hadi bakalım ısın canım ne zamana kadar izin var ?ben cideyrum kızlar, az ısınayım balkonda, ev soguk malum sivas burası, azcık güneş cıkmıs kacırmayayım onuöpüyorum hepcinüzü kocaman kocaman
delikafadulden tamam bundan sonra dinlicemm sözünüüüü zemuszemus du bakalım belkide kızdır gene dünür oluruzamanda yerim ben o minnoşu annesi demedimmi ben sana yetişecek diyeee biraz söz dinle bak yerim ben o oğlanıı
adaşım çok sevindim meleğin iyiymiş çok şükür...sonuna kadar da böyle gitsin canım inşallah...
pınar hoşgeldin hayatım....adaşım nasıl keyfi yeinde mi?
ayşecim iyi olmana çok sevindim canım...bebişin de gelecek az kaldı...accık daha iyileş...
emel hayatım benim ev yeşilyurtta...ablan nerde..gelirsen görüşelim..kızların yerine bi ısırayım yiğiti...
beyzacım çok olmasada azcık insan yavrusuna benzemeye başlamış:)
raziyecim şükürler olsun inşallah sizlerde mutluluktan ağlarsınız:)
emel busfr ultrasona bakarken bende kıza benzettim desem:)))))
bana önce kız demiştin ama avatarımdaki fotosunu gördüğünde yüzde yüz erkek kafamı keserim dedin...doğru çıktı valla...bakalım adaşımın nesi olacak..içime hep oğluş doğuyo ama bilemem...
İyiyim merve2 cim.. Adet olmayı bekliyorum :))) Temmuzda da anne adayı olacam inşallahhhh..
ooooo kimler gelmiş.. Esmacım hoşgeldin.. Nasıl Batuş...
Mervecim sağlıklı olsunda farketmez kız yada erkek ....Ama inşallahhh kızın olur :))) Herkesin kızı olsun..:))))
seninde senin gibi çekik gözlü kızın olur kesinnnn :)))))Bi kerem Mervenın kızı olacak... hıhhh((
Esmaaaa benım neyim olacak söyle bakalım... Marifet usg olmadan bilmek :))) Hadi bakalım..:)))
batuş iyi kızlar maşallah yiyo içiyo vede s...yo:roflol:İyiyim merve2 cim.. Adet olmayı bekliyorum :))) Temmuzda da anne adayı olacam inşallahhhh..
ooooo kimler gelmiş.. Esmacım hoşgeldin.. Nasıl Batuş...
Mervecim sağlıklı olsunda farketmez kız yada erkek ....Ama inşallahhh kızın olur :))) Herkesin kızı olsun..:))))
hoşgeldin batuhanın annesi nasılsınız bakalım hmmm bence mervenin kızı olcak içimden öle geldi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
İnşallahhh senınde çekik gözlü bir gelinin olur Esma...o zaman görürsün sen..:)))
yaaa ben sizi bırakıp da iş yapamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?