İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümcüm nazlanıyosun haaa madem öle Allah sana bu ay versin bebiş de gör
eveeeeeeeeeeeetkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin gülüm

kızlar hepinize afiyet olsun..biz de doyurduk karnımızı geldik...

Kızlar ben kaÇtım
doktora gıdecem ya hazırlnayım ızın alıp gıdeyım ÖptÜm sızı. Yarın gÖrÜŞÜrÜz....

kızlar izmir yanıyo resmen...dün geceden beri hep ıslak geziyorum terden...sular da yok...yapıştım valla...bi de bu sıcakta tahlil vermeye gidicem birazdan...

güle güle asiyecim hayırlı haberler gel inşallah ayy acayip uyku bastırdı yaww yemek yiyince uyunak istiyorum yaa

merevcim sende hayırlı haberle gel canım ayy sıcakta birde sular yok şaka gibi ya insanı cezalandırıyorlar resmen

adaşımm allah yardımcın olsun ya senin doğum zamanın tam sıcaklara gelmiş oldu ama olsun üşütmez kuzey bebek:)

adaşımm allah yardımcın olsun ya senin doğum zamanın tam sıcaklara gelmiş oldu ama olsun üşütmez kuzey bebek:)

amin adaşım...zor olsa da insan ömründe ne kadar hamişş kalabiliyorki..işte 2 ay sonra içimde olmayacak bebeğim...onunla olduktan sonra her zorluk vız gelir..siz benim mızmızlandığıma bakmayın...nazlanıyorum size...

NAZLAN YAVRUUUMMM.opuyorumnanaktan

yok kızlar sürmez...2 haftadan beri hergün 6-7 saat kesiyorlar...tadilat varmış galiba...akşama gelir en geç...ay çok hoşsunuz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…