İMDAT!!! 2 konu hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
31
1.si : bir sevgilim var bu hafta içi istememiz olacak ..normalde çok romantik biridir Benimde evlenme teklifinden beklentim çok büyükdü.yani maddi anlamda değil sizde bilrisiniz biz bayanlar bu konuları çok önemseriz alel acele son dk alınmış 1 tek gül arkdaşlarının da hazır bulunduğu balo ortamında bir teklif aslında beklemediğim anda geldiği için çok mutlu oldum asıl sorunumuz yüzük tek taş (beyaz altın) almış değişik şekilli sıradışı taşı da görünmücek kadar küçük bir yüzük kendi annesi bile yüzüğe küçük dedi kimse yüzüğü farkedemio hep bn gösteriorum....değiştirelim dedim değiştirmicem diye tutturdu isteme günü bu yüzükleri takıcaz nişan 2-3 ay sonra olcak bizim buralarda böle şeyler çok önemsenir eniştem bile tuhafiyeden alınma gibi durduğunu söledi bunumu takcaz o gün dedi.Çok kötü durumdayım :KK61:
2. kayın peder sorunu her dk başımızda oğlunu o kadar kıskanıyo ki sürekli dilinde "benim oğlan " zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz sevgilimle sürekli görüşemiyoruz görüştüğümüz zamnlardada oda hep gelio bizi hiç yalnız bırakmıo dün yaşadığımız bi olayı anlatayım size arabayla ankaradan yaşadığım şehre dönüoruz 5 kişi felanız babası sevgilim bn arkada oturuozz ben koluna girdim uykum vardı omzunda uyumak üzreydim bide baktım babasıda girmiş koluna benmde uykum var dio tabi ben şoka girdim direk çıktım kolundan trip attım bnmkne sonra babasıda küstü bize çocuk gibi bn trip attım die küstü 2-3 saat hiç konuşmadık tabi sevgilim aramızda hırpalandı durdu ama sürekli ilgi bekliyor çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıo ben trip atınca başım ağrıo die tutturdu oğlu onla ilgilensin die işin en acı kısmı evlenince birlikte yaşama planı var nolur yardım edin bana:KK61:

1.si : bir sevgilim var bu hafta içi istememiz olacak ..normalde çok romantik biridir Benimde evlenme teklifinden beklentim çok büyükdü.yani maddi anlamda değil sizde bilrisiniz biz bayanlar bu konuları çok önemseriz alel acele son dk alınmış 1 tek gül arkdaşlarının da hazır bulunduğu balo ortamında bir teklif aslında beklemediğim anda geldiği için çok mutlu oldum asıl sorunumuz yüzük tek taş (beyaz altın) almış değişik şekilli sıradışı taşı da görünmücek kadar küçük bir yüzük kendi annesi bile yüzüğe küçük dedi kimse yüzüğü farkedemio hep bn gösteriorum....değiştirelim dedim değiştirmicem diye tutturdu isteme günü bu yüzükleri takıcaz nişan 2-3 ay sonra olcak bizim buralarda böle şeyler çok önemsenir eniştem bile tuhafiyeden alınma gibi durduğunu söledi bunumu takcaz o gün dedi.Çok kötü durumdayım :KK61:
2. kayın peder sorunu her dk başımızda oğlunu o kadar kıskanıyo ki sürekli dilinde "benim oğlan " zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz sevgilimle sürekli görüşemiyoruz görüştüğümüz zamnlardada oda hep gelio bizi hiç yalnız bırakmıo dün yaşadığımız bi olayı anlatayım size arabayla ankaradan yaşadığım şehre dönüoruz 5 kişi felanız babası sevgilim bn arkada oturuozz ben koluna girdim uykum vardı omzunda uyumak üzreydim bide baktım babasıda girmiş koluna benmde uykum var dio tabi ben şoka girdim direk çıktım kolundan trip attım bnmkne sonra babasıda küstü bize çocuk gibi bn trip attım die küstü 2-3 saat hiç konuşmadık tabi sevgilim aramızda hırpalandı durdu ama sürekli ilgi bekliyor çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıo ben trip atınca başım ağrıo die tutturdu oğlu onla ilgilensin die işin en acı kısmı evlenince birlikte yaşama planı var nolur yardım edin bana:KK61:
baba oğlunun koluna girip omzuna mı yaslandı sizi kıskandığından:KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:bi yaşıma daha girdim:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hahah yahu babasi cok eğlenceliymis bence :)) KESINLIKLE BERABER OTURMAYIN.yuzugu de dert ediyosaniz her seyim en guzeli olsun istiyorum deyin ve biraz para koyarak ustune değiştirin

Bır kere kayınpederle neden bırlıkte yasayacaksın, kabul etme! He eger kabul edeceksen de sonra burada bas bas bagırma! Kayınpederdın kaç yasında ınsan neden boyle davranıyor onu anlamadım,sorunlu bır tıp bellı .İlk sorunada cevap verecek olursam nişanlın gitmiş almış yuzugu adam teklıfınıde yapmış , demekkı abartılı şeyleı sevmıyor ,tasın buyuk olmuş ,küçük olmuş ne onemı var begenmıs sana yakısacagını dusunmus almış neden hevesını kırıyorsun anlamadım bu bır zevk ısıdır ne olur yanı ıdare etsen??

