmeni istemeden iyi niyetimi sundum
madem bu kadar aşıksın bir meçule inşallah.....
sonu güzel biter..
üzülmezsin sonunda.

umarım iyi olur herşey iyi dileklerin için çok teşekkürler çok çok güzel günler yaşarsın umarım duygu

sen deli gibi asiksin bu Adama gozun hicbirseyi gormuyo herseyiyle kabullenmissin. Gun gelirde ona askin azalirsa umarim hic bir zarar gormemis olursun. senin icin hayirlisini diliyorum.

Kendimce KK da genellikle yapılan yorumlara yada hayat görüşlerine diyeyim katılmıyorum. Aşk akıl tanımaz, eğer akıl tanısaydı aşk olmazdı. Aşkı aşk yapan hesapsız kitapsız olmasıdır, hiç bir mantığa sığmaması, yaşayandan başkasının anlayamamasıdır.

O yüzden syhbyzp ( ne zor rumuzun var) eğer aşıksan sonuna kadar yaşa pişman olmazsın sonu üzüntü bile olsa. ıleride esas pişman olacağın yaşamamış olmaktır.

ınşallah sevginle illegal sevgilini legal yaşama döndürürsün.

karamel pınar nehir hepinize teşekkür ederim özellikle karamel desteğine teşekkür ederim herşey yoluna girecek buna inanıyorum ben umarım sizinle bunu da paylaşırım

Back
X