- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu bebişim bilgileri nasıl gözüküyor sizde ben ne yaptıysam olmadi yardim edermisiniz
Bende yapamadım![]()
Ya bu bebişim bilgileri nasıl gözüküyor sizde ben ne yaptıysam olmadi yardim edermisiniz
Siz böyle yazınca bir deneyeyim dedim bende çıktı.Öncelikle tahmini doğum tarihinizi söylediyse doktorunuzun söylediğini henüz söylemedi ise şurdan hesaplayarak önce tahmini doğum tarihinizi hesaplayınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama
Sonra çıkan tahmini doğum tarihini kişisel bilgilerinizde hamilelik takvimi yazan yere giriniz.Şuna dikkat ediniz ki ,
Tarih formatı gg-aa-yyyy şeklinde olmalı. 01-01-2018 gibi . Ayraç olarak - kullanmalısınız ve tek haneli rakamların başına sıfır koymalısınız. örneğin 1 Mayıs 2018 için 01-05- 2018 gibi...
Sonra da en altta değişiklikleri kaydete tıkladığınızda takviminiz artık imzanızda...
Ya bende diyorum niye olmuyo Hamileliğin ilk tarihlerini giriyorum teşekkürler

Oluuuuu cok sukur teşekkür ederim bende son adet tarihimi yaziyordumSiz böyle yazınca bir deneyeyim dedim bende çıktı.Öncelikle tahmini doğum tarihinizi söylediyse doktorunuzun söylediğini henüz söylemedi ise şurdan hesaplayarak önce tahmini doğum tarihinizi hesaplayınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama
Sonra çıkan tahmini doğum tarihini kişisel bilgilerinizde hamilelik takvimi yazan yere giriniz.Şuna dikkat ediniz ki ,
Tarih formatı gg-aa-yyyy şeklinde olmalı. 01-01-2018 gibi . Ayraç olarak - kullanmalısınız ve tek haneli rakamların başına sıfır koymalısınız. örneğin 1 Mayıs 2018 için 01-05- 2018 gibi...
Sonra da en altta değişiklikleri kaydete tıkladığınızda takviminiz artık imzanızda...
H Hunili Anne ahh sanırım öyle kendimi çok dinliyorum evet annemin yanına gitsem rahatlicam
Q
Valla bi an once git erken dogum yoksa da boyle takarsan erken dogum yaparsin herseyde bisey arama valla rahat birak bebeyi sizlere baktikca ben kendimi cok sorumsuz ve endisesiz goruyorum sogukkanli olmak lazim