İmkansız bir hal ve benim psikolojim..

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Önceki konumu okuyan olmuştur. Birisine aşıktım. Neyse.. (Olmaz olaydım)
Bu eğitim gördüğüm bir yerdeki geçici öğretmenlik yapan üst rütbeli bir hoca. (Aramızda 2 yaş var) Bende bu yaz mezun olucam.
Ben bunun durumunu whtsp taki bir yere yazdım bir site işte ne demek oluyo çok aşığım ne yapmam lazım felan filan diye.
Yorumlar yapılıyo felan içini döküyosun yani.
Sonra geçen hafta bu ve Arkadaşı beni çağırttılar gittim.
O Durmadı ama yüzünü kaşıyarak gitti yüzüme bakmadan korktum acaba ne oluyo dedim..
Neyse ayakta buyrun efendim dedim o Yazıyı kaldır dedi. Bende ne Yazısı dedim şaşırdım anlamadım açıyım mı dedi ? Sonra sitenin adını verdi unut öyle bişe yok hemen onu kaldır dedi. Benim gözlerim doldu ağladım az..
Peki diyebildim yutkunarak..
Sonra babanı Tanısam tanımıyorum da dedi ( tehdit eder gibi gülerek )
Neyse hafta oldu kaldırdım o Yazıyı sonuçta bi Web sitesi ve kaldırana kadar annem ağladı diyebilirim..
Kaç gündür ne yiyip ne içiyorum. O yazıda nasıl buldular bilmiyorum ama asla kimlik vermedim. Sadece ben ona facede bi kaç soru sormuştum dersle ilgili o sitede onu yazdım işte ne demek oluyo diğer bir konu olarak whtsapa yazdığı şey ne oluyo ne yapmam lazım gibi şeyler.. ( adam ve Arkadaşı okumuş bütün ona olan duygularımı öğrendiler )
Utanıyorum yüzüne bakamıyorum.. Allahtan babamın kulağına gitmedi..
Ama çok iyi anladım "her şeyin bir anlamı olmamalıymış.." Ben onun benden hoşlandığını düşünüyordum ark felanda..
Rencide rezil oldum..
Ne yapmam lazım ? Dün konfernsta tam önüme oturdu başımı eğdim sürekli.
Artık daha fazla karşıma çıkıyo ve ben yolumu değiştiriyorum..
İleride onunla aynı yerde çalışmam inşallah..
Çok utanıyorum :KK43:
Kendide değil arkadaşına söyletiyor ve diyoki bu yayılmasın. Yanımda bi kız daha vardı bizden sorumlu bir kişi..
Babam duysa varya eğitim hayatım biter..
Ben böyle bişe beklemedim..
Kendi gitti durmadı. Başta ikisi konuşacaktı o konuşmadı gitti.

Son düzenleme:
ve hala da bu konuyu buraya yazabiliyorsun...iyi cesaret!

bence yaptıkları ayıp
yani adamın kim olduğunu belli edecek birşeyler yazmadıysan, kimliğini açık edecek imalarda bulunmadıysan yaptıkları çok ayıp
ama adamın kim olduğu belliyse,
o zaman kız arkadaşı veya müdürü vs de okumuş olabilir, adamı düşüncesizce zor bir durumda bırakmış olabilirsin.

Konuyu tam anlamasamda ben senin yerinde olsam rezil oldugumu dusunmem karsimdakileri bir guzel bozardim
Sen insansin ondan hoslanabilirsin sevebilirsin hatta kor kutuk asik olabilirsin hatta onun hoslandigini dusunebilirsin ama sonra gercegi anladiginda ona gore davranirsin. Bahsettigin site neresi bilmiyorum ama her seyi paylasabilir fikir alabilirsin bu onlari hic ilgilendirmiyor bu sekilde davranmaya haklari yok. Ne demek yanina cagirip o yaziyi kaldir demek. Senin yerinde olsam ne basimi eger ne rezil oldugumu dusunur ne o odada peki efendim derdim. Ben mi eksik anliyorum whatsap durumu neydi ki bi ona ozel cumlemiydi bide babami tanimiyormus tipe bak.. kendine guven dik dur lutfen

Çıkardığınız sonuç bu mu.. Ben büyük bişe yapmadım sadece duygularımı paylaştım sordum o sitede..
Ve asla kimlik vermedim ama o benim olduğumu anlamış. Birde siz vurun.. Sağol.
Asla yanlış anladınız, sanal alem diye detaylandırmamak lazım demek istedim verilen bilgileri. Ders olmuş dikkat edersiniz dedim.

