imkansiz hikayemiz

Derya Kul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
168
18
27
ben 18 yasindayim, yurt disinda yasiyorum ve okuyorum. eski sevgilimle turkiyeye gittigimiz yaz sevgili olmaya basladik cok zorluklardan gectim ve 1 yil sonra ayrilmak zorunda kaldik, simdi ayrilali bir yil oluyor. ben ilk defa karsilikli sevgiyi, toz pemde yaz hayallerini onda tattim ve ilk kez onunla sevgili donemini tattim diye ilirim. annem istemedigim benden 9 yas buyun birisiyle zorla evlendirmeye kalkarken, ben sevgilimi (yani eski sevgilimi) cok sevdigimi soyledim, fakat annem dayim abim babam cok karsi ciktilar sana gore degil dediler falan filan, ayrilmak zorunda kaldik, agir depresyon gecirdim. ve bu sene 2inci ayda bi oglanla tanistim, benimle ayni ulkede yasiyor hatta ailelerimiz birbirini taniyor. iki haftada sevgili olduk nasil gelistigini bilemeden. universiteye gidiyor kendisi, mal varliklari falan iyi aileside iyi ama bazen annem simdiki sevgilimin annesini elestiriyor yasina gore cok acik giyinmesinden falan, cunku annem kapali. simdiki durumum ise cok karisik, cok cikmazda gibi hissediyorum. eski sevgilim arada sirada aklima geliyor, kurdugumuz hayaller ve suan mevsim yaz ya, tum yasadigimiz anilar aklima geliyor. agladim bugun yalvardim allaha ha kavustur ya unuttur diye, ve hayirli birisi karsima ciksin eş diye ve tum gecmisimi unuttursun bana diye. eski sevgilimden sonra tum aşka dair hevesim kirilmis gibi, simdiki sevgilime eski sevgilim kadar heyecan duymuyorum. hani seviyorum, ama eski sevgilim kadar seviyormuyum bilemiyorum. ve simdiki sevgilimi annemler kabul edecegini dusundugum icin vazgecemiyorum, korkuyorum ondan kotusu karsima cikar diye. neolur yardimci olun, cagre bulamiyorum kebdome

18 yaşındasın yaşıtız ve seni 17 yaşındayken 26 yaşında biriyle evlendirmeye kalktılar yurt dışında yaşıyosun iki aylık flörtün var bu çocuk aile dostumuz kişiliğini bilmiyorsun ama mal varlığı sağlam ama ailende bu oğlanın annesinin giyimine takmış çünkü senin annen kapalı ve bu yeni sevgilini eski sevgilin kadar sevmiyorsun

bence git bir elini yüzünü yıka senin hayatın sevgililer veya evlilik üzerine kurulu değil 18 yaşındasın ve okuyorsun ...

sma
18 yaşındasın yaşıtız ve seni 17 yaşındayken 26 yaşında biriyle evlendirmeye kalktılar yurt dışında yaşıyosun iki aylık flörtün var bu çocuk aile dostumuz kişiliğini bilmiyorsun ama mal varlığı sağlam ama ailende bu oğlanın annesinin giyimine takmış çünkü senin annen kapalı ve bu yeni sevgilini eski sevgilin kadar sevmiyorsun

bence git bir elini yüzünü yıka senin hayatın sevgililer veya evlilik üzerine kurulu değil 18 yaşındasın ve okuyorsun ...[/QUO

bence git bir elini yüzünü yıka senin hayatın sevgililer veya evlilik üzerine kurulu değil 18 yaşındasın ve okuyorsun ...
haklisiniz ama ile baskisi artik evlenmeyi de dusunmeme sebep oldu, ya baska sevmedigimi onume cikartirlarsa?

bak 18 yaşındasın ya üniversitedesin yada hazırlık öğrencisisin Tr de bile değilsin 1 sene aileni idare et bir şekilde sonra üniversiteye kapağı at kurtul... Ailenin kafa yapısı ne bileyim çok öncede kalmış bu günün koşullarını kabul etmiyor gibiler büyüdü yaşı geldi ne bize laf gelsin ne ona laf gelsin iyi biriyle evini yolunu bilsin mantığında gibiler... üniversiteyi oku ve ya okuma ama asla şunu unutma sevdiğinden emin olmadan yapılan evlilik , filan kişi gorsun diye yapılan ibadetle aynı eş değer çirkinliğe sahiptir

