İnanamıyorum boşanıyorum...

necektinbekadin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
51
18
42
Kusura bakmayın şoktayım kelimelerimi toparlayamayabilirim.

1 aydır eşimle gayet iyiydik onun öncesinde 4 aylık bir ayrılık dönemimiz olmuştu. Benden bazı istekleri vardı ona tam olarak güvenmem gerekiyordu fakat geçmişte yaşanan bir takım olaylardan dolayı tam anlamıyla güvenemediğim için güveniyormuş gibi rol yapıyordum emin de değildim çünkü emin olmaya çalışıyordum. Dışardan geldiğinde istem dışı üstüne bakıyordum anlık da olsa eşim farkediyordu bunu ama sorun yspmıyordu aynı şekilde benimde onun yapmamasını istediğim şeyler vardı o zaman zaman o istemediğim şeyleri de yaptığı oldu ben de sorun çıkarmadım bi şekilde birbirimizi idare ediyorduk...

Ta ki bugüne kadar. Bir arkadaşı var eşini aldatmış boşanmış dolandırıcı karı kız ayakları olan biri. Beraber bir iş yapmaya çalışıyorlar geçici süreli bir iş ben o arkadşını sevmediğim için huzursuz oluyordum ama ondan hoşlanmadığımdan başka hiçbirşey söylemedim. Bugün o arkadaşıyla buluştu sorun yok. Fakat daha önce farkettiğim bir durumu sormak istedim. Bu arkadaşıyla evde olduğu saatlerde hiç görüşmüyor ne zaman ki bakkala çakkala kısa süreli bir yere gidecek oluyor o zaman arıyor o adamı. Ben de bunu sordum nazikçe kırmadan neden benim yanımda konuşmuyorsun dedim. Bağırdı çağırı şaşırdım bi müddet sustum sonra yanına gittim ve fazla tepki gösterdiğini söyledim daha da çıldırdı. Akabinde hemen seni istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim ve bu kadar gereksiz bir tepki verdiğine göre birşey var dedim. Bunu duyan kocam daha da çıldırdı ve beni evden kovdu... Eşyalarımı toparladım hemen çünkü daha önce de beni defalarca kovdu evden gururumu ayaklar altına almaktan bıktığım için sessizce toplandım eşyalarımı arabaya koydu anneme giderken devamlı olarak suçlamaya devam etti beni. Kendimi ufacık savunsam hakaretler yağdırdı ne aptallığım kaldı ne salaklığım. Dinlemiyormuşum onu anlamıyormuşum. Ağzında sürekli bir hakaret bir etiket..

Anneme bıraktıktan sonra giderken göreceksin hayatı erkekleri Allah sana öyle bir koca versinki başka bir şey istemiyorum diyerek gitti.. Ben şoktayım. Saatlerce düşündüm ne oldu diye tamam öncesinden kalan yaralarımız var ama bunları beraber sarnaya karar vermiştik çok iyiydik daha bu sabah öptü sarıldı sevgi gösterilerinde bulundu...

Çıkamadım işin içinden bir anlam yükleyemedim ve aradım amacım barışmak değil konuşmak istiyorum dedim geldi. Sonuç yine suçlama hakaret. Beni herkes iyi biliyormuş ben insanları kandırıyormuşum benim iç yüzümü o biliyormuş bi tek. Onun hayatını mahfetmişim. Ne yaptım sana diyorum ondan şüphelenmemden dolayı işine dört elle sarılamamış rahat hareket edememiş zarara uğramış.. Hayatında hiç bu kadar yıpranmamış...

Benim aklım almıyor dedim senin bana yaşattığın onca rezillik varken ben yine de yuttum herşeyi hem biz karar almıştık artık böyle davranmayacaktık şimdi böyle basit bir sebepten nasıl biter bana geçerli bir neden söyle ayrılırız problem değil ama ne oldu dedim. O kadar kararlı ki hayretler içerisindeyim 1 aydır üzerime titreyen adam bir kaç dakika içinde bambaşka biri oldu...Bıkmış artık benden kurtulacakmış psikolojisi bozulmuş. Hiçbir geri adımı olmadı ona bir daha seni arayıp rahatsız etmeyeceğim dedim.

