İnanamıyorum...Hamileyim...

amin amin darısın onun başına :) :) ovulasyon testi nasıl birşey bilmiyorum o yüzden onun hakkında bii diyemicem sadce burada duyduğum kadarı ile biliyorumm..... Zaten çoğu şeyi kk dan öğreniyoruz :) canım senin de mutlu haberlerini duymak isterim inş...

inşallahh canımm aminn.. evet KK olmasa bişey bilmiyormuşuz :) kihkih :)

herkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versin oğlumda 1. ayda hamile kalmşıtım,şimdi ise 5 aydır 2 yi istiyorduk ve adetim 22-25 gün arası oluyor ama bu sefer 27 oldu ve 2-3 kez kahverengi leke olup gerisi gelmedi oğlumda da öyle olmuştu ve gebelik testi dün 2. çizgi de hemen belirdi ama silik bugün has.gittim eski doktoruma ama izindeymiş pzt. başlıycakmış.salı ya sıra alabildim ama kan testi yaptırdım özel 87 çıktı labaratuvardaki bayandan yardım istedim 2,5 haftalık hamilelik var gibi gözüküyor dedi......sizinle paylaşmak istedim.....hepimiz için hayırlısı.......

merhaba tatlım senin için de hayırlısı olsun ewet erken gebelik gibi gözüküyor .... hadi gözün aydın

evet unut pek umut etmeyince unutuca daha çabuk hamile kalabiliryormulş insan hayırslısı neyse o olsun hakkında ama pek düşünme ya işlere konsantre ol hayat devam ediyor

tatlım merhaba sana tekrar yazmak istedim ben hala adet olmadım test yapmıştım çıkmamıştı ya acaba çok erken mi yaptım onun için mi çıkmadı pazartesiye kadar olmazsam doktora gidip kan testi yaptıracam..

selam canım sıcaktan olabilir gecikme ama pazartesiye kadar olmazsan yaptır tabi hem doktora gözükürsün hamile olmasan bile neden gecikme olduğunu söyler :44:

inşallah hamilesindir genede bir kişi eklenir aramıza

inşallah canım haber veririm size...

offfffffffffffff kızlar yazdıklarınızı okuyunca için kıpır kıpır oldu.acaba rabbim birgün banada nasip edecek mi anneliği?kızlar banada dua edin lütfen,hamilelerin duaları kabul olurmuş,1 senedir uğraşıyorum ama hala hamile kalamadım.1,5 ay önce eşim varikosel den ameliyat oldu artık sonuçlar nsl çıkarsa??*??rabbim herkese hayırlısıyla anne-baba olmayı nasip etsin...

rabbim bütün olmayanlara nasp etsin :26:

olur canım ya inşallah dualarım seninle allah en kısa sürede versin

benim de adet,m 3 geciki dün test yaptırdım hcg 33,4 cıktı cok düşük geldi bugün diğer hamile kalnların değerlerini görünce bş sıkıntı yoktur inşaallah ya sizin değerler kaç cıktı yarın yine kan vericem inş.iki katına cıkar

ayy ne güzel inşaallah hamilesindir. Sıkıntı yapma kendine. idrar testi yaptın mı kendin?

ne kadar güzel ya. ben böyle hamile haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. sanki kendim hamileyim gibi. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip eylesin

yapmadım canım kan da kes,n bnell, oluyo ded,ler senin kaç cıkmıstı ilk değerin adetin kaç gün gecikm,işti yaptığında

yapmadım canım kan da kes,n bnell, oluyo ded,ler senin kaç cıkmıstı ilk değerin adetin kaç gün gecikm,işti yaptığında

canselcim benim değerimi soruyorsan ben henüz hiç hamile kalmadım. 3 aydır deniyoruz. bu pazar adet olmam lazım. eğer olmazsam test yapıcam ama ben pek ümitli değilim açıkcası(((

canselcim benim değerimi soruyorsan ben henüz hiç hamile kalmadım. 3 aydır deniyoruz. bu pazar adet olmam lazım. eğer olmazsam test yapıcam ama ben pek ümitli değilim açıkcası(((

cnm öyle deme. allahtan ümit kesilmez. hem daha çok yeniymiş. bende ilk üç ay kalamamıştım. sonra oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…