İnadına Aşk Fox Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Ünlü yönetmen ve yapımcısı Osman Sınav – Sinegraf’ın yapımcılığını üstlendiği dizi genç oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Dizinin başrollerinde daha önce Kaçak Gelinler dizisinde Almilla rolünde izlediğimiz Açelya Topaloğlu ile final yapan Gönül İşleri dizisinde Bedir rolünü canlandıran Can Yaman rol alacak. İnadına Aşk dizisinde Açelya Topaloğlu ve Can Yaman ile birlikte Cem Belevi, Nilay Duru, Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök, Eren Vurdum ve Alper Saylık rol alacak. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizi yaz aylarında Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Dizi beğenilirse yeni sezonda da devam edecek.

çok beğenilceğini sanmıyorum :KK64: dizilerde yeni bi akım başladı argo konuşan kız burdaki defnede öyle müziğide aşk yenidenin kinin taklidi :63:

Ben begendim ilk bölumü izleyince.fikrim devam eder mi bilmiyorum tabi.eglenceli ve samimi buldum.

çok mantıksız buldum. iş ortamı hiç olmamış. herkes mini etekli şortlu. işe girdiği ilk günden patrona kafa tutmalar, patronun neredeyse taciz etmeye çalışması, kimsenin iş yapmaması, ilk görüşte aşık olmalar, romantizmden uzak bir dizi. hiç beğenmedim.

Sanirim izleyiciye samimi gelmedi bu dizi.Daha dogrusu komik olsun derken hikayenin gercekciligini kaybettirmisler...Bekleyip gorecez bakalim devam edebilecek mi

Aynen arkadaşlar dizi fena değil tam yaza uygun bir dizi olmuş. Fox tv canlı izlemek istiyorum akıllı telfonumdan öyle izleyebileceğimiz yer varmı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni basladim diziye 3 bölümü izledim
begendimmi begenmedimmi karar veremedim

igrenc ve sinir bozucu tiplemelerin oldugu gereksiz bir dizi ozellikle bücür olanın agzını yaya yaya konusması:KK12:

Fazla abartılı tipler oynuyor. Her denk geldiğimde de "lan şunların aşklarındaki inadın onda biri bende/onda olsa biz heralde evlenmiştik" diyorum.

X