sorma yaaa yemek işi ayrı dert zaten hergün hergün insan kafayı yiyo ne pişirsem diye yazın o açıdan daha iyi aslında kışın fazla çeşitte yok helede benimki gibi pırasa yemem bakla sevmem diye yemek seçen bi eşin varsa daha da zorrr yazın bi kızartma bi karpuz bile yetiyo bazen yaaa bide şu sıcaklar olmazsaaaaa
sizzzzzzzz:dilcikar::dilcikar:
hoşheldiniz Sinem ve Beyza.... Beyza benden önce senin günündü sanırım...Ben hamile felan değilimde sende varmı bir değişiklik..:)))
meyve falan arada atıştırıyorsan vitaminini ordan da alır canım ya yazda kızartmasız olmaz kii kaydirigubbakcemile5aynı valla bizdede pişmez pırasa bakla :1no2: yazın en sevdiğişey de kızartmayla karpuz
delikafadulden bende severim ama pek yararı da yok oğluşuma...napalım bugün benden yesin kerata sositososito
oyyy kıyamammm h a m i ş i m e eopuyorumnanaktan
hiç olur mu üçüzümmmsün sen beniiiimmŞeniz
kötüyü bilmem de dua et h a m i ş s i n haaaaameyve falan arada atıştırıyorsan vitaminini ordan da alır canım ya yazda kızartmasız olmaz kii kaydirigubbakcemile5
hımmmmmCADIARZUaffedemmiiiisengözlerimebaksanabneyse kıyamadım seni de affettim gittiiiiiyerimsenibenopuyorumnanaktanbidaha olmasın dermişimmmmm:jeyyar:kötüyüm ben kötüyümmmmsositosositosositosositosositososito
kötüyü bilmem de dua et h a m i ş s i n haaaaaklava:
oy canımmm benim yaaaopuyorumnanaktan çok duygulandırıyosunuz beni yaasenağlamaelinede hiçççç yakışmamış bilem o benim oklavammmmmmm:dilcikar: dua ediyom zaten burdaki herkez de biran önce hayırlısıyla hamiş olsun diyeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben kaçar malum çarşıda işim var ama hala çokkk sıcakkkkkkkkk-tatlicadiarzu-
maşallah merveee, büyümüş paşamızmervişşin göbüşüüüü maşallah deyinn
merviş resmi print screen le almak zorunda kaldım canım sanırım ben gelmeden durdurmuşsun umarım bulanık çıkmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?