İnanamıyorum...Hamileyim...

amin ... Inşallah yaa doktora gittikten sonra yaz canım size de iyi günler

Merhaba bahar. seninle günlerimiz aynı. Hayırlı olsun sanada. Bnede ağustosun 15 ne randevu aldım doktordan ama biraz geçmi sence. Kalp atışını ne zamna duyarız acaba. Doktora gidersen banada haber ver olur mu?

Merhaba bahar. seninle günlerimiz aynı. Hayırlı olsun sanada. Bnede ağustosun 15 ne randevu aldım doktordan ama biraz geçmi sence. Kalp atışını ne zamna duyarız acaba. Doktora gidersen banada haber ver olur mu?

tabi veririm canım sennkide hayırlı olsun ... sağlıklı bir şekilde geçsin gebeliğimiz inş.

Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. hayırlı uğurlu olsun.dikkat et kendini yorma 12. haftaya kadar.

yoktum kaç gündür çünkü beklemedeydim....bugündü randevum çok küçük daha dedi ve kan tahlili yaptırdı 4 günde 87 den 646.000 çıkmış 15 gün sonraya randevu verdi....hayırlısıyla hepimiz için inşallah....

çok sevindim 15 gün geçmek bilmez artık sana :) :)

gerçekten herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeze versin

çok sevindim 15 gün geçmek bilmez artık sana :) :)

gerçekten herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeze versin

teşekkürler canımmm...hepimizin inşallahoğlumda çok rahat bi hamilelik geçirdim şimdilik uyku hariç bişey yok inşallah bu da rahat olur.....

teşekkürler canımmm...hepimizin inşallahoğlumda çok rahat bi hamilelik geçirdim şimdilik uyku hariç bişey yok inşallah bu da rahat olur.....

inş. rahat geçer benmki çok kötü geçiyor kusma mide bulantısı uyku hep yorgunluk şu günleri atlatsam offf offf

inş. rahat geçer benmki çok kötü geçiyor kusma mide bulantısı uyku hep yorgunluk şu günleri atlatsam offf offf

offff.....Allah kolaylık versin....inşallah 3. aydan sonra rahatlarsın 1,5 geçmiş ...kuzenim halileğinde doğuma gideceği sabaha kadar kusmuştu.....

offff.....Allah kolaylık versin....inşallah 3. aydan sonra rahatlarsın 1,5 geçmiş ...kuzenim halileğinde doğuma gideceği sabaha kadar kusmuştu.....

istemiyorum öyle olmak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok kötüyüm üç gündür yatıyorum işe de gelmedim bugün geldim randevum var bugün bir de gideyim yazarım havadisleriinş hayırlısı ile görürüm yavrumu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

şimi doktordan geliyorum kesemiz gözüktü hatta ve hatta kalp atışımız duyuldu

çok güzel bi duygu idi hiç kalkasım gelmedii ultrosundan hep bakasım geldi doktor günde bir tane yumurta ye dedi süt iç dedi tuzlu tatlı hamur işinden uzak dur dedi mide bulantısı için zencefil içren bir ilaç verdi geçirirse kullan geçirmezse bırak kullanmayı dedi üç hafta sonra tekrar bekliyorruz dedi

birde yaptırmam için testler verdi sağlık ocağında yaptırıcam bende hadi hayırlısı herkez için

tabrikler canım çizelgeyide yapmışsın üç gündür yoktum kusura bakma yardımcı olamadım :26:
yağlı-tatlı şeyler yeme talcid alabilirsin günde 4 tane bile serbest demişti oğlumdayken benim dr.sen yine de sor bi

güzel olmaz mı biz randevu günümüzü beklemeden oğluşumu görmek isteyip gidiyorduk.........

canım merhaba bende merak ediyodum seni yazamadım ne zamandır.. bebeğin sağlıkla gelsin inş. çok güzel bir duygu değil mi kalp atışı, keseyi görmek falan.. bulantın için bişey söyleyebilirim.. arkadaşlarım hep uygulamıştır. baş ucuna tuzlu çubuk kraker koy uyanır uyanmaz yataktan kalmadan yarı kalkmış şekilde ye bikaç tane :)) hafifletiyomuş ez azından.. Allah yardımcın olsun canım benim :)

çok teşekkürler çok güzel bir duygu ya hele o kalp atışını duymak inanılmaz birşey

ya krakerden tiksindim tek onu yiye yiye ne yapcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…