Bu adam işsiz ben arada bir söylüyordum dışarı çık hiçbişey olmasa bile çık belki tanıdıklardan birşey çıkar diye o rahatsız olduğum arkadaşıyla hiçbir görüşmesinde ağzımı açıp canını sıkacakbirşey söylemedim ama şimdi işine mani olan ben oldum... Davayı ben açıcam çok fenayım çok...

Çok şaşırdım.. Yani hiç bi sebep yok gorunurde boyle tepki vermesine.. Aklıma bitek , gizli kapaklı işler çeviriyor olduğu geliyor.. Ben evliliklerin bitmesine çok uzuluyorum, ılımlı yaklaş demek istiyorum ama senin yeribe kendimi koyunca ortada senin uzerine duşen bişey kalmamış gibi...

tartışma,evi terk etmen bi anda olmuş bitmiş.bende şaşırdım okuyunca.neden bu kadar gereksiz tepki verdi biz bilemeyiz tabi.sende haklısın neden yanında konuşmuyor.bunu sordun diye bu kadar büyük tepkisi neden olabilirki anlayamadım.evden kovmak nedir bi kere.o ev seninde evin.bekle bakalım yakında kokusu cıkar canım derdi neyse

Çok şaşırdım.. Yani hiç bi sebep yok gorunurde boyle tepki vermesine.. Aklıma bitek , gizli kapaklı işler çeviriyor olduğu geliyor.. Ben evliliklerin bitmesine çok uzuluyorum, ılımlı yaklaş demek istiyorum ama senin yeribe kendimi koyunca ortada senin uzerine duşen bişey kalmamış gibi...

Ben de şaşkınım ve şoktayım çok kötüyüm mahvolmuş durumdayım.. Gizli kapalı işleri varmı bilmiyorum konduramıyorum

Ben de şaşkınım ve şoktayım çok kötüyüm mahvolmuş durumdayım.. Gizli kapalı işleri varmı bilmiyorum konduramıyorum
allaha dua et... Enerjini çok iyi hissettim nedense., ve gerçekten çok uzuldum.. İnşllh herşey yoluna girer.. Ummarım eşin anlar hatasını.. Kaç yıllık evlisin bu arada. Bide çocuk var mı

tartışma,evi terk etmen bi anda olmuş bitmiş.bende şaşırdım okuyunca.neden bu kadar gereksiz tepki verdi biz bilemeyiz tabi.sende haklısın neden yanında konuşmuyor.bunu sordun diye bu kadar büyük tepkisi neden olabilirki anlayamadım.evden kovmak nedir bi kere.o ev seninde evin.bekle bakalım yakında kokusu cıkar canım derdi neyse

4 aylık ayrılık 1 aylık birliktelik ve şimdi kesin bitiş. O kesinlikle kararlı onu çok uyarmıştım bir daha evden kovarsan dönmem diye o geri dönmemi istese bile bu yaptığından sonra ben nasıl dönerim? Üstelik bana "daha önce de bitti artık dedin tekrar yatağıma girdin" gibi iğrenç bir cümle kurdu ben bunu nasıl yutarım? Karı koca tartışır ayrılalımder sonra barışabilir böyle olunca ben gurursuzmu oluyorum? O halde kendisi defalarca yaptı bunu o ne oluyor? Bu nedir ya kafam çöplük gibi çok kötüyüm ben...

Tekrar birleşirken bi deneyelim diyerek birleşmişti şimdi anlıyorum ne demek istediğini. Bu günlere meğer ne hazırmış ne çabuk oldu bitti herşey

allaha dua et... Enerjini çok iyi hissettim nedense., ve gerçekten çok uzuldum.. İnşllh herşey yoluna girer.. Ummarım eşin anlar hatasını.. Kaç yıllık evlisin bu arada. Bide çocuk var mı

Dua edicem şu an onu bile yapamayacak haldeyim. Daha iki gün önce hastanelik oldum geçici felç yaşadım bana bişey olacak diye ödü koptu adamın şimdi bu ne ne? 2 yıllık evliyim çocuğum yok 1 ay sonra da evlilik yıldönümümüz

Arkadaşım kusura bakma ama bende bana güvenmeyen ve bunu her fırsatta gösteren birisi ile yapamam. Olay sadece bu değil sanırım bu sadece bir patlama olmuş. Ne yaşadın neden güvenmiyorsun bilmiyorum ama keşke güvenmeyi deneseydin. Eşin senden bunu istemiş ilk ayrılıktan sonra tekrar birleşirken.

