İnanamıyorum...Hamileyim...

[allah sağ salim bebiğini kuçagına almayı nasip etsin. canım bende de aynı senin bahsettiğin belirtiler var acaba hamilemiyim dasece mide bulantım yok. adetme de 2 gün var...

allah ım hayırçlısıyla kucağına almayı nasp etsin inşallah çok sevindim :) bende 5,5 haftalık hamileyim kalp atışlarını duymadım ama henüz perşembe günü gideceğim dr a

[allah sağ salim bebiğini kuçagına almayı nasip etsin. canım bende de aynı senin bahsettiğin belirtiler var acaba hamilemiyim dasece mide bulantım yok. adetme de 2 gün var...

AÇIKÇASI BEB BİR HAFTADIR HİSSETTİM BELİRTİLERİ DE YAŞADIM AMA TEST YAPMAYA KORKTUM GÜNÜMÜ BEKLEDİM HATTA BEKLENEN GÜNÜN GEÇMESİNİ BEKLEDİM SENDE BEKLE DERM HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAMAK İÇİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ VARDIR CANIM

allah ım hayırçlısıyla kucağına almayı nasp etsin inşallah çok sevindim :) bende 5,5 haftalık hamileyim kalp atışlarını duymadım ama henüz perşembe günü gideceğim dr a

amin canım sanada nasip etsin kucağına almayı şuan dan başladım onun için endişelenmeye :44::44:

zaten 2 gün kaldı eğer günüm geçerse hemen bi test alıp yapıcam sizlere haber veririm olumlu yada olumsuz. ama inşallah ben de hamileyimdir.. bide ben 3 aylık evliyim bu ay daha ilk denememiz..

zaten 2 gün kaldı eğer günüm geçerse hemen bi test alıp yapıcam sizlere haber veririm olumlu yada olumsuz. Ama inşallah ben de hamileyimdir.. Bide ben 3 aylık evliyim bu ay daha ilk denememiz..

benim bir sene 8 ay oldu ilk denememiz bu aydı korunuyorduk bu aya kadar ama dikkat ettim bu ayki ilişkimiz yumurtlama dönemime denk gelmiş

Hemen olur sanmıyırdum ama oldu :) beklerim canım olumlu haberlerini olumsuz da olsa yaz bir daha ki ay olur acele etme yeni evlisin daha

zaten 2 gün kaldı eğer günüm geçerse hemen bi test alıp yapıcam sizlere haber veririm olumlu yada olumsuz. ama inşallah ben de hamileyimdir.. bide ben 3 aylık evliyim bu ay daha ilk denememiz..

bence hamilesin ben adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı sonra adet olmadım strestendir diye düşündüm tam 8 gün sonra yaptım silik çizgi çıktı

bence hamilesin ben adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı sonra adet olmadım strestendir diye düşündüm tam 8 gün sonra yaptım silik çizgi çıktı

inşallah canım dediğin gibi hamileyemdir umarım. biraz sonra iş yerinden çıkıcam acaba test alsam mı diye düşünüyorum.yoksa beklesem mi????

tebrik ederim tatlım darısı başıma... 1 yıldan sonra bizde bu ay korunmayı bıraktık bakalım kısmet inş bende senin gibi sewinirm...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

günaydın bahar olumlu yada olumsuz haberini yaz demiştin 1 günüm geçti bu sabah test alıp yaptım ama malesef negatif çıktı hala adet olmadım da stresden galiba..ilk deneyimimiz olduğu için çok üzülmedim ama yinede morelim bozuldu.

anladım canım senin de dediğin gibi ilk deneyim can sıkmaya deymez daha önünde çok zaman var illa ki olr sıkma canını inşallah en kısa zamanda muradına eresin canım benim

tebrik ederim tatlım darısı başıma... 1 yıldan sonra bizde bu ay korunmayı bıraktık bakalım kısmet inş bende senin gibi sewinirm...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

evet kısmet allah gönlüne göre versin hemen bebişi de versin teşekkür ederim bu arada :) :)

anladım canım senin de dediğin gibi ilk deneyim can sıkmaya deymez daha önünde çok zaman var illa ki olr sıkma canını inşallah en kısa zamanda muradına eresin canım benim

sağol canım desteğin için ama bu nasıl bi duyguymuş ya testte çıkmamasına rağmen acaba yanılma payı var mı diye düşünüyorum ilk kez yaşıyorum bu duyguları hala adet olmadım onun için umudum kesilmiyor en kısa zaman da bunu unutup işime baksam iyi olacak galiba..

evet unut pek umut etmeyince unutuca daha çabuk hamile kalabiliryormulş insan hayırslısı neyse o olsun hakkında ama pek düşünme ya işlere konsantre ol hayat devam ediyor

evet unut pek umut etmeyince unutuca daha çabuk hamile kalabiliryormulş insan hayırslısı neyse o olsun hakkında ama pek düşünme ya işlere konsantre ol hayat devam ediyor
tebrik ederim Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh...

benimde hep aklımda 3 aydır deniyoruz olmadı aklımdan da çıkmıooo hep olsun istiyorum nasıl silcem aklımdan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

silinmiyor malesef silmek iyi oluyor ama :44: Ben korunurken bile acaba hamile myiim die düşünüyordum

silinmiyor malesef silmek iyi oluyor ama :44: Ben korunurken bile acaba hamile myiim die düşünüyordum
bende ovulasyon testi aldım yumurtlama günüm için ilk kez bugün yaptımm çift çizgi çıktı ama biri silik :)) 2 gün sonra yapcam yenisini ama düşün bu testte bile silikte olsa çift çizgiyi görmek moral veriyor :))) darısı gebelik testimin başına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…