İnanamıyorum...Hamileyim...

cnm öyle deme. allahtan ümit kesilmez. hem daha çok yeniymiş. bende ilk üç ay kalamamıştım. sonra oldu.

bana dua et. inşaallah bu ay hayırlısıyla Allah bana sağlıklı bir evlat nasip etsin.3 test yaptım şimdiye kadar hepsi negatifti. dedim bu ayda olmadı.

selam kızlar bende 8 aylık ewliyim bi bebek sahibi olmayı çok istiyordum...Allahıma çok şükür o mutluluğu tattım adetim 3 gün gecikti test yaptım sonuç pozitif...rabbim bu mutluluğu tüm bebek isteyenlere tattırsın...çok güzel bi duygu Rabbim herkesin gönlüne göre versin

amin cnm hayırlı olsun bbeğin

hamile ark ları öncelikle tebrik ediorum Allah ım inş bizlere ve bizim gibi çok isteyenlerede verir dua edin bizlerede.. 6 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu ama varikoselini önce bilmediğimiz sözde özel bi hastanede lab sonuçlarıyla ordaki dr ancak tüp bebekle olur demişti daha sonra devlet hast ne gittiğimizde orda farklı çıktı sonuçlar ve varikoselden ameliyat oldu dr muz iileşme süreci genelde 6 aydır dedi çift taraflı oldu bu arada... ben bekliorum her ay hamile gibi hissediorum rüyalarıma girio bazen düşünmek istemiorum ama olmuo.. bu ayda şuan adetime 10 gün var ama her an adet olcakmışım gibi karnım arada kasıklarım ağrıo belkide üşütmüşümdür diorum umut etmek istemiorum... inş bizimde bole bi konu açacağımız günler gelir..

merak eden arkadaş varsa söyleyeyim ben adet oldum:) valla gülerek söylüyorum kendimi baya hazırlamıştım çünkü. bu ay çörek otu bal tarçın yiyeceğim. eşime de keçiboynuzu kürü yapacağpım. ayrıca preseed jel kullanmayı düşünüyorum ovulasyon testiyle birlikte:)))) bu ay ki önlemlerim bunlar:)

tebrik ederim ........

inş bu ay olur canım allahtan ümit kesilmez dimi allah tüm isteyenlere versin

çok geçmiş olsun ....inşallh en kısa sürede muradınıza erişirsiniz :26:

Çok tebrik ederim arkadaşım ve diğer hamile arkadaşlarımı da
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

tebrik ederim doktora kontrole gittiniz mi? kese göründü mü? kalp atışları ne zmn duyulurmuş?

tebrik ederim Doktora kontrole gittiniz mi? Kese göründü mü? Kalp atışları ne zmn duyulurmuş?

aslında bu hafta gitmem gerek ama pazartesiye kadar sabredicem kese ye bakmadı daha zaten o doktoru sevmedim pek ilgilenmedi ...

Erken gebelik başlamış dedi vitamin verdi o kadar inşallah o zaman hem keseyi hem de kalp atışını duyabilirim ...

Senin göründü mü kese canım bu arada tebrikler

teşekkürler canım.

bende çarşambaya randevu aldım çok merak ediyorum.

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

tekrar tebrikler sağlıklı huzurluu günler...

Son düzenleme:
teşekkürler canım.

Bende çarşambaya randevu aldım çok merak ediyorum.

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Tekrar tebrikler sağlıklı huzurluu günler...

amin ... Inşallah yaa doktora gittikten sonra yaz canım size de iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…