İnadı mı tuttu nedir neden mesaj atmıyor?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Ya üzülmekten değil ama böyle arada kalınca olay aklımı kurcalıyor sürekli.En son konumdan haberdar olanlar bilirler o günden beri konuşmadık. Ben de sürekli kontrol etmemek için numarasını falan sildim dayanamadım istesem de atamam. :eek:Dün instagram falan açmış beni takip etti.Bugün bi snap koymuş asosyale bağlamak falan diye,benim görüceğimi biliyor.bence konuşmadığımız için "senden başkasıyla görüşmüyordum"mesajı vermek için yaptı onu.4 gündür konuşmuyoruz.Anlamadım neden böyle inada mı bindi nedir

Konu ne tam olarak? Bi özet geçseydiniz.

Arkadaşça görüşüp buluştuk bikaç kez ben son bulusmamızda checkin yapacaktım ona da sordum etiketliyim mi diye tamam dedi aksam baktım checkin silinmis sordum niye bu kadar kastın söylesen yapmazdım diye ben silmedim bilmiyorum dolunmadım bile falan dedi sonra da iste birbirimizi tanıma arkadaslık aşamasındayız kasma gibi bi durum söz konusu değil:) demişti ondan beri konusmadık da

Arkadaşça görüşüp buluştuk bikaç kez ben son bulusmamızda checkin yapacaktım ona da sordum etiketliyim mi diye tamam dedi aksam baktım checkin silinmis sordum niye bu kadar kastın söylesen yapmazdım diye ben silmedim bilmiyorum dolunmadım bile falan dedi sonra da iste birbirimizi tanıma arkadaslık aşamasındayız kasma gibi bi durum söz konusu değil:) demişti ondan beri konusmadık da
Anladım.Bence yol yakınken vazgeçmelisin.
Onun şuan senin peşinden koşuyor olması gerekti.Vaktini harcama daha fazla.

Hayır hayır kesinlikle yapmam böyle bişey zaten dediğim gibi numarasını sildim son görülmesini filan kontrolmetmiyim diye:cool: O atar mı sizce
Büyük ihtimalle atacak ama bu çocuktan ne köy ne kasaba olur bunu biliyorsun. Bu yüzden mesaj atsa bile mesafeni koru görüşmek istemediğini söyle. Boşuboşuna aylarını yıllarını bağlama yani.

X