İnatla bir gün ANNE olacağım !

(zuzu) sinemcim inşallah tutuverir tüpbebeğin cnm benim
ayşecim cnm nasılsın sanırım iyileşmeye başlamışsın sen iyice iyileş psikolojik sınırı geç 6 aylık süreyi
sağlıkla bir bebeğin dünyaya gelsin inşallah cnm benim
Aylincim avatarın dikkatimi çekmişti hadi bakalım öle olalım hepimiz sonra doğuralım inşallah

ayşem iyiyim tatlım bende doktora gidip geliyorum işte bugün gene gidicem yumoşlarım büyümüş tekrar bakacak. sana merhaba dedim ama gitmedi bi süre ancak gitti güzelim ya

saol canım

ama gülüm adetine 2-3 gün varsa zaten hamilelik olması imkansıza yakın.. hayırlısı..
canım, inşallah herşey yolunda gider de bebişin hemen gelir
yaa evet söölüycektim canım cok güzeeeel, inşallah kendinin ööle fotolarını koyarsın bir gün:)

amin kızlar

ayşem iyiyim tatlım bende doktora gidip geliyorum işte bugün gene gidicem yumoşlarım büyümüş tekrar bakacak. sana merhaba dedim ama gitmedi bi süre ancak gitti güzelim ya
ilaca başladım de mi asişim sen? hayırlısıyla inşallah canım yaa gelcek bebişlerimiz
ben de rüyamda eşimin kardeşini nişanlanırken gördüm, böyle açık mavi kabarık bir elbise giymişti ve kocaman bir altın bilezik yakmıstı, diyorum cok kaba bu bilezik takma, ama o güzel diyo takıyo ne bileyim ben, hayırdır...

ayşecim sağol canım içim rahatladı valla...ilgine teşekkür ederim hayatım...senin de iyi olmana sevindim...ama emrenin dediği gibi az daha sabır...ya ben napiim :)))

ayşecim sağol canım içim rahatladı valla...ilgine teşekkür ederim hayatım...senin de iyi olmana sevindim...ama emrenin dediği gibi az daha sabır...ya ben napiim :)))
ne demek canım yeter ki sen de kuzeyimiz de iyi olsun:) ayh size zaten bişii demiyorum ben, ya ben de bencilce olacak da özledigimden falan deil, amac günleri bos gecirmemek, ama zaten ovulasyonda deilim aylinin dediği gibi boşa gidecek en iyisi beklemek haklısınız

darısı bsına ayyşecim benim gibi bi sıpala uğraş emi
sinem kız pınar gibi bebişin hemen tutar inşalak
aylin avaraındaki gibi ol emi
benim kız bu gun 7 den beri ayakta uyumadı gitti yav kahvatı bile edemedim daha

merve du da kırkın var önnde doğumdan sonra tbı sonrada ufaklıktanzamanbulmak :)))))))))))

valla ayşecim iğneye başladı bu ay işte doktorum oda hepsini büyütüyormuş yumoşların o da iyi değil dedi

hiiii duanı yiyim senin inşallah canım inşallah, ah be gülüüüm yakın olsak gelir bakardım ben bebişine sen de kahvaltını yapardın:)

BEN GEEEEEELLLLDıııııııMMMMMM TOPıĞıN NEŞE KAYNAĞI GELDıııııı.sırnaşık şey NE KADAR MÜTEVAZıYıM ALLAHIM:1closedeyes:

ay inşallah seherim ya aylincim sağol sende
ne bilim kısmetse tutsun inşallah tabi

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepinize afiyet olsun asiş ayşe gülsüm seher sinem adaşım gelsin bebişler

opuyorumnanaktan
BEN GEEEEEELLLLDİİİİİİİMMMMMM TOPİĞİN NEŞE KAYNAĞI GELDİİİİİİ.sırnaşık şey NE KADAR MÜTEVAZİYİM ALLAHIM:1closedeyes:

hoşgeldin gülüüüüüüüüüüüüm

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepinize afiyet olsun asiş ayşe gülsüm seher sinem adaşım gelsin bebişler

ben temmuzdan önce hamile kalmam bilesiniz.şimdide ben nazlanıyom hamile kalmıcam işte.:dilcikar::1closedeyes:

Son düzenleme:
ben geldim kızlar hepicinize afiyet bal şekr olsun
ayşecim hoşgeldin yaralarının iyileşmesine çok sevindim güzelim dikişlerinde hayırlsıyla alınır inşallah
sinemim hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur sana transferinde
hayırolsun inşallah ayşem rüyan mavi güzeldir ama altını bilemiyecem artık hayır diyelim hayır olsun canım
ayy kurban olurum ben ona ağlıyormu seher yoksa sürekli kucak mı istiyor senin bu kız babayı seviyor herhalde akşamlar daha mı az eziyeti oluyor nekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…