günaydın kızlar inanamıyorum hakikaten ya hamileyim.... bu sabah test yaptım ve kapkalın iki çizgi gördüm.
fotoğrafını çekip koyacaktım ama fotoğraf makinemin şarzı bitmiş :) ya çok değişik bir duygu bağıra çağıra sevinmek istiyorum ama yapamıyorum.
duygularımı dışa vuramıyorum sabah sabah herkeze haber verdim
bir burası kaldı ona da vereyim de kusur kalmasınkızlaqr gerçekten ya ilk bu ay korumasız ilişkiye girdik ama hissediyordum olucağını ve oldu... bugün orucum yarın kan testine gidicem... okuyan herkese teşekkür ederim ... duygularımı şuan tam net açıklayamıyorum kendim alışayım bu duruma daha iyi yazarım
[allah sağ salim bebiğini kuçagına almayı nasip etsin. canım bende de aynı senin bahsettiğin belirtiler var acaba hamilemiyim dasece mide bulantım yok. adetme de 2 gün var...
allah ım hayırçlısıyla kucağına almayı nasp etsin inşallah çok sevindim :) bende 5,5 haftalık hamileyim kalp atışlarını duymadım ama henüz perşembe günü gideceğim dr a
AÇIKÇASI BEB BİR HAFTADIR HİSSETTİM BELİRTİLERİ DE YAŞADIM AMA TEST YAPMAYA KORKTUM GÜNÜMÜ BEKLEDİM HATTA BEKLENEN GÜNÜN GEÇMESİNİ BEKLEDİM SENDE BEKLE DERM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAMAK İÇİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ VARDIR CANIM
zaten 2 gün kaldı eğer günüm geçerse hemen bi test alıp yapıcam sizlere haber veririm olumlu yada olumsuz. Ama inşallah ben de hamileyimdir.. Bide ben 3 aylık evliyim bu ay daha ilk denememiz..
zaten 2 gün kaldı eğer günüm geçerse hemen bi test alıp yapıcam sizlere haber veririm olumlu yada olumsuz. ama inşallah ben de hamileyimdir.. bide ben 3 aylık evliyim bu ay daha ilk denememiz..
bence hamilesin ben adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı sonra adet olmadım strestendir diye düşündüm tam 8 gün sonra yaptım silik çizgi çıktı
benim bir sene 8 ay oldu ilk denememiz bu aydı korunuyorduk bu aya kadar ama dikkat ettim bu ayki ilişkimiz yumurtlama dönemime denk gelmiş
Hemen olur sanmıyırdum ama oldu :) beklerim canım olumlu haberlerini olumsuz da olsa yaz bir daha ki ay olur acele etme yeni evlisin daha
günaydın bahar olumlu yada olumsuz haberini yaz demiştin 1 günüm geçti bu sabah test alıp yaptım ama malesef negatif çıktı hala adet olmadım da stresden galiba..ilk deneyimimiz olduğu için çok üzülmedim ama yinede morelim bozuldu.
tebrik ederim tatlım darısı başıma... 1 yıldan sonra bizde bu ay korunmayı bıraktıkbakalım kısmet inş bende senin gibi sewinirm...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
anladım canım senin de dediğin gibi ilk deneyim can sıkmaya deymez daha önünde çok zaman var illa ki olr sıkma canını inşallah en kısa zamanda muradına eresin canım benim
sağol canım desteğin için ama bu nasıl bi duyguymuş ya testte çıkmamasına rağmen acaba yanılma payı var mı diye düşünüyorum ilk kez yaşıyorum bu duyguları hala adet olmadım onun için umudum kesilmiyor en kısa zaman da bunu unutup işime baksam iyi olacak galiba..
tebrik ederim Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh...evet unut pek umut etmeyince unutuca daha çabuk hamile kalabiliryormulş insan hayırslısı neyse o olsun hakkında ama pek düşünme ya işlere konsantre olhayat devam ediyor
allah tamamına erdirsin
tebrikler benimde sıpam gelecek inşallah
tebrik ederim allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh...
Benimde hep aklımda 3 aydır deniyoruz olmadıaklımdan da çıkmıooo hep olsun istiyorum nasıl silcem aklımdan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende ovulasyon testi aldım yumurtlama günüm için ilk kez bugün yaptımm çift çizgi çıktı ama biri silik :)) 2 gün sonra yapcam yenisini ama düşün bu testte bile silikte olsa çift çizgiyi görmek moral veriyor :))) darısı gebelik testimin başına :))silinmiyor malesef silmek iyi oluyor ama :44: Ben korunurken bile acaba hamile myiim die düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?