eveeeeeeeeeeeetkaydirigubbakcemile5gülsümcüm nazlanıyosun haaa madem öle Allah sana bu ay versin bebiş de gör
hoşgeldin gülümben geldim kızlar hepicinize afiyet bal şekr olsun
ayşecim hoşgeldin yaralarının iyileşmesine çok sevindim güzelim dikişlerinde hayırlsıyla alınır inşallah
sinemim hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunur sana transferinde
hayırolsun inşallah ayşem rüyan mavi güzeldir ama altını bilemiyecem artık hayır diyelim hayır olsun canım
ayy kurban olurum ben ona ağlıyormu seher yoksa sürekli kucak mı istiyor senin bu kız babayı seviyor herhalde akşamlar daha mı az eziyeti oluyor nekaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize afiyet olsun..biz de doyurduk karnımızı geldik...
sana da afiyet bal şeker olsun ben de birazdan yicemcokacimcoookkızlar hepinize afiyet olsun..biz de doyurduk karnımızı geldik...
opuyorumnanaktanKızlar ben kaÇtım
doktora gİdecem ya hazırlnayım İzİn alıp gİdeyİm ÖptÜm sİzİ. Yarın gÖrÜŞÜrÜz....
Kızlar ben kaÇtım
doktora gİdecem ya hazırlnayım İzİn alıp gİdeyİm ÖptÜm sİzİ. Yarın gÖrÜŞÜrÜz....
kızlar izmir yanıyo resmen...dün geceden beri hep ıslak geziyorum terden...sular da yok...yapıştım valla...bi de bu sıcakta tahlil vermeye gidicem birazdan...
allah yardımcınız olsun ya
merevcim sende hayırlı haberle gel canım ayy sıcakta birde sular yok şaka gibi ya insanı cezalandırıyorlar resmen
susuz hayat düşünemiyorum yaaa yazın banyo yapmadan durulmaz kokuşur insan:)))))
NE GÜZEL TESELLİİİ.:roflol:
adaşımm allah yardımcın olsun ya senin doğum zamanın tam sıcaklara gelmiş oldu ama olsun üşütmez kuzey bebek:)
okadar uzun sürmicek herhalde mervelerin su kesintisi ben uzun süreli kesintiden bahsediyodum şekercim:dilcikar:
amin adaşım...zor olsa da insan ömründe ne kadar hamişş kalabiliyorki..işte 2 ay sonra içimde olmayacak bebeğim...onunla olduktan sonra her zorluk vız gelir..siz benim mızmızlandığıma bakmayın...nazlanıyorum size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?