Arkadaşım kusura bakma ama bende bana güvenmeyen ve bunu her fırsatta gösteren birisi ile yapamam. Olay sadece bu değil sanırım bu sadece bir patlama olmuş. Ne yaşadın neden güvenmiyorsun bilmiyorum ama keşke güvenmeyi deneseydin. Eşin senden bunu istemiş ilk ayrılıktan sonra tekrar birleşirken.

Bunu anlıyorum zaten ne kadar haklı gerekçelerim olsa da yine de güvenmeye çalıştım ona yansıtmadan içimde aşmaya çalıştım şu anlattığım olayda karşılığı boşanma olacak bir olay varmı?

Bunu anlıyorum zaten ne kadar haklı gerekçelerim olsa da yine de güvenmeye çalıştım ona yansıtmadan içimde aşmaya çalıştım şu anlattığım olayda karşılığı boşanma olacak bir olay varmı?
zaten bu tepkiye karşılık haklı bi sebebi olmadığı için aklımızda soru işaretleri oluştu eşine karşı.. O yuzden bişeyler karıştırıyo gibi eşin..

Bende boyle dusunuyorum ve ilaveten yeniden deneyelim i ikinizde resmen harcamissiniz. Bu surecler hassas olmali. On dusunup bir cevap vericek iki tarafta.

Canım moralini bozmak istemiyorum zira zor durumdasın ama, o arkadaşını evin dışında araması ve senin sorduğun soruya karşılık bu kadar celallenmesi bende pek iyi bir his bırakmadı.Hakkında hayırlısı olsun.

Bilmiyorum inan yukarda arkadaşın dediği gibi bıkkınlıkmı yoksa birşeylermi var bilmiyorum...

4 aylık ayrılık 1 aylık birliktelik ve şimdi kesin bitiş. O kesinlikle kararlı onu çok uyarmıştım bir daha evden kovarsan dönmem diye o geri dönmemi istese bile bu yaptığından sonra ben nasıl dönerim? Üstelik bana "daha önce de bitti artık dedin tekrar yatağıma girdin" gibi iğrenç bir cümle kurdu ben bunu nasıl yutarım? Karı koca tartışır ayrılalımder sonra barışabilir böyle olunca ben gurursuzmu oluyorum? O halde kendisi defalarca yaptı bunu o ne oluyor? Bu nedir ya kafam çöplük gibi çok kötüyüm ben...
bana eşin normal gibi gelmedi.. Yada sinirlenince ne dediğini bilmeyen biri mi acaba..bu lafları nasl soyleyebiliyo

bence üzülme herşey olacağına varıyor bende boşandım 10 yıl önce iyiki boşanmışım şimdi hayatım daha iyi 3 yıl önce tekrar evlendim 6 yıldır birlikteyim şimdiki eşimle keşke daha önce boşansaymışım diyorum bazen hayrlısı böle olur...

Bir anlık gibi değil bence, birikim...
Daha öncede 4 ay ayrı kalmanız soğumaya neden olmuştur. Yeni de evlisiniz, üzüldüm.

Boşanmaya neden olacak bir olay değil. Ben eski konuna baktım da şimdi, hatırladım seni, ama ortada şu an ki konudan daha büyük sorunlarda varmış. Eşin sana sürekli hakaret ediyormuş daha önceden de, bunları nasıl kabullenirsin. O konuna yazmışım evliliği bir kaçış olarak mı gördün diye çünkü ailenden de çok çekmişsin. Kimseye güvenmemen o kadar normal ki aslında. Bence yeni bir hayata başla. O adamla ömür geçmez ki zaten.

X