• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Hepinizin olmuş hanımlar, sağlıklı bir gebelik dileriz :nazar:

Gerekli alanların hepsi için bir değer yazımız diye uyarı veriyor

Merhabalar aynı sorun bende de çıkıyor yapıyorum ama olmuyor şuan 8+1 gebeliğim Dkt göre 14 Şubat 2018 takvimi kullanıcının 20 Şubat oluyor benimkinde yaparsanız çok sevinirim
Bebeğinizin Doğum tarihi 20-02-2018 doğru anladım değil mi?

Merhaba admin bendede aynisorun var tarihi girdigim halde olmuyo 06-05-2017 yaparsaniz sevinirim

Merhaba admin bendede aynisorun var tarihi girdigim halde olmuyo 06-05-2017 yaparsaniz sevinirim
Merhaba,
tarihi yanlış giriyorsunuz, 6 Mayıs'ta doğacak bir bebeğin Doğum yılı 2017 olamaz, sistem geçmiş tarih olarak algılar ve takvimi yapmaz, yıl 2018 olacaktı sizin tarihte:KK66:

Doğum tarihini tekrar kontrol eder misiniz ? Ay olarakta Mayıs ayı olmuyor, bebeğiniz 2018 yılının Mart veya Nisan bebeği olmalı.

Son düzenleme:
Merhaba,
tarihi yanlış giriyorsunuz, 6 Mayıs'ta doğacak bir bebeğin Doğum yılı 2017 olamaz, sistem geçmiş tarih olarak algılar ve takvimi yapmaz, yıl 2018 olacaktı sizin tarihte:KK66:

Doğum tarihini tekrar kontrol eder misiniz ? Ay olarakta Mayıs ayı olmuyor, bebeğiniz 2018 yılının Mart veya Nisan bebeği olmalı.
Yaaa ben son adet tarihimi yaziyorum tamam tekrar deniyorum tesekkurler

Back
X