Canım herşeye anlam yüklediğin için çok ayrıntı veriyorsun ama sende. Burada da öyle mesela. Aynı ortamdan biri olsak anında anlardım senin ve bahsettiğin kişinin kim olduğunu. Muhtemelen paylaştığın sitede de öyledir.

bu adam dalga geçiyo senlle benden söylemesi. daha önceki konularınıda hatırlıyorum. üstelik senin ona olan ilginin farkında bi tarafları tavan yapmış. :110:

kııız yoksa burda yazdıklarınıda bulmasın? :eek:
Burayı bulamamış başka sitenin adını verdi.. Aslında konuyu burdan kaldırmak istedim. Ama olmadı orada 1 Paylaşım yapmıştım ama o sözü aratınca Google'da direk benim paylaştığım site açılıyordu. Ama kaldıttırdım çok şükür..
Bütün değişik olaylar beni bulur zaten.. Şuan hiç iyi değilim..

Çok kötü olmuş gerçekten. Tesadüfün böylesi. Hiç bise olmamış gibi davranın. Hatta takmiyormus gibi yapın bakalım ne olacak ? Bu vesileyle hislerinizi öğrenmiş oldu. Onunda size karşı hisleri varsa açılır bence. Ama ezik durmayın karşısında. Biliyorum zor ama kendinizden emin durun. Biraz sasirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Konuyu tam anlamasamda ben senin yerinde olsam rezil oldugumu dusunmem karsimdakileri bir guzel bozardim
Sen insansin ondan hoslanabilirsin sevebilirsin hatta kor kutuk asik olabilirsin hatta onun hoslandigini dusunebilirsin ama sonra gercegi anladiginda ona gore davranirsin. Bahsettigin site neresi bilmiyorum ama her seyi paylasabilir fikir alabilirsin bu onlari hic ilgilendirmiyor bu sekilde davranmaya haklari yok. Ne demek yanina cagirip o yaziyi kaldir demek. Senin yerinde olsam ne basimi eger ne rezil oldugumu dusunur ne o odada peki efendim derdim. Ben mi eksik anliyorum whatsap durumu neydi ki bi ona ozel cumlemiydi bide babami tanimiyormus tipe bak.. kendine guven dik dur lutfen
Tamam canım.. Ama çok kırıldım biliyo musun.. Ben ne yaptım dedim sadece. Yok canım acı çeken bir adamın paylaştığı bir durumdu yani çok çok özel bişe değildi.. O kadar utanıyorum ki.. Ben onu facden ekledim kabul etti yani öyle detay felan vermiştim ama asla kimlik vermedim. Kaldır diyince başımdan kaynar sular döküldü. Içim içimi yiyor..

Hatırladım konunuzu. Nasıl da bulmuşlar ya :KK51: Neyse en azından ne düşündüğünü öğrenmiş oldunuz, hakkınızda hayırlısı olsun.

Eski konularina baktigimda sanirim adam mudahaleye mecbur kalmis fazla ustune gitmissin. Ama lutfen dik dur umursama adam seni hayatinda istemiyorsa sende ustune varma. Yasanmis bitmis kendi icindede bitir

Ya sen hala ordamisin....valla polisligin de cılkı çıktı...
çevremde gördüklerime saygım kalmadı senin yüzünden...
işine odaklanmalisin..

Çok kötü olmuş gerçekten. Tesadüfün böylesi. Hiç bise olmamış gibi davranın. Hatta takmiyormus gibi yapın bakalım ne olacak ? Bu vesileyle hislerinizi öğrenmiş oldu. Onunda size karşı hisleri varsa açılır bence. Ama ezik durmayın karşısında. Biliyorum zor ama kendinizden emin durun. Biraz sasirsin. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Çok kırıldım çok.. Bu saatten sonra ben istemiyorum. Ne kadar Ağladım arkadaşlarım ne kadar teselli etti beni öldüm sandım. Bir de kendide değil arkadaşına söyletiyor..

Sana burada elli defa dediler ki herseyi kendine yontuyorsun diye ama maalesef anlamadın sana burada çok şeyler yazıldı çizildi ama neyse olan olmuş

Utanmana da gerek yok ayrıca adam mi öldürdün sanki ?

Dik tut başını onlar utansın asla taviz verme bu adama

canım bununla geçmiş olsun boşver artık olan olmuş.. sıkma canını değmez öyle biri için

Çok kırıldım çok.. Bu saatten sonra ben istemiyorum. Ne kadar Ağladım arkadaşlarım ne kadar teselli etti beni öldüm sandım. Bir de kendide değil arkadaşına söyletiyor..

bu da ayrıca ayıp
asıl onun cesareti yokmuş, korkak adam