İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşe ameliyat deyince şaşırmıştım bizim ayşe değilmiş
sanada geçmiş olsun canım

inşallah emelim ama bana ilk bebişim erkek olur gibime geliyor :jeyyar:hayırlısı sağlıklı olsunda kız oğlan buyursunbuyrunnnnnnnnn gelsin
iyyiz raziyeciğim sen nasılsın mervenin usgsini göreyimde söyleyeyim ben kesin sonucu ama bence erkek olacakkkkzemuszemus
sağlıklı sıhatli olsunda kollarına sağsalim alsınlarda kız yada erkek farketmez allahın izniyeopuyorumnanaktan

ne işi Ayşecim... Sen daha yeni ameliyat oldun boşver işi gücü.. Bak geçmişi okudun değil mii? Emel benı sormadı deme bak karışmam :)))
emel beni sormadınlülülülülülü
bakın gözünüz yakışıklı irkek görsün :))))
maşallah 41 kere, aşık alicem yaaa
yaa ben de sizin ayse olsam
oğlun ne kadar tatlı maşallah, allah bağışlasın, ama kaldır fotosunu annesi, allah nazarlardan saklasın
sen de bizimsin ayşemm,kıyamam sanaakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hamişş ayşem hoşgeldin..bende yanıyom anasını satiim...daha da 2 ay var..kociş diyo zaten yazık o sıcaklarda oğlum bunalır içerde aldıralım erkenden...beni düşünen yok...
bende arada işe kalkıyom hemen buraya yine...ay çok yoruldum yine yaa...ütü mahvetti beni..daha kızartma yapıcam akşama.....

slm kızlar bir ben eksiktim geldim esma nasılsın batuşa maşallah
ay topiğimiz birden kalabalıklaştı ne güzel

batu koca erkek olmuş artık sert sert bakıyoo...maşallah subhanallah....

kızlar resim ekleyemiyorum bi el atın yaaa

Aaaaaa valla Aylin im özür dilerim... Ben seni yazdım sandım..Halbuki aklımdaydın inanki :)))

Bu topiğe bir ikiz lazım..onuda ben yapacam size :)))))
Hoşgeldin Ayşemm
inşallah canımmmmmmm:Saruboceq:
hoşbulduk bu aradaaaaa:1hug:

canımmm senin işin daha zor tam sıcaklara denk gelecek ama katlanılıyor işte anne olmak kolay değil kolay olsa cennet ayaklarımızın altında olmazdı dimii kız bu sıcakta ne ütüsü ne kızartmasıııı hepten pişecennn Allah kolaylık versin yaaa sana diyomda benimde başımda aslındaaaaa

buda beni kaale almayan diğerlerineeeeeklava:klava::dilcikar::dilcikar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

hoşheldiniz Sinem ve Beyza.... Beyza benden önce senin günündü sanırım...Ben hamile felan değilimde sende varmı bir değişiklik..:)))

aman pişmişken bi kerede çıkarayım dedim...yaa insan ne yiyeceğini şaşırıyo valla...

Aaaaaa valla Aylin im özür dilerim... Ben seni yazdım sandım..Halbuki aklımdaydın inanki :)))
opuyorumnanaktan
kimmiş seni kaale almayanlar lenklava:

hoşgeldin ayşem nasılsınız alperen beyle bakalım bu arada biraz işlerim vardı gözden kaçırmışım

ınşallahhh canım... Bana benziyor zaten :)))))
Bir kızım bir oğlum olacak ikiz dedik ya :))))

aman pişmişken bi kerede çıkarayım dedim...yaa insan ne yiyeceğini şaşırıyo valla...
sorma yaaa yemek işi ayrı dert zaten hergün hergün insan kafayı yiyo ne pişirsem diye yazın o açıdan daha iyi aslında kışın fazla çeşitte yok helede benimki gibi pırasa yemem bakla sevmem diye yemek seçen bi eşin varsa daha da zorrr yazın bi kızartma bi karpuz bile yetiyo bazen yaaa bide şu sıcaklar olmazsaaaaa
kimmiş seni kaale almayanlar lenklava:
sizzzzzzzz:dilcikar::dilcikar:
hoşgeldin ayşem nasılsınız alperen beyle bakalım bu arada biraz işlerim vardı gözden kaçırmışım

neyse affedem bariiiii-tatlicadiarzu-vereliniortakyerimseniben
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…