İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben cideyrum kızlar, az ısınayım balkonda, ev soguk malum sivas burası, azcık güneş cıkmıs kacırmayayım onu öpüyorum hepcinüzü kocaman kocaman
hadi bakalım ısın canım ne zamana kadar izin var ?
amanda yerim ben o minnoşu annesi demedimmi ben sana yetişecek diyeee biraz söz dinle bak yerim ben o oğlanıı
delikafadulden tamam bundan sonra dinlicemm sözünüüüü zemuszemus du bakalım belkide kızdır gene dünür oluruz

aminnnnnnnn cnmmm benimmmm inşallah rabbim hepimizi güldürsünn..

beyzacım çok olmasada azcık insan yavrusuna benzemeye başlamış:)

raziyecim şükürler olsun inşallah sizlerde mutluluktan ağlarsınız:)

emel busfr ultrasona bakarken bende kıza benzettim desem:)))))

allah sağlıklı sıhhatli...sonra da gönlünde olanı versin hayatım...

bak gördünüzmü koyun bebeğinizin usgsini cinsiyet tahmini yapalımmmm dünürde koyacak o zman söyleyecem gülşenede hep kız dedim doktor erkek demişdi ama 3lüye girince öğrenmişlerdiki kızzz alkisalkisalkis

ıyiyim merve2 cim.. Adet olmayı bekliyorum :))) Temmuzda da anne adayı olacam inşallahhhh..
ooooo kimler gelmiş.. Esmacım hoşgeldin.. Nasıl Batuş...
Mervecim sağlıklı olsunda farketmez kız yada erkek ....Ama inşallahhh kızın olur :))) Herkesin kızı olsun..:))))

Bi kerem Mervenın kızı olacak... hıhhh ((
Esmaaaa benım neyim olacak söyle bakalım... Marifet usg olmadan bilmek :))) Hadi bakalım..:)))

hoşgeldin batuhanın annesi nasılsınız bakalım hmmm bence mervenin kızı olcak içimden öle geldi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

en güzel anne adayı sen olacaksın temmuzda inşallah...bütün dualarım seninle...ve burdaki inatçı tüm güzel arkadaşlarımla...
evet herkesin bi kızı olmalı bence de...

öyle tabi ya yeterki sağlıklı olsun hadii bakalım bir sonraki kontrolümde daha bişeye benzer halde olur ozaman koyarım kim haklı çıkacak hihoyyyt

selam milletttttttttkaydirigubbakcemile3
napyonuz bakalımmm keyifler yerinde sanırım heeeeben pişiyorum anassınııı çok sıcak bide çarşıya çıkacam ama 4 den sonra belki serinler diye kendimi kandırıyommm:roflol:sankim esmamı gördüm biyerlerde kaçakkkkkkkkkaydirigubbakcemilecanımmmmmmmm:1hug:batuşum nasıl sen nasılsınnnna.s.
diğerleriii ben iyiyim siz iyisiniz-inşallah-gelişme varsa biriniz yazıverir nasılsaa onca sayfayı okutmayın şimdi hamiş hamiş banaaa -tatlicadiarzu-öpüldünüz anacım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

Hoş bulduk Raziyem.. Ablam hala raporlu evde canım.. Eskisine göre ama arada ağrısı oluyor tabi..ınşallah sneınde kızın olur :)))
Sağol merve2 cim..Allahtan bir aksilik çıkmazda inşallah Temmuz ayında bende başlarım çalışmalara..Siz teker teker uğraşın.. Bu topiğe bir ikiz lazım..onuda ben yapacam size :)))))
Hoşgeldin Ayşemm

Bi kerem Mervenın kızı olacak... hıhhh ((
Esmaaaa benım neyim olacak söyle bakalım... Marifet usg olmadan bilmek :))) Hadi bakalım..:)))
seninde senin gibi çekik gözlü kızın olur kesinnnn :)))))
batuş iyi kızlar maşallah yiyo içiyo vede s...yo:roflol:
hoşgeldin batuhanın annesi nasılsınız bakalım hmmm bence mervenin kızı olcak içimden öle geldi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

iyyiz raziyeciğim sen nasılsın mervenin usgsini göreyimde söyleyeyim ben kesin sonucu ama bence erkek olacakkkkzemuszemus

ınşallahhh senınde çekik gözlü bir gelinin olur Esma...o zaman görürsün sen..:)))

kızlar ben kaçar oğluşuma gideceğim hepinizi öpüyoruummmm

ne işi Ayşecim... Sen daha yeni ameliyat oldun boşver işi gücü.. Bak geçmişi okudun değil mii? Emel benı sormadı deme bak karışmam :)))

bakın gözünüz yakışıklı irkek görsün :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…