1) yüzüğün boyutu vs önemli değil
düşünmüş almış takmış belki parası ona yetti.
beğenmemen bence çok ayıp olur, hele ki değiştirmek... bence yapma

2) babasıyla aynı evde yaşayacaksanız daha çoooook çekersin bu mevzudan.
en baştan aynı evde yaşamak istemediğini söyle.. isteme olmadan önce bu konuyu kesinleştirin

ne enteresan ! genelde kayınvalidelerin bu tarz davrandığını duydum. babasının böyle davranması garibime gitti. sakın aynı evde yaşamayın. çok uğraştırır seni
yüzük konusunu ise ben hiç takmadım. ona gücü yetmiş demek ki.seviyorsam bir şey demem ben.

daha neler duyacağız ya
kv kıskançlıkları kp tirplerine bırakmış çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70:

yüzük dert değil bana göre.. nişan alyansınızı kalın ya da nasıl isterseniz yaptırırsınız ama asıl mesele kp ne yapacağınız :KK59:

birlikte oturmak mı asla diyorum.

Yuzugun boyutunu filan bosver.
Ayni evde yasama fikri seni daha fazla dusundurmeli. Ben dogru bulmuyorum.

sevgilim polis olarak işe başlıcak bende sağlıkçıyım ikimizde memuruz yani onlarda bu yaşadığımız şehirden uzaklaşmak istiyor ya 2 tane ayrı küçük ev tutcaz yada bi tane büyük kiralık ev kayınpeder biraz böle . yok sen çok şanlısın yok bnm oğlan çok iyi...sürekli böle....

Hahah yahu babasi cok eğlenceliymis bence :)) KESINLIKLE BERABER OTURMAYIN.yuzugu de dert ediyosaniz her seyim en guzeli olsun istiyorum deyin ve biraz para koyarak ustune değiştirin

yaaa ne eğlenceli ne eğlenceli şaka gibiydi yaaaaa

1- yüzüğü gerçekten merak ettim, fark edilmeyen bir yüzük nasıl olabilir hayal edemedim ...

2- henüz sevgilisiniz ve sevgilinizin koluna girip ben uyuyacağım diye omuzuna yatmanız bana çok itici geldi... kayın pederinizin yanında bana kalırsa biraz daha normal oturmanız gerekirdi... tabi bu da sizin hayata bakış açınız..

o sizinle sizde onunla yarış içerisindesiniz..
adam belkide sizinle dalga geçiyordur ? olabilir mi?
zira bana sizinde yaptığınız çok komik geldi..

1- yüzüğü gerçekten merak ettim, fark edilmeyen bir yüzük nasıl olabilir hayal edemedim ...

2- henüz sevgilisiniz ve sevgilinizin koluna girip ben uyuyacağım diye omuzuna yatmanız bana çok itici geldi... kayın pederinizin yanında bana kalırsa biraz daha normal oturmanız gerekirdi... tabi bu da sizin hayata bakış açınız..

o sizinle sizde onunla yarış içerisindesiniz..
adam belkide sizinle dalga geçiyordur ? olabilir mi?
zira bana sizinde yaptığınız çok komik geldi..

tabi bu yorumunuzda haklıolabilirsiniz ama herkezin yaşam şekli farklıdır normalde k.p ile arkadaş gibiyiz sevgilim ankarada biz bursada bi yerlerde oturup tavla oynarız bişiler yer içeriz el ele gezebiliyoruz onun yanında hadi dediğiniz gbi şaka dan ima için yapılmış bir hareket olsun 10 dakika boyunca devam eder mi hiç sevgilim bi bahane bulup çıkıncaya kadar o çıkmadı kolundan ben direk çıktığım halde

K.v var mı ?

Yüzüğü değiştirmek istemeniz kırıcı olabilir. Boşverin fark edilmesin, çevrenin düşünceleri önemli değil sizin ne düşündüğünüz , o yüzükte ki anılarınız önemli.
Daha sonra bir yüzük daha alırsınız onunla birlikte takarsınız.
..
Kp in oğlunun koluna girmesine trip yapmamalıydınız. Eğer nişanlınız bunalmadıysa ortada olmaya :) diğer omuzunda babasının olmasının ne önemi var ki ?

Madem ayrı iki tane küçük ev tutma durumunuz var neden birlikte yaşamayı düşünüyorsunuz?
Siz gördüğüm kadarıyla kıskançsınız, o da doğal olarak oğluna düşkün; birlikte yapsmazsınız.

K.v var mı ?

Yüzüğü değiştirmek istemeniz kırıcı olabilir. Boşverin fark edilmesin, çevrenin düşünceleri önemli değil sizin ne düşündüğünüz , o yüzükte ki anılarınız önemli.
Daha sonra bir yüzük daha alırsınız onunla birlikte takarsınız.
..
Kp in oğlunun koluna girmesine trip yapmamalıydınız. Eğer nişanlınız bunalmadıysa ortada olmaya :) diğer omuzunda babasının olmasının ne önemi var ki ?

Madem ayrı iki tane küçük ev tutma durumunuz var neden birlikte yaşamayı düşünüyorsunuz?
Siz gördüğüm kadarıyla kıskançsınız, o da doğal olarak oğluna düşkün; birlikte yapsmazsınız.

K.V VAR ma ankaraya gelemedi o dünya iyisi biridr...dünyadaki en saçma görüntü bi kolda eş diğer kolda baba yapma Allah aşkına sen yerime koyamadın kendini sanırım .sevgilimle biz öle yaparız dioruz atandımız yerdeki şartlara göre iki küçük ev fikri bizim ...k.p kabul ederse tabi...

X