imitasyon takı...

my angel

yorgun...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
131
37
Merhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?

Valla bi koluma kocamı takar, ötekiyle de çocuğumu taşırdım, zaten aileye yaranamıyorum, kendi mutluluğumdan başka bir şeyle susmazlardı. 2 imitasyon bilezik olsa ne olcak, farkederlerse rezillik, neden 4 tane değil?!? derslerse daha fazla sinir bozukluğu.

altından anlayan biri imitasyonu şak diye anlar. kaldı ki anlamasa bile ben şahsen böyle birşeye tenezzül etmezdim. aileniz sonuçta, durumunuz neyse onu bilsinler. kaçarak evlenmişsiniz zaten, muhakkak çok masrafınız oldu, ihtiyacınız oldu satıldı. sorarlarsa doğum zamanı bozduk eşim yine yapacak dersiniz. kolunuzda bilezikle gitseniz acil ihtiyaç için isteseler çıkarıp veremeyecek durumda olacaksınız itiraf edip daha zor duruma düşeceksiniz falan.. ne olur ne olmaz.

Eşin haklı, bence böyle birşeyi kesinlikle yapmamalısın.Bunlar senin öz ailen ,düşmanın değil ,zamanında yanlış yapmış olsalarda pişman olmuşlar işte.
Eğer onlara birşey ispat etmek istiyorsan, Bence sen mutluluğunla göster bazı şeyleri, maddiyatla değil.Kaldı ki o bileziklerin birşekilde sahte olduğu anlaşılırsa (su değdimi boyası akar,birkaç güne kararır falan)daha çok rezil olursun.Ne gerek var ya böyle şeylere,keyfine bak ,madem mutlusun.

İmitasyon alsam 2 tane almam canim :))
Ailemdeki butun evli ciftlerden daha mutluyuz huzurluyuz hala ilk gunki gbi asigiz birbirimize ama ne bileyim iste esime maddiyatyla ilgili birsey soyleseler cok zoruma gider

Aile için önemli olan çocuklarının mutlu olması değil mi? Bence mutlu olduğunu göstermen yeterli, çok istiyorsan takı takmayı sevmiyorum bileziklerim bankada diyebilirsin.

sakın öyle birşey yapmayın! sizin ailenize göstereceğiniz en büyük takınız; mutluluğunuz ve çocuğunuz

zaten anlaşılır, eşinizi de kendinizi de çok küçük düşürürsünüz..

İmitasyon alsam 2 tane almam canim :))
Ailemdeki butun evli ciftlerden daha mutluyuz huzurluyuz hala ilk gunki gbi asigiz birbirimize ama ne bileyim iste esime maddiyatyla ilgili birsey soyleseler cok zoruma gider

Maddiyatla ilgili bir şey söylenirse zorunuza gideceğinize üstüne basa basa ben mutluyum, biz mutluyuz diyeceksiniz o zaman. Bundan korkacak bir şey yok ki, öteki türlü olursa dediğiniz kadar sahte takının karşıdan ne kadar ezik gözükeceğini (kusura bakmayın ama öyle) hiç hesaba katmıyorsunuz, hem mutlu değil hem de saklamaya çalışıyor derler, daha da bozulursunuz.

onemli olan senin kendini iyi hissetmen. Madem takinca iyi hissedeceksin tak gitsin ne olacak. Ama bazilarinin imitasyon oldugu cok belli oluyor dikkat et

Neyden çekiniyorsunuz ki aileniz onlar sizin ne diyecekler kolunda bileziğin yok boşan mı ?
Boşverin anlarlar zaten herhalde onun derdini tasasını da yapmazlar.

Boyle işlere hic kalkisma. Mutlulugunuzu gözlerine sokun o yeter. En buyuk cevap olur, bilezige falan gerek yok..

Türk milleti artık bu işin kompetanı olmuş, bileziklerin çıkardığı sesten tut parlaklığına kadar dikkat edip anında anlıyorlar. Anlaşılırsa durduk yere rezil olursun boşver. Damat sahte altın takmış kızı kandırmış derler birde, al başına belayı

Taki takamiyorum çocukla rahat edemiyorum de .sahte takma nolur nolmaz anlasilirsa eşini suçlarlar kizimizi kandirmis sahte almis diye

gösterişe önem veriyolar diye sahte bilezik takmak da neyin nesiymiş yahu...

yukarıda bi arkadaş benden önce yazmış. bebekli kadının bileziğine mi bakılır? bebeği çizer diye takılmaz zaten.

Merhaba arkadaslar... Benim ailem maddi durumu iyi diye bnden yasca buyuk biri ile evlenmemi istediler is soze kadar uzadi bende en sonunda dayanamadm sevdigim adama kactim evlendik 1.5 yillik evliyiz 4 aylikda bi oglumuz var Rabbime sukurler olsun ki cook mutluyuz.Bizimkiler bnden ozur diledi keske boyle yapmasaydk vs.faln neyse baristik konustuk ve biz bu yazin esimin senelik izninde birlikt ist.a gidicez bizimkilerin yanina "Malum gosterise maddiyata cok onem veriyorlar maalesef"bnm iki adet bilezgm vardi ihtiyactan dolayi sattik bende imitasyon bilezik almak istiyorum sirf esimi ezmesinler ona da banada soylenmesinler diye sirf gozleri doysun dye ama esim bu konuda bna katilmiyor siz olsaydiniz ne yapardiniz ?(baskasindan emanette almak istemiyorum korkuyorm bir zarar gelir diye) ?
Canım onların gözlerini boyamak için altına ihtiyacın yok en güzel servetin zaten bebişin kocan ve mutluluğun huzurlu olduğunu sölemişsin bence hiç bişey değil bebeğinle kocanla mutlu olduğunu göster onlara yeter hem eşininde zoruna gidebilir kendi açısından imitasyon boşver

Gerçekten abuk subuk konuşup eşini kırıcaklarını düşünüyorsan 5-6 tane al tak aileni en iyi sen tanırsın ama dikkat et belli olmasın iyi kalite olsun şu altınsuyuna falan batırılanlar vardi galiba kuyumcudan net öğrenirsin ..

X