ben 18 yasindayim, yurt disinda yasiyorum ve okuyorum. eski sevgilimle turkiyeye gittigimiz yaz sevgili olmaya basladik cok zorluklardan gectim ve 1 yil sonra ayrilmak zorunda kaldik, simdi ayrilali bir yil oluyor. ben ilk defa karsilikli sevgiyi, toz pemde yaz hayallerini onda tattim ve ilk kez onunla sevgili donemini tattim diye ilirim. annem istemedigim benden 9 yas buyun birisiyle zorla evlendirmeye kalkarken, ben sevgilimi (yani eski sevgilimi) cok sevdigimi soyledim, fakat annem dayim abim babam cok karsi ciktilar sana gore degil dediler falan filan, ayrilmak zorunda kaldik, agir depresyon gecirdim. ve bu sene 2inci ayda bi oglanla tanistim, benimle ayni ulkede yasiyor hatta ailelerimiz birbirini taniyor. iki haftada sevgili olduk nasil gelistigini bilemeden. universiteye gidiyor kendisi, mal varliklari falan iyi aileside iyi ama bazen annem simdiki sevgilimin annesini elestiriyor yasina gore cok acik giyinmesinden falan, cunku annem kapali. simdiki durumum ise cok karisik, cok cikmazda gibi hissediyorum. eski sevgilim arada sirada aklima geliyor, kurdugumuz hayaller ve suan mevsim yaz ya, tum yasadigimiz anilar aklima geliyor. agladim bugun yalvardim allaha ha kavustur ya unuttur diye, ve hayirli birisi karsima ciksin eş diye ve tum gecmisimi unuttursun bana diye. eski sevgilimden sonra tum aşka dair hevesim kirilmis gibi, simdiki sevgilime eski sevgilim kadar heyecan duymuyorum. hani seviyorum, ama eski sevgilim kadar seviyormuyum bilemiyorum. ve simdiki sevgilimi annemler kabul edecegini dusundugum icin vazgecemiyorum, korkuyorum ondan kotusu karsima cikar diye. neolur yardimci olun, cagre bulamiyorum kebdome