(zuzu) sinemcim inşallah tutuverir tüpbebeğin cnm benim
ayşecim cnm nasılsın sanırım iyileşmeye başlamışsın sen iyice iyileş psikolojik sınırı geç 6 aylık süreyi
sağlıkla bir bebeğin dünyaya gelsin inşallah cnm benim
Aylincim avatarın dikkatimi çekmişti hadi bakalım öle olalım hepimiz sonra doğuralım inşallah
ama gülüm adetine 2-3 gün varsa zaten hamilelik olması imkansıza yakın.. hayırlısı..ya aslında ben de bayıldıgımdan deil dehani doktorum 6 ay süre verdi ya hamiş kalmak için çikolata kisti ameliyatalrından sonra ki en elverişli aylarmış :uhm: neyse bekliycez zaten adamı zorlayacak halim yok sonucta, o da beni düşünüyo yazık
canım, inşallah herşey yolunda gider de bebişin hemen gelirkızlar kart yedim ama ilk defa cok mutluyum kart yediime tüp bebek tedavim ertelenmişti şimdi bir ay ilac kullancam bugünde itibaren ilacım bitince kart görcem hooooooopppppppp kontrole ve transferim olcaaakkkkkkkkbidahaki ayyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yaa evet söölüycektim canım cok güzeeeel, inşallah kendinin ööle fotolarını koyarsın bir gün:)
amin kızlar(zuzu) sinemcim inşallah tutuverir tüpbebeğin cnm benim
ayşecim cnm nasılsın sanırım iyileşmeye başlamışsın sen iyice iyileş psikolojik sınırı geç 6 aylık süreyi
sağlıkla bir bebeğin dünyaya gelsin inşallah cnm benim
Aylincim avatarın dikkatimi çekmişti hadi bakalım öle olalım hepimiz sonra doğuralım inşallah
ilaca başladım de mi asişim sen? hayırlısıyla inşallah canım yaa gelcek bebişlerimizayşem iyiyim tatlım bende doktora gidip geliyorum işte bugün gene gidicem yumoşlarım büyümüş tekrar bakacak. sana merhaba dedim ama gitmedi bi süre ancak gitti güzelim ya
ne demek canım yeter ki sen de kuzeyimiz de iyi olsun:) ayh size zaten bişii demiyorum ben, ya ben de bencilce olacak da özledigimden falan deil, amac günleri bos gecirmemek, ama zaten ovulasyonda deilim aylinin dediği gibi boşa gidecek en iyisi beklemek haklısınızayşecim sağol canım içim rahatladı valla...ilgine teşekkür ederim hayatım...senin de iyi olmana sevindim...ama emrenin dediği gibi az daha sabır...ya ben napiim :)))
hiiii duanı yiyim senindarısı bsına ayyşecim benim gibi bi sıpala uğraş emi
sinem kız pınar gibi bebişin hemen tutar inşalak
aylin avaraındaki gibi ol emi
benim kız bu gun 7 den beri ayakta uyumadı gitti yav kahvatı bile edemedim daha
darısı bsına ayyşecim benim gibi bi sıpala uğraş emi
opuyorumnanaktandarısı bsına ayyşecim benim gibi bi sıpala uğraş emi
BEN GEEEEEELLLLDİİİİİİİMMMMMM TOPİĞİN NEŞE KAYNAĞI GELDİİİİİİ.sırnaşık şey NE KADAR MÜTEVAZİYİM ALLAHIM:1closedeyes:
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim hepinize afiyet olsun asiş ayşe gülsüm seher sinem adaşım gelsin bebişler
sinemim hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur sana transferindekızlar kart yedim ama ilk defa cok mutluyum kart yediime tüp bebek tedavim ertelenmişti şimdi bir ay ilac kullancam bugünde itibaren ilacım bitince kart görcem hooooooopppppppp kontrole ve transferim olcaaakkkkkkkkbidahaki ayyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hayırolsun inşallah ayşem rüyan mavi güzeldir ama altını bilemiyecem artık hayır diyelim hayır olsun canımilaca başladım de mi asişim sen? hayırlısıyla inşallah canım yaa gelcek bebişlerimiz
ben de rüyamda eşimin kardeşini nişanlanırken gördüm, böyle açık mavi kabarık bir elbise giymişti ve kocaman bir altın bilezik yakmıstı, diyorum cok kaba bu bilezik takma, ama o güzel diyo takıyo ne bileyim ben, hayırdır...
ayy kurban olurum ben ona ağlıyormu seher yoksa sürekli kucak mı istiyor senin bu kız babayı seviyor herhalde akşamlar daha mı az eziyeti oluyor nekaydirigubbakcemile3darısı bsına ayyşecim benim gibi bi sıpala uğraş emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?