Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYNEN ÖYLE YAPIYORMUŞUM :) TEŞEKKÜR EDERİMOTE="asabiyimm, post: 37613184, member: 635401"]YA BENDE YAZDIM TARİHİ NEDEN SİZİNKİ GİBİ AFİLLİ ÇIKMIYOR[/QUO
Asabiyim canım sen de bizimle aynı hatayı yapıyorsun galiba. Doğum yapacagin tarihi 2015 yazman lazım.
Profilinde kisisel bilgiler kismi varya orda dogum tarihi medeni durum vs.in altinda hamilelik takvimi kismi var. Oradaki bosluga bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yazip kaydedince cikiyo. Ben adminin verdigi link hata verince boyle yaptim
hamilelil günlüğüne nasıl kendimi etiketlerim arkadaşlarMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
hamilelil günlüğüne nasıl kendimi etiketlerim arkadaşlar
![]()
teşekkürlerrrkişisel bilgiler ekranına gidin. yukarıdaki yorumda bir link var oradan da ulaşabilirsiniz. eğitim durumu, kan bağışı sorularının hemen altında HAMİLELİK TAKVİMİ seçeneği var oradaki kutucuğa bebeğinizin doğacağı muhtemel olan tarihi yazın. araya tre işareti koymanız gerekiyor kabul etmiyor yoksa.. mesela 08-05-2015 gibi.. sonra kaydet butonuna basınca oluyor :)