İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
merrvecim kolay gelsin sana
mervecim 2 erkencisin bu gun
sinemcim sen nasılsın

valla artık sabahları uyuyamıyorum sehercim..eşimle kalkıyorum bidaha yatamıyorum...aslında iyi oluyo..akşam uykum düzene girdi...sen nasılsın...dün gelemedin...selen nöbeti miydi?

günaydın kızlar
sinemcim rüyaların hayrolsun inşallah
sehercim selen kızımız nasıl sen nasılsın
mervecim hadi kolay gelsin güzelim
merve2cim kuzeyin keyfi yerindedir orda genişçe yayılmıştır maşallah

valla akşam 8 e kadar pış pış ladım arabayla gezdirdim bi o zaman uyudu zaten 2 saat sonra gene issyan gene isyan ilaçta verme taraftarı değilim valla zor geçiyo günlr doktor damla verdiydi bitkisel melila diye önce kendim içtim akşam bakam etkisi ne diye uyuşturuyomu falan valla uyuşturmadı yorgunluğumuda aldı yanlız damlayı 10 da içtim 11 di bi yattım sonra yattım sabah 7.30 a kadar uyudum dinlenmişim bu arada sellenede annem baktı tabi ben 7 damla içtim doktro selene 2 damla dedi ne manyaksın diceniz ama ilaçları önce kendimde test ediyorum napayım

günaydın raziyecim...valla yayıldı koca danam benim..her yerimde oynuyo...
kızlar bana biraz müsaade...beslenme saati..karnımız acıktı...

valla bu kız beni maymun etti maymun parmağında oynatıyo ( annemin deyimine göre )şimdide koltuğun üstünde sızdı kaldı cadı fön makinasının sesine yarın mevlüt var 40 çıkıyo bu gün inşallah sakin olur dua edin kızlarda temizlik yapıcaz

kızlar günaydın herkese.bendeki haberleri vereyim.annemim filmi temiz çıktı çok şükür.ben regl oldum.

kızlar hepinizin günü aydın olsun....umarım herkes iyidir...
sinem cim rüyaların hayır olsun... O hamişler bizim topiğimizin kızları olsun inşallahh..
Bu arada bende rüyamda Seher ve Selen i gördüm :)))) Fazla hatırlamıyorum ama masmavi iki çift göz gördüm.. Dün senın resimlerini göremedim Seher cim sanırım o nedenle aklımda kaldı..Sanırım benim evdeydik.. Neyse hayırlısı olsun artık..
Bu arada Gülsüm nerde?

bende seni sormuştum Gülsüm.. Gözün aydın canım..Annenın sonuçlarına sevindim.. Bu ay işi sıkı tutarsın artık inşallahh..

nasıl bildin emel ikimizde mavişiz canım rüyan doğru cıktı:)))))))))))))))

Günaydın kızlar nasılsınız bakim duruma göre herkes iyi mervenin göbişi koıcaman,
gülsüm sonuçlar temiz çıkmış sevindim cnm hadi için rahat olsun artık adette olmuşsun rahatlamışsındır. Artık tam gaz çalışmalara başla bak annen de iyi.
Yaz patlaması yapalım herkes hamiş olsun

müneccim oldum :)))) desem de sen inanma :)))) ışte burda yazdıkları için bildim.. :))))
Valla şaka bir yana öyle güzel gözleri vardı ki kızının anlatamam.. Rüyayı tam olarak hatırlayamıyorum.
Dünkü resmi koysana bakalım rüyamdakı senmiydin bakayım :)))))

Asiyeeee elinde ne iş var ne yapıyorsun :))))) Patronların gibi bende sorayım :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…