İnatla bir gün ANNE olacağım !

aynı valla bizdede pişmez pırasa bakla :1no2: yazın en sevdiğişey de kızartmayla karpuz
delikafadulden bende severim ama pek yararı da yok oğluşuma...napalım bugün benden yesin kerata sositososito

aynı valla bizdede pişmez pırasa bakla :1no2: yazın en sevdiğişey de kızartmayla karpuz
delikafadulden bende severim ama pek yararı da yok oğluşuma...napalım bugün benden yesin kerata sositososito
meyve falan arada atıştırıyorsan vitaminini ordan da alır canım ya yazda kızartmasız olmaz kii kaydirigubbakcemile5
oyyy kıyamammm h a m i ş i m e eopuyorumnanaktan
hiç olur mu üçüzümmmsün sen beniiiimmŞeniz

hımmmmmCADIARZUaffedemmiiiisengözlerimebaksanabneyse kıyamadım seni de affettim gittiiiiiyerimsenibenopuyorumnanaktanbidaha olmasın dermişimmmmm:jeyyar:kötüyüm ben kötüyümmmmsositosositosositosositosositososito

kötüyü bilmem de dua et h a m i ş s i n haaaaaklava:

ben yavaştan mutfağa geçiyorum kızlar...hadi hepinizi öptüm...

kolay gelsin mervecim dikkat et kızartma yaparken ben genelde bir iki kızarmış yağdan elime sıçratıp yakarımda aman sen de dikkat iyice kurula patatesi biberi -tatlicadiarzu-

kötüyü bilmem de dua et h a m i ş s i n haaaaaklava:

elinede hiçççç yakışmamış bilem o benim oklavammmmmmm:dilcikar: dua ediyom zaten burdaki herkez de biran önce hayırlısıyla hamiş olsun diyeeeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben kaçar malum çarşıda işim var ama hala çokkk sıcakkkkkkkkk-tatlicadiarzu-

Merhaba kızlar bi ara işe daldım kimler gelmiş batuşum gelmiş esmayla maşallah ne yakışıklı olmuş o öyle.
Emelim gelmiş rahelcim inşallah temmuzda dileğin gerçekleşir emelcim sen temmuzu bekledin ben biliyorum bize hamiş haberi vermek için.

Ayşecim gelmiş geçmiş olsun cnm baya iyilemişsin sanırım sırada bebek çalışması var çabuk topla kendini.

Diğer ayşem gelmiş alperenin annesi okuduğum kadarıyla o da iyi ve formunu koruyor:))))

Ben arada bakabiliyorum kızlar sürekli gözetim altındayım sürekli elinde ne iş var ne yapıyosun falan diye soruyorlar sıkıldım yaaa

mervişşin göbüşüüüü maşallah deyinn

merviş resmi print screen le almak zorunda kaldım canım sanırım ben gelmeden durdurmuşsun umarım bulanık çıkmazzz

Eklentiler

• $merviş.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
ayyy adaşımmmmmmm maşallah kız göbişinn kocaman olmuşşşşş kız göbeğine benzettim seninki yayılmış kenarlaraaa kocaman adam olmuşşş darısı başımaaa annelikte ayrı güzellik katmış benim cnm arkadaşımaa

oy canımmm benim yaaaopuyorumnanaktan çok duygulandırıyosunuz beni yaasenağlama
amin duana ayşem
mervişşin göbüşüüüü maşallah deyinn

merviş resmi print screen le almak zorunda kaldım canım sanırım ben gelmeden durdurmuşsun umarım bulanık çıkmazzz
maşallah merveee, büyümüş paşamız

slm arkadaşlar 1 hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ve tekrardan istiyorum sizce ne kadar beklemeliyim hemen hamile kalsam bir sorun olur mu

günaydın kızlar nasılsınız iyi kaynatmışsınız maşallah merviş maşallah göbüşüne allah olmayanlarada versin kızl dün gece hep rüyamda hamiş gördüm hamiş olanların karnını büyümüş gördüm hayırlısı olsun artık

günaydın kızlar...gördünüz mü koca göbüşümü...yüzüm falan da şişti iyice...kocaman oldum :))) ben niye ekleyemedim ki acaba...neyse beyzacım eline sağlık...evet adaşım her gören kız mı diyo yaygın oldu göbeğim..ama malum kilodan oluyo...ama içinde bi oğluş var...

fotonun tarihi ayarlı değildi kızlar..mart yazdığına bakmayın...ama mayısta çekildi o foto...

günaydınnnn canlarımmmm...bugün bizde denetleme var bakanlıktan geliyorlar o yüzden pek yazamıcam öpüyorum hepiniziiiiiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…