bak 18 yaşındasın ya üniversitedesin yada hazırlık öğrencisisin Tr de bile değilsin 1 sene aileni idare et bir şekilde sonra üniversiteye kapağı at kurtul... Ailenin kafa yapısı ne bileyim çok öncede kalmış bu günün koşullarını kabul etmiyor gibiler büyüdü yaşı geldi ne bize laf gelsin ne ona laf gelsin iyi biriyle evini yolunu bilsin mantığında gibiler... üniversiteyi oku ve ya okuma ama asla şunu unutma sevdiğinden emin olmadan yapılan evlilik , filan kişi gorsun diye yapılan ibadetle aynı eş değer çirkinliğe sahiptir

haklisiniz, ben dunyanin en iyi 4uncu universitesini kazandim. ama annem ve babamin evlilik konusu baskisindan cok korkuyorum, ya zorla istemedigim biriyle evlenmek zorunda kalirsam diye, onun icin onlardan once ben bulmak istiyorum kafama gore olani, annemlere birakmak istemiyorum ya istemedigim birisini cikartirlar diye. annem hep bi kizin evlenecek yasi gelmisse o yastan sonra artik isteyeni olmaz falan diyo. beni bizim yoremizden baskasina da vermiyecek (yani koylu, akraba vs) buradada oyle tanidigimiz duzgun olan pek nadir. ama hala eski sevgilimi unutamamam beni cok korkutuyo ne yapacagimi bilemiyorum.

haklisiniz, ben dunyanin en iyi 4uncu universitesini kazandim. ama annem ve babamin evlilik konusu baskisindan cok korkuyorum, ya zorla istemedigim biriyle evlenmek zorunda kalirsam diye, onun icin onlardan once ben bulmak istiyorum kafama gore olani, annemlere birakmak istemiyorum ya istemedigim birisini cikartirlar diye. annem hep bi kizin evlenecek yasi gelmisse o yastan sonra artik isteyeni olmaz falan diyo. beni bizim yoremizden baskasina da vermiyecek (yani koylu, akraba vs) buradada oyle tanidigimiz duzgun olan pek nadir. ama hala eski sevgilimi unutamamam beni cok korkutuyo ne yapacagimi bilemiyorum.

onları oyala işte hoşlarına gidecek ortaya karışık cümleler kur asla kesin konuşma oku okurken bir şey söylerlerse işte ben zengin kocayla evleneyimde bu adam zengin etrafı hep kültürlü önemli olan ölene kadar onlarla evli kalmak manasına gelen cümleler kur kusura bakma ama ailenin derdi senin evde kalman değil hali vakti yerinde biriyle evlenemn

18 yaş için bu kadar sevgili içerikli aksiyon fazla değil mi?

Ayril yenisinden, eskisini de unut 18 yasin güzelliğini yasa.bu ne yav böyle?

Sen yurtdışında nasıl bu kadar kapalı kaldın etrafa? Hiç kitap okudun mu? Okula devam etmiyor musun? Yazıklar olsun ailene.

Dünyanın en iyi 4. üniversitesini kazanmışsın ama aklın okulda derste değil be güzelim. Yok eski sevgili, yok yeni sevgilinin parası, yok hazır zengin bulmuşum sevmesem de bırakmayayım belki daha iyisi çıkmaz, yok eskiyi unutamadım.

Senin tek görevin var. O okul bitecek. Meslek ele alınacak. Annenlere bak elime tahsil imkanı geçti, bitene kadar evlenemem diyeceksin. Okul bitince de zaten onlar seni köylüleriyle zor evlendirirler. Sen şimdi kalbini kapa, beynini aç. Ne eski sevgili, ne yeni sevgili düşünme. Öyle bir okul bitirince kendine bakarsın zaten koca parası yemene gerek kalmaz. Haydi güzelim, senin yaşındakiler burada kaç sınava girip üniversite peşinde koşuyorlar biliyor musun?

18 yasindayken ben ne yapiyodum acaba?
Dersler mesguldum resmen inekliyorum.
Hangi ulkedesin?

Ya$ 18 yasanan konusulan 25 .. Eski sevgiki yeni sevgili unutulamayan.unutturamayan..
Sen daha miniminisin vazgec bu islerden okuluna odaklan .ailenede Allah akil versin. Iyki yasalar var yoksa seni 15 inde gelin ederlerdi.

X